Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

asiulkowo krochmalę normalnie woda i mąka zmiemniaczana, wyrzymam to, później rozkładam na płasko na ręcznik i schnie to sobie tak do sztywności:):):).

http://img829.imageshack.us/img829/5185/sniezki.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/2543/sniezynki2.jpg

Dziewczyny mam do was prośbę, jakby któraś była w IKEA, i byłaby akurat promocja na tkaniny, zasłony itp. prosiłabym o kupno zasłon, tylko nie pamiętam kurcze ich nazwy. Normalnie kosztują 79,99, w ostatniej pormocji coś ok 50 zł kosztowały. Jasno beżowe, a pod spodem mają doszyte jakby drugie cieńsze, materiał z wierzchu przypomina nie co len, jest dość zwarty. Potrzebowałabym 2 sztuki jeszcze, tzn dwa komplety.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sorki Diabełku :oops: - nie chciałam przywoływać takich wspomnień, ale lada chwila zacznę się bujać z firanami w wykuszu, więc szukam pomysłów.

Dzięki za odpowiedź.

Teraz dobrnęłam do końca wątku - miałam już wcześniej zamknąć kompa, no ale nie umiałam oderwać się od Twoich, Waszych cudności. Zrobiłam sobie folder z Waszymi wnętrzami i będę często do niego zaglądać. :D

Gratuluję wyróżnienia w konkursie!! Świąteczny salon zjawiskowy! I choinka, i wianek, i wszystko!

Aa! jeszcze chciałam zapytać o bańkę na mleko - mam taką samą, ale zardzewiałą, która czeka na swoją godzinę w garażu. Jak malowałeś swoją?

Diabełkowa - witaj! :welcome: Świetny pomysł z tymi serwetkami! Na razie mam tylko jedną, więc pomysłu nie mogę odgapić, ale kiedyś, kto wie? ;) Może przeproszę się z szydełkiem?

Edytowane przez Viga

Diabełki witam się u Was bardzo serdecznie. Przecudnej urody macie domek (zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt mnie tu nie przysłał wcześniej??? no czemu???). Wątusia przeczytałam oczywiście od początku do końca (szkoda, że na początku wywaliło część fotek) i jestem pod ogrooooomnym wrażeniem!

To ostatnie zdjęcie salonu - post #682 - wygląda naprawdę bajkowo!

Jeśli można to przyłączam się do wiernego grona gości.

Joliska ,a dotarła do ciebie paczuszka tak w ogóle????

Diable, do Sylwestra stacjonuję daleko poza moim M - w przeciwnym razie już bym tu piała nad przesyłką z piekła rodem... W poniedziałek ją dorwę w moje ręce - i już się doczekać nie mogę :lol2: