Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na początek pytanie do mojej żony: Kobieto gdzie masz znów telefon??????????????? Dzwonię, i dzwonię, a ty siedzisz na forum:):):):).

Nie wiem czy wy też tak macie, ale moja żona mimo iż ma telefon, to tak jakby go nie miała:):):)

Dam inne zdjęcie, bo nie wiem czy mozna takie samo jak w kokursie. Kurcze jakiej rozdzielczości zdjęcia tam się daje bo nie doczytałem w regulaminie, ja dałem coś ok 70KB i i tak mi je skompresowało, bo jakość spadła cholernie tam. Ale co tam.

Macie tu chyba będzie lepszej jakości.

http://img841.imageshack.us/img841/1773/santabz.jpg

PRZEPIĘKNIE :jawdrop: ależ cudowny jest ten wasz piec/kominek :) jak dla mnie ideał i właśnie taki chciała bym miec w domu....może w kolejnym życiu się uda :D

Diablico z telefonem masz to co ja :D w czeluściach torebki i w przedpokoju :)

Na werandzie mały Diabełek się załapał :D też piękna fotka ale widzę, ze nie tylko z moją fotką coś porobili....chyba za duże rozmiary wysłaliśmy.

Głosik oddałam na Waszą fotkę oczywiście :wiggle:

a My na twoją:):):). Kati, tam nie widziałem info o jakości fotek, wysłałem coś ok 600x350 i 70KB, ale jak widać i to było za cięzkie i duże. Jak wysłaiśmy za duze to je z automatu skompresowali, a to niestety jest mord na fotkach. Kij tam Kasiu fajnie że jest zabawa:):):):)

Moja żóna ma już swój prywatny login, a zwie się: Diabelkowa, więc będzie pisała ze swojego, bo tak jak ktoś wejdzie nie wdrożony w temat pomyśli że ja mam jakieś mózgo-trzaski że piszę i sobie sam odpowiadam:):)

No i muszę żonie z tego miejsca podziękować za to że się pofatygowała i znalazła ten cholerny telefon w czeluściach jej torebki! Kurcze jak wy tak możecie kobiety żyć?? z tym bałaganem w torebkach:):):):):)

Oj Diabełki Wy to rewelacyjni jesteście :D Fajnie, że Diabełkowa jest już rozpoznawalna dla wszystkich :D bo faktycznie ktoś kto Was czytał pierwszy raz mógł pomyśleć, że Diabeł ma rozdwojenie jaźni :p

Ja się tam fotką na werandzie nie przejmuję ;) to tylko zabawa :)

A w temacie torebek, to kto tu mówi o bałaganie ;) to że nosimy w nich same potrzebe rzeczy to oczywista oczywistość ale ja ma wszystko ładnie ułożone ;)

Dobra luzuje bo i tak z Wami nie wygram, Jesteście w większości. Ale i tak twierdze że to co tam się znajduje to połowa domostwa:), ja w garażu mam większy porządek:):).

ALe wiecie co? teraz jest okres świąt, to może włóżcie sobie do torebek takie małe choinki, pierożki, bombeczki, lampeczki i inne świąteczne gadżety, magia swiąt na wyciągnięcie ręki:):):):) To i tak się tam na pewno zmieści.

Czasami nie powiem kibieca torebka jak znalazł, jak wracamy autem z zakupów, mam gdzie upakować owe zakupy:):), i moje telefony, i klucze i... no dużó tam mi się mieści:)

Dzienks mąż:)ps.nie rozumiem o jakim bałaganie ty do mnie mówisz:)tam wszystko. jest. potrzebne. i w należytym porządku :):p

http://smileys.smilchat.net/emoticon/expressions/heureux/3d-applause.gif

Witaj Diabełkowo we własnej osobie!

ja to jestem ciekawa co Ty masz diable za prace ze tak sobie siedzisz po nocach i klikasz........:) ale nie mowi bo rzeczywiscie jeszcze szef cie niemiarzy

miotle wlasnie chcialam przed dom........u mnie wstyd sie przyznac ale jeszcze dynie stoją :) jutro robię zimowe aranzacje wiec i o miotle pomysle........tylko ze ja szyc nie potrafie ( i maszyny nie mam ) ale te skrzydelka to se drewniane zrobie i juz :)

aaaaaaaa i wiesz diabelku ze diablica chciala komiek do sypialni ? ;) ja nie chce nic mowic ale gdybys byl dobrym mezem to byś się zgodzil .......a ty co ? rogi pokazujesz ? idą święta ,wyluzuj :) a wiesz jaka ta sypialnia bylaby przytulna z takim kominkiem.........i świecami............no mówię ci :)

Edytowane przez joliska