monikaa13 18.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Bardzo podobają mi się wanny wolnostojące, takie z gotową obudową (koszt ograniczony) ale w sklepie odradzają twierdząc, że te obudowy co chwilę spadają. No niebyt mnie to cieszy. Co myślicie? Macie jakieś doświadczenie w tej sprawie?A może napiszcie jakie są minusy u plusy jednej i drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.02.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Może zdjęcie pomoże: Wanna z gotową obudową: http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/wanny/prostokatne/XWP1040/XWP1040_380x380.jpg Wanna obłożona glazurą: http://img.galerkiwnetrz.pl/g/2_1632819123_IMG_9608_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 20.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 w domu mam dwie wanny - narożną z obudową i prostokątną obłożoną glazurą. obudowa z narożnej ani razu nie spadła, a wanna stoi już dziesiąty rok. z pewnością zaletą jest łatwiejsze dostanie się do tego, co pod wanną w razie problemów. jednak mi wizualnie dużo bardziej podoba się obłożenie wanny glazurą. przy okazji można obudowę zrobić trochę szerszą (jak na pokazanym przez ciebie zdjęciu) i mieć miejsce na chociażby odstawienie szamponu czy mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.02.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzięki w końcu jakiś odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 20.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 miałem okazje robić obudowę do wany narożnikowej dobrana do wnętrza łazienki , więc można ją zrobić na kilka sposobów < można dobrać kolorystycznie do mebli łazienkowych z płyty mdf lub jak wyżej przedstawiono < luksfery , kamień płytka , i inne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dg21 20.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 z wanną obłożoną glazura jest problem zrobienia rewizji. Mi płytkarz ma obmurować wannę i bez rewizji, bo akurat musiała by ona być na samym wejściu do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 My mamy obłożoną glazurą i drewnem. Bardziej mi to pasowalo estetycznie niż plastikowe obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 20.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 z wanną obłożoną glazura jest problem zrobienia rewizji. Mi płytkarz ma obmurować wannę i bez rewizji, bo akurat musiała by ona być na samym wejściu do łazienki przepraszam ale czegoś nie rozumiem jak jest możliwe aby wykonanie obudowy było bez rewizji < a jezeli będzie ona na środku to w czym to przeszkadza chyba ze taki fachowiec < jeżeli jest to dobry fachowiec to wykona to tak aby było jak najmniej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 12.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Bardzo podobają mi się wanny wolnostojące, takie z gotową obudową (koszt ograniczony) ale w sklepie odradzają twierdząc, że te obudowy co chwilę spadają. No niebyt mnie to cieszy. Co myślicie? Macie jakieś doświadczenie w tej sprawie? A może napiszcie jakie są minusy u plusy jednej i drugiej? monikaa,przed chwilka natknelam sie na taka wanne... tez planuje wolnostojaca,chcialabym bez glazury no i sa takie......z obudowa i jednoczesnie bez http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=947418839 tyko jak to sie montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts