joliska 18.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na zamówienie taki wianek zrobiłbyś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 18.12.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 no ty żartujesz chyba przecież to mozna samemu zdziergać kobito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pięknie!A ostatnia fotka jest taka domowa i przytulna, że gapię się na nią i gapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wydziergać, to ja mogę........ nic mi do głowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Diabełki cudnie u Was zegar teraz idealnie pasuje, bo ta ciemniejsza wersja trochę przytłaczająca była a co to za piękny stolik obok bujaka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 18.12.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Joliska to na prawdę nic trudnego, wez pistolet do klejenia, szyszko podsuwa w domu żeby Sie pootwieraly, wez albo gotowy okrągły wianek albo troszkę ggalazek wierzbowych swój to na okrągło i do tego klej szyszki najpierw większe, a luki uzupełnij mniejszymi, dodaj parę orzechów i całość pomaluj na biało spreyem, potem można posrebrzyc i sypnac troszkę brokatu. Sznurek bitowy do podwieszenia i kokarda. Kasiu to taki staruchny stoliczek który jest z nami parę lat, diablica chce go pobielic, a ja go wolę takiego z zapisana w nim historia, jest odrapany, powyginany blat, ale Sie trzyma:):). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pierniczę,nie wchodzę tu więcej,bo za każdym razem jest tak pięknie,że dychać nie mogem! To może jak już się pożegnałam,to się też przywitam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 witam serdecznieTeż się przywitam. Gdzie zanabyliście ten wasz zegar? Mi osobiście bardziej podobał się w "mrocznym" odzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wydziergać, to ja mogę........ nic mi do głowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.12.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Diabeł, niniejszym oficjalnie ogłaszam, iż na noworoczną listę postanowień wpisuję punkt: nazbierać szyszek i zmontować diabelski wianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.12.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 witam serdecznie Też się przywitam. Gdzie zanabyliście ten wasz zegar? Mi osobiście bardziej podobał się w "mrocznym" odzieniu. Siner na allegro, sprzedawała to jakaś galeria z Poznania. Fajny z wyglądu choć nie mogę ich polecić bo średnio nas potraktowali, gdy okazało się że zegar dojechał uszkodzony. Pani stwierdziła że mam sobie szybkę dociąć sam, a przełamanie go w pół to nic takiego dla niej było. Ostatnio nabyliśmy taki: http://img259.imageshack.us/img259/668/1946816437.jpg I ten mimo że też z chin to lepiej wykonany. Jest niższy o jakieś 10 cm. no i przesyłka była tak zabezpieczona że nie mogło się mu nic stać. No i się chwalę dostaliśmy jakieś wyróżnienie w tym konkursie na werandzie:):). Kto wygrał tą piękną "kitchen półę" sponsorowaną przez Becię? Mam nadzieję że Katia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gratulacje dla wszystkich Forumowiczów !!!!! 5 z 6 nagród zbierają ludzie stąd http://www.femineus.pl/Smileys/zgaga/najlepszy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.12.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Eeeee no już doczytałem. Kasiu gratulujemy:)::):):), ale fajnie. Kto jeszcze? Arcobaleno gratki:):) Edytowane 20 Grudnia 2011 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 jaaaaaaaa?? a za co? muszę sprawdzić bo dopierom z miasta przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Łoooooooo Ale fajnie ! Gratulacje dla wszystkich - FM rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gratulacje dla Was wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 I ja gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Fajny ten ostatni zegar, czegoś podobnego szukam ale ceny mnie skutecznie odstraszają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.12.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Diabeł, niniejszym oficjalnie ogłaszam, iż na noworoczną listę postanowień wpisuję punkt: nazbierać szyszek i zmontować diabelski wianek Brawo:):) Gdyby było więcej czasu do świąt to bym ci go machnął, a tak to znając reali polskiej poczty nie dojechałby. Yokasta szukaj takiego do licytacji, ten wylicytowałem za dość mała kwotę.:). Wiecie co się dzieje z Neli sza???????????????????????????????? Macie namiar na nią? Potrzebuję się skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 20.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 diabełki gratuluję wyrównienia.....ciekawe co dostaniecie a wy macie tak cudną chate ze jeszcze nie raz nagrode wygracie fajny zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts