Player 19.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 WitamJestem zainteresowany zakupem tego piecahttp://pl.immergas.com/products1/kotly_kondensacyjne/2f_z/vz26/26_1_i.htm Ma szeroką modulację 3-26kw(przynajmniej tak podaje producent)zasobnik wbudowany 45L,2 funkcyjny z zamkniętą komorąBędzie u mnie pracował z modułem wysoka niska temperatura(40m2 podłogówki -parter + 13 grzegników stalowych parter i poddasze)---Projekt http://www.dominanta.pl/oferta/Gucio_II.htmlok160 m2 do ogrzania- dobrze ocieplony docelowo użytk. 2+2Pytanie czy ktos z was użytkuje konkretnie ten model ?, jak się sprawuje itd.W mojej okolicy jest mocny przedstawiciel tej firmy.Dziekuje za ewent.odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 20.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Pracuje u mnie od 6 lat i powiem jedno - super. Marka może mniej znana, ale jakość b. dobra. Ustawiony jest w łazience - jest cichutki. Zero problemów a chodzi non stop. Zdecydowanie weź pogodówkę do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 21.02.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 My również mamy ten kocioł. Zamontowany ze sterownikiem pogodowym super comando amico. Co prawda uruchomiony został jakieś trzy miesiące temu, jednak jak na razie żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.02.2010 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Immergas victrix to bardzo udany model kotła, bardzo mała awaryjność, długa gwarancja, j.w. bardzo cichy. Ważne żeby dokładnie montować system spalinowy (ale to dotyczy wszystkich kotłów) pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 22.02.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dziękuję wam za odpowiedzi, Raczej jestem zdecydowany.Rozumiem , że macie ten konkretny model(to nowość-pokazał się w dodatku do cennika w czerwcu 2009r)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 22.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dziękuję wam za odpowiedzi, Raczej jestem zdecydowany. Rozumiem , że macie ten konkretny model(to nowość-pokazał się w dodatku do cennika w czerwcu 2009r) pozdrawiam Kurcze fajną ma modulację ten kocioł. Szkoda, że nie mają tego modelu w wersji jednofunkcyjnej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 22.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://pl.immergas.com/products1/kotly_kondensacyjne/1f/victrix_x_2/x_12_2_i.htm modulacja od 1,9 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 22.02.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja jedynie się wacham, czy będe miał z tego zasobnika 45l wystarczająco dużo wody.(zakładam kozystanie z prysznica- wanna na poddaszu okazjonalnie w weekendy i pewnie nie jednocześnie)Piec ma tez bardzo małe zuzycie energi elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 22.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://pl.immergas.com/products1/kotly_kondensacyjne/1f/victrix_x_2/x_12_2_i.htm modulacja od 1,9 kW Tylko u góry troszkę mało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekvip20 12.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam, też przymierzam się do tego pieca, czy macie jakies nowe przemyslenia na jego temat? jak jest z szybkoscia grzania wody, moze brac prysznic i zmyc dwa talerze w jednym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
totustigus 30.03.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 witam zadowolonych autorów postówminęły 4 lata od 2010 roku. Komu z państwa skończył się piec?Mi się skończył, rozpadł się wymiennik ciepła w serwisowanym kotle. Koszt wymiany 2,5 tyś zł.8 lat i piec do wyrzucenia. Po 7 latach użytkowania też byłem zadowolony.pozdrawiamimmergas zeus victrix 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts