panczurka 02.10.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ŁAŁ! Ale klimat! Mnie nawet takie zdjęcia podobają się bardziej. Są takie... tajemnicze P.S. Widzę, że macie w wazoniku na ostatnim zdjęciu takie ogrodowe kwiatki (nie wiem, jak się nazywają). U mnie trzymają się w wodzie już miesiąc. Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 02.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Moje uszanowanie Pani Diablicowej Ślicznie, jesienniście u Was... Zostałam wczoraj obdarowana taką małą, ozdobną dynią - na wiosnę sadzę u nas. Kupię nasiona/pestki w sklepie, bo w jednej torebce jest mieszanka różnych, a z jednej dyni wszystkie takie same urosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 eh pieknie u was!!!! pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Naprawdę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 02.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Yokasta można się szybko do tego braku przyzwyczaić, a jest naprawdę super bez niego.KasiaC79 ,nie mamy podłogówki, jest tylko tam gdzie kafle, czyli kuchnia, toaleta, pralnia i łazienka. Nie daliśmy w wiatrołapie, czego trochę żałujemy.Nicol dzięki.Panczurka kwiatki faktycznie w wazonie stoją i stoją i stoja..... Znawczynie tematu,szybkie pytanie: Co to za roślina? Czy to jest wieloletnie?Jesli wieloletnie to jak to zabezpieczyć przed mrozami?Wygląda fajnie, ale jak ją kupowałem powiedziano mi że u nas nie zimuje, a czasami jak się dobrze zabezpieczy to może przetrwać. Jak to kupowałem to była maleńska sadzonka w doniczce może 15cm-ej, a tak ładnie się rozrosła, i ciągle ma kwiaty. Super wygląda. http://img402.imageshack.us/img402/8348/cotod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Diabeł niestety u mnie rodzina telewizyjna, a tv na górze nie przejdzie na szczescie to ze stoi nie znaczy, ze trzeba go oladac :D:D. Pięknie u Was. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Diabelsko pięknie u was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Zaczarowany taras, zaczarowany salon, zaczarowany dom Wasze poczucie piękna do pozazdroszczenia. Cudnie. Edytowane 4 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.10.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Diabełku, ja niedawno dopiero wróciłam, jutro prześlę pieniążki. Pięknie dziękuję! A wszystkim osobom małej wiary mówię: SĄ NA TYM ŚWIECIE DOBRZY I UCZYNNI LUDZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.10.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Bardzo, ale to bardzo pięknie. I tak gościnnie:) A co do zdjęć, to proponuję położyć aparat na jakiejś stabilnej podstawie (bo zapewne statywu nie macie) i ustawić długi czas naświetlania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 05.10.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wieczorowe zdjęcia salonu urzekające!!! Chciałoby się u Was zagościć na dłużej Zdjęć elewacji nie mogę się doczekać - bardzo jestem ciekawa Pozdrawiam Diabelską rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.10.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nihiru statyw to ja mam, problem w tym że jak pogasisz światła to scena jest naświetlona nie równomiernie, jak wydłużysz czas, to będzie w miarę ok, ale światło świec się wyjara i bedzie tylko jasna plama, a chciałbym aby było można ukazać zarówno pomieszczenie, jak i swiece, do tego żeby było widać i to i to. I tu jest problem, bo albo naswietle na swiatło świec, i one będa ok, a pomieszczenie utonie w mroku, albo naswietle na pomieszczenie ,,to wówczas swiece przejaram. Do glowy przychodzi mi tylko breacting, i sklejanie w PS. No musze poszukac na foto forach jak temu zaradzić. Bylismy 2 dni nad morzem, o tej porze jest nadzwyczaj spokojnie i przyjemnie polatac po piasku. mało ludzi, szum fal to jest to. Dopiero wrócilismy i sączymy herbatkę Miłej nocki:) dziewczyny dojechalo wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) TAK TAK TAK ! dziękuję )))))) pw też napisałam Ściskam! P.s. zazdroszczę wypadu nad morze bliżej mi w góry ale i na to brak czasu ehh.... Edytowane 6 Października 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Diabeł - widzę że z fachowcem rozmawiam:) Na takie problemy prawdopodobnie pomogłaby zewnętrzna lampa błyskowa, z regulowaną siłą błysku - żeby tylko doświetlić te ciemne fragmenty.Ale nie próbowałam tego patentu i nie wiem czy siła błysku nie przeważy światła świec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 06.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Świetny klimat! Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 06.10.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nihiru, tak lampa pomoże, ale zabije jednoczesnie klimat:(, bo ma zupełnie inną temperaturę barwową kurde. Ale wpadło mi właśnie do łepetyny że może odbiję światło lampy od jakiejś brązowej-pomarańczowej kartki, lub nakleje jaką pomarańczową folijkę na lampę. nie mam filtrów na nią i będę musiał kombinować. No sparwdzę to w niedzielę. Yokasta fajnie że wsio dotarło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A żebyś wiedział, jak się sąsiadka zestresowała, że jakieś papiery za nas podpisywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solinka 06.10.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witajcie diabełki Nie jestem oblatana w temacie foto i może napiszę tu wielką głupotę, ale spotkałam się z przesłanianiem lampy błyskowej poprzez nałożenie np. pończochy. Wiem, że stosuje się ten myk w fotografii portretowej, ale może i tu pomoże. A jeśli to bzdura, to proszę o pobłażliwe potraktowanie moich mądrości Osobiście taki ze mnie fotograf, jak z koziej d... trąbka. A co do Waszego domku to cóż można dodać, do wszystkich już wyrażonych zachwytów. Jest po prostu idealnie, pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Diable - pomarańczowa kartka to nie, bo za mało światła odbija, ale jakaś złota by dała radę.Właśne sobie przypomniałam, że latem testowaliśmy blendę z bardzo dobrym efektem - tyle że to były zdjęcia pod słońce, więc zupełnie inne warunki. I pomysł z folijką też wydaje mi się bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 06.10.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 świetne zdjęcia salonu diabelku a Wy wogóle nie macie tv ? bo ja w salonie jak wiadomo tez nie mam ,bo mi do stylu nie pasuje no ale ja mam pokoj telewizyjny na gorze.......choć szczerze mówie ze malo ogladam............wiadomości to juz chyba 3 lata nie ogladalam wypad nad morze............no wlasnie planuję na nastepny tydzien ....akurat kolezanka dzwonila ze nie da rady no ale co tam,mozna jechac samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts