mada1412 29.12.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Misiek(do mojego osobistego męża piszu;),czyli szalejemy jak co roku do białego rana?:) -najważniejsze aby z TOBĄ Przepięknie ustroiliście dom na święta:) Nic więcej nie napiszę, bo oniemiałam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.12.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aaaa, no to oky:). Gdzie hulasz biodrami na boczki na sylwka? My w sali o naszym ulubionym kolorze będziemy szaleć, a co:):):) Po Świętach u mamy mam takie boczki, że chyba całą noc będę hulać, żeby choć trochę je zbić przed powrotem między ludzi A Sylwestra i tak najbardziej lubię spędzać na sali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 31.12.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Śmiało w przód, Nie patrz w tył, Oby ten Nowy Rok przyniósł masę niezapomnianych chwil Życzy Warmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 01.01.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnią nich dorzuci worek nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku życzymy Wam wielu szczęśliwych tylko chwil:):) Teufel-e:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.01.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Diabelki dla Was tez wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ja tez mialam przez 2 lata serwetki w oknach ale w tym roku zamówilam tak dużó gwiazdeczek ze serwetki przelezaly w szufladzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Melduję, że padłam i wstać nie mogę... Jednakowoż wciąż pozostając przy zdrowych zmysłach, oznajmiam, co następuje: Diablico, Diable - kocham Was miłością wnętrzarską nieustającą. Dzięki po stokroć http://4ufriendz.hexat.com/images/thank_you_animated_gif_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 02.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Joliska ja z Ciebie nie mogę te twoje wpisy mnie rozwalają i zawsze rozśmieszaja:):):) becia serwetki jeść nie wołają, za rok też są święta:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 02.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Melduję, że padłam i wstać nie mogę... Jednakowoż wciąż pozostając przy zdrowych zmysłach, oznajmiam, co następuje: Diablico, Diable - kocham Was miłością wnętrzarską nieustającą. Dzięki po stokroć http://4ufriendz.hexat.com/images/thank_you_animated_gif_1.gif Jednakowoż - uwielbiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Taaaa, ja sobie to muszę teraz w łepetynce poukładać, przeanalizować, wnioski powyciągać, nadinterpretować, a potem chyba przyjdzie mi focha strzelić - o tak: http://spectresofconvoy.net/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/sulking.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 03.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Diable, Diablico witam Was serdecznie w Nowym Roku! Życzę Wam samych cudowności, spełnienia marzeń, zdrowia i żebyście nas dalej raczyli swoimi wnętrzami! Wasz salon przystrojony CUDOWNY, uwielbiam Wasz dom Dziewczyny mam do was prośbę, jakby któraś była w IKEA, i byłaby akurat promocja na tkaniny, zasłony itp. prosiłabym o kupno zasłon, tylko nie pamiętam kurcze ich nazwy. Normalnie kosztują 79,99, w ostatniej pormocji coś ok 50 zł kosztowały. Jasno beżowe, a pod spodem mają doszyte jakby drugie cieńsze, materiał z wierzchu przypomina nie co len, jest dość zwarty. Potrzebowałabym 2 sztuki jeszcze, tzn dwa komplety. A ja w sobotę będę w IKEA Wrocław - aktualne te zasłonki? Szukać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ostanio z synkiem zrobilismy takiego oto bałwanka z szaliczkiem:) Straszny prawda?:), ale nie zawsze muszą byc ładne,krągłe, z marchewką w nosku. http://www.occur.pl/images/0245c46c/12011fda/18bc142350.JPG Tak mniej więcej wygląda podłoga w kuchni: http://www.occur.pl/images/0245c46c/12011fda/23293bf978.jpg drzwi wewnętrznie przed malowaniem jeszcze: http://www.occur.pl/images/0245c46c/12011fda/3c2fdcb2f5.jpg Żeby dodać nieco sielskości postanowilismy złagodzić kanty: http://www.occur.pl/images/0245c46c/12011fda/d2a4613172.jpg Cudna podłoga! Zdradzisz gdzie ją zdobyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.01.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kachna P szukać szukać jak możesz:). Wieczorem napiszę ci jeszcze nazwę bo na nich chyba jest metka z nazwą. i podam ile ich. Joliska foch kogoś mi przypomina:):) Drop_Inn podłoga kupowana w Castoramie, ale nazwy to na Boga nie pamiętam, coś włoskiego na bank. Zerknij czy nie pisałem o tym gdzieś na początku, lub pod tymi zdjęciami gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Drop_Inn podłoga kupowana w Castoramie, ale nazwy to na Boga nie pamiętam, coś włoskiego na bank. Zerknij czy nie pisałem o tym gdzieś na początku, lub pod tymi zdjęciami gdzieś. diabelku.........jestes bezczelny :) ale fakt podloga dość popularna, jest w wielu marketach chyba nie będzie to taz takie trudne zeby ją namiarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.01.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Oj tam , oj tam Becia. Czyżby ci to coś przypominało:):) Kachna P te zasłonki nazywają się Bomull. Potrzebujemy 2 komplety. One są poakowane po 2 szt. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 05.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kachna P te zasłonki nazywają się Bomull. Potrzebujemy 2 komplety. One są poakowane po 2 szt. W takim razie w sobotę dam znać czy znalazłam. Rozumiem, że jeśli w tej niższej cenie to mam brać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.01.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tak brać brać. nawet jak będą w normalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 06.01.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 hej widze ze tu Kasia pisuje wiec tak na szybko mala prywata Kasiu wciaz nie mam jak wjechac do Ciebie, mialam byc w ten wekeend we wrocku ale cory maja wystepy z okazji wielkiej orkiesty,no i dwa dni rozwalone...ale jak tylko będę to dam znac pomysl zeby zrobic swoj wątek , pokazalabys innym jak mieszkasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 06.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 hej widze ze tu Kasia pisuje wiec tak na szybko mala prywata Kasiu wciaz nie mam jak wjechac do Ciebie, mialam byc w ten wekeend we wrocku ale cory maja wystepy z okazji wielkiej orkiesty,no i dwa dni rozwalone...ale jak tylko będę to dam znac pomysl zeby zrobic swoj wątek , pokazalabys innym jak mieszkasz !!! Spoko - zapraszam jak tylko będziesz miała chwilę A mój wątek.... ja jeszcze właściwie mieszkam na budowie I w porównaniu z moimi ukochanymi wnętrzami (Twoimi i Diabełków) to marnie. A do tego jeszcze kiepski ze mnie fotograf Ale publicznie pochwalę, że dzięki Tobie moja sypialnie jest cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 06.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Diabełki co tam nowego u Was ?? bo z pewnością coś tworzycie w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie wiem jak ja moge tu byc po raz pierwszy?! SZOK jestem u diabla a czuje sie jak w niebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts