diabel200 06.12.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Cześć "swojskie dziołchy":):) dawajcie do nas na kawę, ciacho też się znajdzie:). Jestem cały biały, od rana maluję. Becia zapomniałem ci napisać o kuchni teściowej, staraliśmy się namówić ją na taki klimat ( koniec końców się udało:)), choć ona z tych wiesz beżowych osób raczej, właściwie to beżowo brązowych:), Wcześniej kuchnia była zielona, ściany jakieś żółte, stół zielony na wysoki połysk wiesz tak normalnie po polsku. Teraz jest troszkę jaśniej, bielej, ściany dostały jasno szary odcień, niestety nie dali się namówić już na zmianę kafli więc są jakie są. No i tak się bali bieli, tak się wzbraniali, ale jak już to poskładałem to chyba im się podoba, jest szaro-biało i ciemno brązowe blaty. Niestety drewnianie Ikeowskie nie nadawały się z uwagi na małą kuchnie i małe odstępy z otworami na zlew, płytę gazową itp. Musieliśmy wziąć laminat. Właśnie odnowiłem teściowej starą obudowę od zegara. Ten zegar to taka rodzinna pamiątka była, ale teściowa wywaliła kiedyś bebechy:(, i została sama szafeczka. Był ciemno brązowy, teraz wygląda tak: http://img190.imageshack.us/img190/8865/szafkamamy.jpg Po tym czarnym można pisać kredą, wcześniej tam była zwykła płyta, tam gdzie szybka były w pionie dwie listeweczki, ja je jednak postanowiłem wywalić, aby dodać trochę lekkości, otworzyć ją na ludzi:), szybka była oczywiście przezroczysta, a że walał się gdzieś u nas taki oto szablon, to rach ciach, taśma, pistolet ,biała farba i jest. coraz bardzie mi się podoba taka robota, można się na chwile zatracić, odpocząć od problemów, zapomnieć o pracy, o "kolegach" z pracy. Ja rysuję projekty, a diablica siedzi i szyje:), kurde chyba stworzymy dom mody, konkurencyjny co najmniej dla domu mody Dior::), zatrudnimy Kasię i będziemy szyliiiiiiiii:):) http://img847.imageshack.us/img847/1686/skarpeta.jpg A i jeszcze jedno *Kasia* proszę nie per "państwo", ale normalnie per "ty, wy". Do pana to mi sporo brakuje:) Edytowane 6 Grudnia 2011 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ech... po ciezkim dniu trzeba wpasc do Was w odwiedziny i od razu robi sie lepiej na duszy.... Piekna szafeczka dla tesciowej szkoda ze nie mam takich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 diabełki jak zwykle pięknie u Was Fotel wyszedł Wam super i pięknie zaaranżowaliście regał w wiatrołapie Zegar dla teściowej też super Już się nie mogę doczekać świątecznej odsłony Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Gdybym była złodziejem to: - najpierw włamałabym się do mojej cioci która w chlewiku ( ) ma piękną wiejską ławę i półkę z haczykami. Później nacieszyłabym się skarbami i włamała do Betib. Ponieważ ona swoje przeżyła nie niszczyłabym niczego podczas włamania nie wybebeszała szafek tylko zabrała wyspę kuchenną, portal kominkowy i kilka drobiazgów. Ot np. lampki albo same abażurki! Nie byłabym złodziejem wstrętnym i nikczemnym toteż w zamian pozostawiłabym inne abażurki lub miły świąteczny upominek. A że złodziejowi zawsze mało następna w kolejności byłaby Kasia. Na pewno ma trochę tych wianków, woreczków, a może i znalazłby się jakiś stoper do drzwi? Jako złodziej kulturalny zostawiłabym miły liścik i kartkę na święta, bo Kasię uwielbiam! Na deser zostawiłabym sobie Wasz dom diabełki i prawdę mówiąc zostawiłabym Wam chyba tylko fotel bujany, sofę, stół i krzesła no...i kuchnię bo mam swoje a całą resztę zabieram. Oczywiście pod osłoną nocy . Miałabym problem ze wspaniałym kredensem. Ostatnio odrestaurowany fotel mógłby nastręczyć kłopotu, ale nie mi! Bo jako złodziej miałabym pomocników w postaci świątecznych elfów . Ale....nie jestem złodziejem, kraść nie potrafię i nie chcę, jeno zostaje mi podziwiać ! I zazdrościć ! Uwielbiam tu zaglądać. Kurcze, chyba w końcu mam pomysł na świąteczną opowieść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 pieknie u was! kurcze no przepieknie no!)) fajnie bede miała blisko do DOMU MODY;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 yokasia powaliłaś mnie tym postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Diabełki czuję straszny niedosyt zdjęc Waszego domku mam ogromną przyjemnośc z ich oglądania yokasta szalona Kobietko włamuj się do mnie kiedy chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 07.12.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Yokasta jesteś nie możliwa z tym postem:):), usmialismy cię po uszy, a że wieczór mieliśmy pracowity to był fajny przecinek:), stroilismy salon na konkurs:) Na razie pokaże wam tylko naszą świąteczną miotłę czarownicy którą przygotowaliśmy:) http://img685.imageshack.us/img685/2976/miotaczarownicy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oooooo Diably Wy kochane :hug: tak samą miotłę mam zrobioną tylko moja ma skrzydełka białe i drewniane ( skrzydła w trakcie cięcia.... jutro mam nadzieję będą gotowe ) Podoba mi się i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Świetny pomysł z ta miotłą a jakie cudne wykonanie oj już się nie mogę doczekać pozostałych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Super ta miotła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 07.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jako że wszytko u was jest magicznie - bajeczne, to na miotlę po prostu mi opadła szczęka. Gratuluję wielkiej kreatywności . Z ogromną przyjemnością podglądam wasz dom , pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.12.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Diabły, pięknie:))))))) pokazujcie sesję konkursową)) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 yokasia powaliłaś mnie tym postem Taki był mój zamiar yokasta szalona Kobietko włamuj się do mnie kiedy chcesz Obyś tego w złą godzinę nie powiedziała! Yokasta jesteś nie możliwa z tym postem:):), usmialismy cię po uszy, a że wieczór mieliśmy pracowity to był fajny przecinek:), stroilismy salon na konkurs:) Miotła, że tak powiem wymiata. Miałam wenę jakąś chwilową jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Asiulkowo nie wiem cZy moge to pokazywać tutaj, totka juz wisi w konkursie. Miotle zobaczyliśmy w jakiejś gazecie, my tylko troszkę inaczej zrobiliśmy skrzydełka, pompony itp. Zaraz poczytam w regulaminie czy można to zdjęcie pokazywać po za konkursem. Kasiu tez będziemy robili choinkę na wzór i modlę twojej na pniu, bo ona podoba nam Sie od zeszłego roku juz:):) nie pogniewasz Sie ze zgapimy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Miewaj kobieto częściej taką wene:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 08.12.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Gratuluję wspaniałego domku tak gustownie urządzonego. Rozmarzyłam się oglądając fotki waszego domku. Z przyjemnością dość często was odwiedzam. Ja dopiero od stycznia zacznę powolutku urządzać dom, właśnie kończymy wylewki. Dobrze że są tacy ludzie jak wy, betib, kasia, juszczakowka. Dzięki wam wiem czego chce w swoim domu. Swój głos w konkursie werandy oddałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jokasia!!! Ty Wariatka jesteś)))))Normalnie "ZAKRĘT" jakich mało:)))Diablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Juszczakowka -dawj tu swoja miotłę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A Wy dawajcie więcej zdjęć z sesji świątecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts