Diabełkowa 28.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 asiulkowo krochmalę normalnie woda i mąka zmiemniaczana, wyrzymam to, później rozkładam na płasko na ręcznik i schnie to sobie tak do sztywności:):). http://img829.imageshack.us/img829/5185/sniezki.jpg http://img15.imageshack.us/img15/2543/sniezynki2.jpg Dziewczyny mam do was prośbę, jakby któraś była w IKEA, i byłaby akurat promocja na tkaniny, zasłony itp. prosiłabym o kupno zasłon, tylko nie pamiętam kurcze ich nazwy. Normalnie kosztują 79,99, w ostatniej pormocji coś ok 50 zł kosztowały. Jasno beżowe, a pod spodem mają doszyte jakby drugie cieńsze, materiał z wierzchu przypomina nie co len, jest dość zwarty. Potrzebowałabym 2 sztuki jeszcze, tzn dwa komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 piękne to białe łóżko, o takim marzyłam dla mojej Hanulki.Moja mama mokre wykrochmalone serwetki prasuje na mokro (jeśli mogę się wtrącić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Diabły, szukam miejsca na urlop 2012... Może zaopiekuję się Waszym piekłem? A tak serio - jak zwykle bajka, no i ten metraż salonu (moje M jest o 4mkw. większe, buuu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 28.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Sorki Diabełku - nie chciałam przywoływać takich wspomnień, ale lada chwila zacznę się bujać z firanami w wykuszu, więc szukam pomysłów. Dzięki za odpowiedź. Teraz dobrnęłam do końca wątku - miałam już wcześniej zamknąć kompa, no ale nie umiałam oderwać się od Twoich, Waszych cudności. Zrobiłam sobie folder z Waszymi wnętrzami i będę często do niego zaglądać. Gratuluję wyróżnienia w konkursie!! Świąteczny salon zjawiskowy! I choinka, i wianek, i wszystko! Aa! jeszcze chciałam zapytać o bańkę na mleko - mam taką samą, ale zardzewiałą, która czeka na swoją godzinę w garażu. Jak malowałeś swoją? Diabełkowa - witaj! Świetny pomysł z tymi serwetkami! Na razie mam tylko jedną, więc pomysłu nie mogę odgapić, ale kiedyś, kto wie? Może przeproszę się z szydełkiem? Edytowane 28 Grudnia 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Diabełki witam się u Was bardzo serdecznie. Przecudnej urody macie domek (zupełnie nie rozumiem dlaczego nikt mnie tu nie przysłał wcześniej??? no czemu???). Wątusia przeczytałam oczywiście od początku do końca (szkoda, że na początku wywaliło część fotek) i jestem pod ogrooooomnym wrażeniem! To ostatnie zdjęcie salonu - post #682 - wygląda naprawdę bajkowo! Jeśli można to przyłączam się do wiernego grona gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 28.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Viga szukaj serwetek w "lumpkach":):)ja je wszystkie tam znalazlam(z pomoca mojej mamusi).Wszyscy inni leca na szmateksy a ja po cichutku cisne sobie w swoj kącik tkaninowy i tyle mnie widzieli:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 28.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 joliskajakby co to serdecznie zapraszamy i .....witamy w piekle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 28.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Diabełkowa ale bajkowo u Was cudowny klimat i tak przytulnie cieszę się, ze poszewka szczęśliwie dotarła O szperaniu w "lumpkach" to jak byś o mnie pisała zawsze pierwsze kroki kieruję w miejsce z tkaninami i serwetkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 28.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja też tak robię ostatnio, poszewki, serwetki, a ostatnio zakupiłam nawet zazdroski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No pięknie. Jak zwykle pięknie, aż nie wiem co napisać, więc pomilczę i pokontempluję jeszcze to wszystko na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 matko jak tam u Was pieknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Diabełkowa, bardzo dziękuję , prześlicznie to wygląda:) zgapię, jak serwetek dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ".... w moim magicznym domu..." tak sobie mozecie spiewac Diabelki rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Diabełkowa, bardzo dziękuję , prześlicznie to wygląda:) zgapię, jak serwetek dokupię i ja będę gapującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.12.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Joliska ,a dotarła do ciebie paczuszka tak w ogóle???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 29.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Diabełkowa - dzięki za podpowiedź! Nie pomyślałabym o tym źródle zaopatrzenia. A i czytam, że zazdroski można tam kupić. Właśnie szukam dzierganych do kuchni i wiatrołapu. Chyba jutro podskoczę do jednego lumpeksu. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Joliska ,a dotarła do ciebie paczuszka tak w ogóle???? Diable, do Sylwestra stacjonuję daleko poza moim M - w przeciwnym razie już bym tu piała nad przesyłką z piekła rodem... W poniedziałek ją dorwę w moje ręce - i już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aaaa, no to oky:). Gdzie hulasz biodrami na boczki na sylwka? My w sali o naszym ulubionym kolorze będziemy szaleć, a co:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 29.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dziewczynki. zgapiajcie ile chcecie,ja te śnieżynki pierwszy raz zobaczyłam u Asi z green canoe i mi się straszecznie spodobały .Mam je już drugi rok i na pewno zawisną. w przyszłe święta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 29.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Misiek(do mojego osobistego męża piszu;),czyli szalejemy jak co roku do białego rana?:) -najważniejsze aby z TOBĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts