grusek 19.02.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taki problem; zakupiłem pustaki ceramiczne firmy Wienerberger gr.30 kl15, ale jakość tych pustaków jest bardzo kiepska, bardzo dużo popękanych, krzywe. Czy ktoś z Państwa miał podobny problem?, ja do swojego wezwałem przedstawiciela i dostałem zwrot pieniędzy za 5 palet, czy Państwa zdaniem przy zakupie 33 palet to jest wystarczająca ilość ( nie ukrywam, że jestem strasznie nie zadowolony i osobiście nikomu nie polecam "Wienerbergera" http://img685.imageshack.us/img685/6892/img4423xi.jpghttp://img220.imageshack.us/img220/936/img4415.jpghttp://img63.imageshack.us/img63/417/img4413u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 19.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Moje z kolei były niemalże idealne, na palcach 1 ręki można było policzyć ukruszone. Nie wiem od czego to zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 19.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taki problem; zakupiłem pustaki ceramiczne firmy Wienerberger gr.30 kl15, ale jakość tych pustaków jest bardzo kiepska, bardzo dużo popękanych, krzywe. Czy ktoś z Państwa miał podobny problem? Pochwal się z jakiej hurtowni to kupiłeś bo najwidoczniej wcisnęła ci odrzuty od innych klientów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 19.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Wienerberger wykupił już chyba wszystkie cegielnie w Polsce i powoli przestaje nad tym wszystkim panować... 2 lata temu poruszaliśmy już ten wątek tu na forum i okazało się że wszystko zależy z której cegielni Wienerberga one pochodzą ...z tego co pamiętam Częstochowska cegielnia miała dość dobry produkt .. a tak na marginesie i tak już jest o wiele lepiej ,w czasach bumu budowlanego czyli 2 latka temu zamówienia były tak ogromne ze to co dostawaliśmy rozwalało się w rękach W moim przypadku byłem zmuszony część sprowadzić z Czech i to dopiero była prawdziwa porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 19.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 wszystko zależy z której cegielni Wienerberga one pochodzą . amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grusek 19.02.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Szkoda tylko, że przeciętny klient (tak jak ja) idzie do składu zamawia pustaki z firmy ogólnie znanej na rynku i dostaje takie g......, długo by pisać jakie Wienerberg to nie spełnia normy a w rezultacie produkują takie coś. Skład qw którym zakupiłem tłumaczy się, że takie im przywieźli teraz tylko z reklamacją do przedstawiciela i koło się zamyka.Przedstawiciel tłumaczy iż pustaki spełniają wszystkie wymagania a drobne pęknięcia to efekt wypalania ceramiki(nie wiem w czym oni teraz to wypalają, że tak pękają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 19.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Skład qw którym zakupiłem tłumaczy się, że takie im przywieźli teraz tylko z reklamacją do przedstawiciela i koło się zamyka. Ten od którego kupowałeś odp. za materiał i u niego bezpośrednio reklamujesz i mu te gówno zwracasz. Pochwal się co to za skład budowlany ci takie gówno sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 nie żebym się czepiał, ale rysy a pęknięcia to trochę odmienne pojęcia a pęknięcia wyglądają na okołoprodukcyjne ale ja się na tym nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 25.02.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wienerberger słynie z fuchy. Wylądowął na liście produktów niepdopuszczonych do obrotu przez nadzór budowlany. Jak towar nie trzyma parametrów - NIECH WYMIENIĄ WSZYSTKO, nie tylko uszkodzony towar. Wezwać ich pisemnie. Jak nie zawiadomic nadzór budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 i tu się nie zgodzęjesteś na %?tym postem niestety pogrążyłeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts