martaibartek 08.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Diabły super!!!! yokasta gdybyś potrzebowała pomocnika to ja jestem chętna na te nocne "odwiedziny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Na początek pytanie do mojej żony: Kobieto gdzie masz znów telefon??????????????? Dzwonię, i dzwonię, a ty siedzisz na forum:):). Nie wiem czy wy też tak macie, ale moja żona mimo iż ma telefon, to tak jakby go nie miała:):) Dam inne zdjęcie, bo nie wiem czy mozna takie samo jak w kokursie. Kurcze jakiej rozdzielczości zdjęcia tam się daje bo nie doczytałem w regulaminie, ja dałem coś ok 70KB i i tak mi je skompresowało, bo jakość spadła cholernie tam. Ale co tam. Macie tu chyba będzie lepszej jakości. http://img841.imageshack.us/img841/1773/santabz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ....no to dawjcie do nas.............BABECZKI:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Rybko podłącz prosze telefon bo chcę pogadać:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Misiek mysle że czepiasz sie szczegółów ))telefon jak to telefon jest pewnie tam gdzie jego miejsce, u mnie w torebce, ktora jest w szafie w garderobie ktora jest gdzieś w drugim końcu domu:)).A zdjecie-kasia ma racje sa lekko nie wyrażne ale co tam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ....juz lece:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Diabły jesteście rewelacyjni A zdjęcie zapiera mi dech, gdybym kiedyś chociaż troszkę mogła się zbliżyć do TEGO pięknie, pięknie, pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.12.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 PRZEPIĘKNIE ależ cudowny jest ten wasz piec/kominek jak dla mnie ideał i właśnie taki chciała bym miec w domu....może w kolejnym życiu się uda Diablico z telefonem masz to co ja w czeluściach torebki i w przedpokoju Na werandzie mały Diabełek się załapał też piękna fotka ale widzę, ze nie tylko z moją fotką coś porobili....chyba za duże rozmiary wysłaliśmy. Głosik oddałam na Waszą fotkę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 a My na twoją:). Kati, tam nie widziałem info o jakości fotek, wysłałem coś ok 600x350 i 70KB, ale jak widać i to było za cięzkie i duże. Jak wysłaiśmy za duze to je z automatu skompresowali, a to niestety jest mord na fotkach. Kij tam Kasiu fajnie że jest zabawa:):) Moja żóna ma już swój prywatny login, a zwie się: Diabelkowa, więc będzie pisała ze swojego, bo tak jak ktoś wejdzie nie wdrożony w temat pomyśli że ja mam jakieś mózgo-trzaski że piszę i sobie sam odpowiadam:) No i muszę żonie z tego miejsca podziękować za to że się pofatygowała i znalazła ten cholerny telefon w czeluściach jej torebki! Kurcze jak wy tak możecie kobiety żyć?? z tym bałaganem w torebkach:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 08.12.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Dzienks mąż:)ps.nie rozumiem o jakim bałaganie ty do mnie mówisz:)tam wszystko. jest. potrzebne. i w należytym porządku Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Diabełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Diable, ja mam w torebce cały świat nawet nie wiem czemu to wszystko się tam mieści. Tylko problem ze znalezieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 08.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Achaaaaa!!!!!ja zawsze mówiłam. że to faceci są jacyś dziwni.Ja nie wiem jak oni mogą chodzic bez torebek!!!!!???????To jest dopiero chore:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Klimat jak z moich marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.12.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Oj Diabełki Wy to rewelacyjni jesteście Fajnie, że Diabełkowa jest już rozpoznawalna dla wszystkich bo faktycznie ktoś kto Was czytał pierwszy raz mógł pomyśleć, że Diabeł ma rozdwojenie jaźni Ja się tam fotką na werandzie nie przejmuję to tylko zabawa A w temacie torebek, to kto tu mówi o bałaganie to że nosimy w nich same potrzebe rzeczy to oczywista oczywistość ale ja ma wszystko ładnie ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dobra luzuje bo i tak z Wami nie wygram, Jesteście w większości. Ale i tak twierdze że to co tam się znajduje to połowa domostwa:), ja w garażu mam większy porządek:). ALe wiecie co? teraz jest okres świąt, to może włóżcie sobie do torebek takie małe choinki, pierożki, bombeczki, lampeczki i inne świąteczne gadżety, magia swiąt na wyciągnięcie ręki:):) To i tak się tam na pewno zmieści. Czasami nie powiem kibieca torebka jak znalazł, jak wracamy autem z zakupów, mam gdzie upakować owe zakupy:), i moje telefony, i klucze i... no dużó tam mi się mieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dzienks mąż:)ps.nie rozumiem o jakim bałaganie ty do mnie mówisz:)tam wszystko. jest. potrzebne. i w należytym porządku http://smileys.smilchat.net/emoticon/expressions/heureux/3d-applause.gif Witaj Diabełkowo we własnej osobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 cześć diabelki świetne zdjęcia do konkursu daliście........pięknie i klimatyczne miotła rewelacyjna..........chyba sobie taka sprawie balagan w torebce......mam tak samo i ta cholerna komórka ktora zawsze ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Diabełki super się Was czyta Piękne to zdjęcie, a zaraz lecę obejrzeć to na Werandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.12.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Becia miotła jest łatwa do zrobienia jak pryszcz. Zrobimy drugą przed dom:), a co:):). No i żeby nie było że my tak sobie odpisujemy z żoną na jednym kompie, ja jestem w innym miejscu, nie powiem gdzie bo szef był by nie zadowolony:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) ja to jestem ciekawa co Ty masz diable za prace ze tak sobie siedzisz po nocach i klikasz........ ale nie mowi bo rzeczywiscie jeszcze szef cie niemiarzy miotle wlasnie chcialam przed dom........u mnie wstyd sie przyznac ale jeszcze dynie stoją jutro robię zimowe aranzacje wiec i o miotle pomysle........tylko ze ja szyc nie potrafie ( i maszyny nie mam ) ale te skrzydelka to se drewniane zrobie i juz aaaaaaaa i wiesz diabelku ze diablica chciala komiek do sypialni ? ja nie chce nic mowic ale gdybys byl dobrym mezem to byś się zgodzil .......a ty co ? rogi pokazujesz ? idą święta ,wyluzuj a wiesz jaka ta sypialnia bylaby przytulna z takim kominkiem.........i świecami............no mówię ci Edytowane 9 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts