Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joliska to na prawdę nic trudnego, wez pistolet do klejenia, szyszko podsuwa w domu żeby Sie pootwieraly, wez albo gotowy okrągły wianek albo troszkę ggalazek wierzbowych swój to na okrągło i do tego klej szyszki najpierw większe, a luki uzupełnij mniejszymi, dodaj parę orzechów i całość pomaluj na biało spreyem, potem można posrebrzyc i sypnac troszkę brokatu. Sznurek bitowy do podwieszenia i kokarda.

Kasiu to taki staruchny stoliczek który jest z nami parę lat, diablica chce go pobielic, a ja go wolę takiego z zapisana w nim historia, jest odrapany, powyginany blat, ale Sie trzyma:):):):).

witam serdecznie

Też się przywitam. Gdzie zanabyliście ten wasz zegar? Mi osobiście bardziej podobał się w "mrocznym" odzieniu.

Siner na allegro, sprzedawała to jakaś galeria z Poznania. Fajny z wyglądu choć nie mogę ich polecić bo średnio nas potraktowali, gdy okazało się że zegar dojechał uszkodzony. Pani stwierdziła że mam sobie szybkę dociąć sam, a przełamanie go w pół to nic takiego dla niej było.

Ostatnio nabyliśmy taki:

http://img259.imageshack.us/img259/668/1946816437.jpg

I ten mimo że też z chin to lepiej wykonany. Jest niższy o jakieś 10 cm. no i przesyłka była tak zabezpieczona że nie mogło się mu nic stać.

No i się chwalę dostaliśmy jakieś wyróżnienie w tym konkursie na werandzie:):):). Kto wygrał tą piękną "kitchen półę" sponsorowaną przez Becię? Mam nadzieję że Katia:):):)

Diabeł,

niniejszym oficjalnie ogłaszam, iż na noworoczną listę postanowień wpisuję punkt: nazbierać szyszek i zmontować diabelski wianek :)

Brawo:):):)

Gdyby było więcej czasu do świąt to bym ci go machnął, a tak to znając reali polskiej poczty nie dojechałby.

Yokasta szukaj takiego do licytacji, ten wylicytowałem za dość mała kwotę.:):):).

Wiecie co się dzieje z Neli sza???????????????????????????????? Macie namiar na nią? Potrzebuję się skontaktować.