joliska 29.09.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Herr Diabel, u Was nawet brak elewacji wygląda jakby sztab stylistów nad tym pracował Szałowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 29.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 witam i ja panią diablice miło ze wreszczcie jestes wystawka przed domem.......zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.09.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Pięknie! Jak zwykle zresztą Powiedzcie skąd bierzecie te małe śliczne dynie? Ja wszędzie tylko te wielgachne widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.09.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 hej. Fajnie że wam się podoba. Dyńki mężuś kupuje u znajomego rolnika, ale w przyszłym roku sami będziemy sadzić własne, tzn. jest plan aby rozłupać kilka tych co mamy i zebrać z nich nasiona. A jak się nie uda, to kupimy z sklepie nasiona tych ozdobnych i zasadzimy z paczuszek. Wiecie czy takie nasiona trzeba suszyć? jak je przechowywać? Raczej w jakimś suchym miejscu prawda. Juszczakówka stolliczek ze składziku, będzie oczywiście odrestaurowany i pomalowany. Kupiliśmy go z myślą o grilowaniu, bo mozna na nim postawić talerze i wszystkie nie zbędne rzeczy przy grillowaniu, a na stole będzie więcej miejsca. Fajnie że jest mobilny. Yokasta koszyk zdobył gdzieś pan diabel:). Fajnie bo jest pordzeiwały trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Planuję taki zdobyć gdzieś na naszej wsi . Jak suszę nasiona papryki to wieszam w lnianym woreczku w przewiewnym miejscu. Może tak samo robi się z dynią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.09.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja też pitolę! Jakie piękne kompozycje! ta ściana wygląda jakby sztab stylistów nad nią pracował. I zdjecie pięknie zrobione - jak wycięte z Werandy Country! Zawsze podziwiam ludzi, którzy umieją i robią takie kompozycje u siebie w domu. Zanim nawet zacznę, to odzywa mi się moja wewnętrzna kura domowa i szepcze: a kto to będzie obmiatał z kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Pieknie u Was - jak zawsze:yes: zdjecia powalaja - cudne poprostu :jawdrop:Witam Pania Diabelkowa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.09.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Diabelska Rodzinko pięknie u Was jak zwykle jeszcze raz dziękuję !!!!! Wy już wiecie za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 30.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Diable i Diablico witam się , co do Was przychodzę to mam taką minę Dekoracje jesienne PRZEPIĘKNE! Wasz domek jest dla mnie nieocenioną inspiracją Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 30.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wianek na drzwi wyszedł CUDNIE!!! taki jak z pejzaży!!! a dyniowe ozdoby tez cieszą oko.........p.s. ale zabierzcie te gumiaczki ze słońca- szkoda ich bo są urocze...., u mnie dosłownie takie same, jak postały ze 3tyg. na słoneczku to się zrobiły jakby miały kilkanaście lat , przybladły i naszły "siateczką" co prawda to było letnie słoneczko, aaa, nasiona dyń sama spokojnie dasz rade zrobic..a oto sposób, obrać dynie, wyłuskać nasionka, położyć na kartce papieru, lub na czymś metalowym i wystawić na parapet słoneczny, bądź w okolice kominka-jeśli nie ma słoneczka, i podsuszać, byle nie za blisko tego kominka bo mają się powoli dosuszać anie wysuszyć na amen!!i dodam TEGO WSPANIAŁEGO KAFLOWEGO KOMINKA!!!p.s. u mnie niestety nie będzie na razie, wyszło nam w okolicach 15tys za takie cudo (wkład juz mamy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 30.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 I ja dołączam do komitetu powitalnego pani D. Witamy! Nie omieszkam również skomentować nowych dekoracji - bombastik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 30.09.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ANNNJA-dzieki bardzo za informację o dyńkach.Jutro skoro tylko swit zapierdzielam patroszyć DYNIOGŁOWĘ))ps.szkoda z ten kominek tyle kasiorki:((((,ale mam nadzieje ,że niebawem znajdziecie kogoś kto zrobi to za ROZSĄDNĄ cenę)ps.jeszcze raz DZIEWCZYNKI dziekuje ,za przygarniecie mnie do waszego grona:)) D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 01.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 i ja się u Was Diabełki witam:)))Ślicznie mieszkacie, super klimatyczni jesteście:) no i kociarze z Was:) P.S.zostaję na obiedzie:P i kawie i ciachu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 01.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kasiu mam nadzieję że się uśmiechnęłaś:), i że będą cieszyć was przez całą jesień. Dziś mieliśmy przepiękną jesienna pogodę, ze słońcem, grzybami, rodziną, grillem. Było super, a teraz wieczorem mgła nad łąkami zawisła i jest kapitalnie. Zaczątki elewacji dziś już są, ale nie ma zdjęcia. Jest za to zdjęcie salonu wieczorem, zapaliliśmy dziś kominki zapachowe, świece. Lubimy ten okres z ogniem w kominku wieczorem. Jeszcze tylko muszę poczytać jak robić zdjęcia z tak mieszanym światłem, aby w pełni oddać klimat światła świec, bo kurcze jak dopalam lampą to kiszka wychodzi, bo światło zastane zmieszane z błyskowym nie zadowala, samo zaś zastane jest za słabe aby oświetlić całość. Muszę poczytać jak to pogodzić razem. i polukać w gazetach jak tam wyglądają takie zdjęcia. No ale i tak wam pokażę http://img23.imageshack.us/img23/5327/salonbo.jpg http://img59.imageshack.us/img59/2081/dsc7502q.jpg http://img20.imageshack.us/img20/5145/dsc7508r.jpg Kasiu jutro wyslemy ci odpowiedź na privie, bo jakoś nie było czasu. A, i jeszcze jedno wiecie czy do mojego konta można dopisać druga osobę z własnym loginem czy nie ma takiej możliwości, i musi załorzyć nowe konto? bo Pani diabłowa chce mieć swój nick:), łoł, zaskoczyła mnie tym. Miłej nocki i pięknej niedzieli wam życzymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Można Diabełku, dotarł mój priv? Bosko u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jezusie jak ładnie. A co podoba mi się najbardziej? Brak tv u mnie nie przejdzie ale to jest super I klimat cudny. No właśnie! Pani Diabełkowa powinna mieć swój login żeby nam się nie myliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.10.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 nosz dech zapiera, jak tu ślicznie i klimatycznie:))))))z takiego domu nie chce się wyjść.........pozdrawiam i miłej niedzielki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 02.10.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Posiedziałabym przed tym kominkiem z książką . Macie w salonie podłogówkę pod dechami? Jeśli tak, jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Adminowi służbowo, a Jolisce prywatnie głos odebrało ... i nie ma to związku z zapaleniem krtani, Diablęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 wow, super klimat nawet jesli nie opanowałaś robienia zdjęć do perfekcji to styl domku godny pozazdroszczenia. Wygląda jak karta z katalogu!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts