mlodszy 19.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Poszukuje osób noszących się z zamiarem lub budujących dom LK-408 z pracowni LK-PROJEKT. Do tych, którzy budują : co Wam sie w tym projekcie najmniej podobało ? czy miał jakies błędy ? Do tych noszących się z zamiarem i tych co budują - co zmieniliscie w stosunku do projektu katalogowego ? Jakies tam pomysly na zmiany mam ale moze ktos widzi inaczej albo wiecej niz ja Link do projektu: http://www.lk-projekt.pl/?&p=0&o=1095 Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lijana 22.02.2010 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Powaznie biore pod rozwage http://www.dom-jednorodzinny.pl/?p0=10&p1=11&o=2271&o=2271&from=basket#rzuty_ jest troche mniejszy ,bez piwnicy ,ale z garazem .Zmiany jakie chcialabym wprowadzic ;powiekszyc salon likwidujac podcien przy jadalni , przerobic garaz na pokoj z lazienka i dobudowac duzy garaz po prawej stronie z wejsciem do domu przez kotlownie. Praktycznie gora bez zmian , moze polacze pokoje 8 i 9 w jeden. Zastanawiam sie przede wszystkim nad tym jak ten dom wkomponowac w dzialke 40*50.A Ty jaka masz dzialke i jak planujesz ten dom ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodszy 22.02.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Powaznie biore pod rozwage http://www.dom-jednorodzinny.pl/?p0=10&p1=11&o=2271&o=2271&from=basket#rzuty_ jest troche mniejszy ,bez piwnicy ,ale z garazem .Zmiany jakie chcialabym wprowadzic ;powiekszyc salon likwidujac podcien przy jadalni , przerobic garaz na pokoj z lazienka i dobudowac duzy garaz po prawej stronie z wejsciem do domu przez kotlownie. Praktycznie gora bez zmian , moze polacze pokoje 8 i 9 w jeden. Zastanawiam sie przede wszystkim nad tym jak ten dom wkomponowac w dzialke 40*50.A Ty jaka masz dzialke i jak planujesz ten dom ustawic? Faktycznie dosyc podobny dom. Ja mam dzialke 20x50, planuje ustawic dom wejsciem od poludnia, co do piwnicy i garazu - to jedna wlasnie z modyfikacji. W standardowym projekcie piwnica jest tylko pod czescia domu a ja zamierzam podpiwniczyc go w calosci i od poludniowej strony zrobic garaz. Co do laczenia razem pokoi - ja zamierzam cos podobnego zrobic tylko u mnie to bedzie 6 i 7 albo 2 i 3. To zalezy od tego gdzie finalnie wyladuje sypialnia. W przypadku tego projektu wybranego przez Ciebie masz juz z glowy temat lazienek. Ja bede chcial pomieszac cos i zrobic jedna lazienke przy sypialni, z wejsciem tylko przez sypialnie i wykroic gdzies dodatkowa na tym samym pietrze.Co do parteru w LK-408 jest wg mnie tez problem bo jest tam tylko lazienka+toaleta w jednym pomieszczeniu. W podbramkowej sytuacji (np rano) moze byc z tego powodu niezla awaria - ktos potrzebuje toalety / ktos prysznica i nieszczescie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts