budek835 22.02.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Wszystkie informacje są we wcześniejszych postach. Oczekujesz pomocy a nie chcesz pomóc innym by mogli zrozumieć Twoje uwarunkowania: " co prawda nie mam jeszcze drzwi w wiatrołapie i garażu (wejście garażowe zasłoniłem styropianem). Jak to zrobiłes - jakim styropianem? O sterowniku nic nie napisałeś,czy jest i jaki gdzie umiejscowiony. O ociepleniu domu też nic nie ma np czy jest juz docelowe ocieplenie stropu/dachu? O tym czy ewentualne zmniejszenie temperatury oczekiwanej pozwoliło na zastopowanie pieca też nie napisales. i to tyle Pawlok Styropian 5 cm. O sterowniku - napisałem gdzie jest umiejscowiony. O ociepleniu też(15 cm,elewacja na gotowo, 20 cm. poddasze 15+5 cm. isover unimata na to paroizolacja delta reflex, płyta gipsowa, szpachla i malowanie) Po zmniejszeniu temp. na 14 stopni po pól godz. piec nie reagował, tzn, się nie wyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 22.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Styropian 5 cm. .... Ale jak ci się nie chce czytać to dzięki za taką pomoc. Skoro sztuka odpowiedzi na pytanie jak jest zbyt trudna i słoma z butów wychodzi. To nie oczekuj pomocy z mojej strony. nie pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 22.02.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Styropian 5 cm. .... Ale jak ci się nie chce czytać to dzięki za taką pomoc. Skoro sztuka odpowiedzi na pytanie jak jest zbyt trudna i słoma z butów wychodzi. To nie oczekuj pomocy z mojej strony. nie pozdrawiam Pawlok A ja dziękuję ci za pomoc i POZDRAWIAM. P.s. Może trochę przesadziłem, ale próbuje znaleźć odpowiedz na moje pytania i niestety efekt jest mizerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 22.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 obnizyłeś te krzywe?na jakim poziomie sąNotuj prosze dzienne zużycie gazu - zobaczymy jak to wyglada terazPozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek835 22.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 obnizyłeś te krzywe? na jakim poziomie są Notuj prosze dzienne zużycie gazu - zobaczymy jak to wyglada teraz Pozdr M Szczerze mówiąc nie wiem jak się obniża krzywe. Chyba wezwę kogoś z serwisu żeby to sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 23.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 obnizyłeś te krzywe? na jakim poziomie są Notuj prosze dzienne zużycie gazu - zobaczymy jak to wyglada teraz Pozdr M Szczerze mówiąc nie wiem jak się obniża krzywe. Chyba wezwę kogoś z serwisu żeby to sprawdził. No nie żartuj Zacznij od przeczytania instrukcji obsługi sterownika M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 i kotła, instrukcje są po to żeby je czytać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts