Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

Kasiu nudy:), Może jutro pościągamy dopiero świąteczne ozdoby, i weźmiemy wiosenny oddech:).

Już nie długo ukaże się materiał z nami, ale dokładnej daty jeszcze nie znam. Jak poznam to Was poinformujemy.

Mam dwie lampki do zrobienia, tzn, jedna drewniana, a druga ceramiczna, do nich musimy dorobić jakieś fajne klosze. No i siedzę i myślę co tu wykombinować. Mam pomysła, ale jak go zrealizować, muszę jakiegoś starego poszukać co by druty były.

no i jak będą zasłony to Diablica coś tam będzie je jakoś dopieszczać.

Nie mamy jeszcze kafli położonych po miejscu gdzie zalało nam dechy, ach... dużo jeszcze do zrobienia cholercia.

Ale co tam wiosna idzie:):):):):), no wiem styczeń jest, ale i tak już mam lepsze samopoczucie że w końcu idzie...

Kacha.crac fajnie że się dobrze czujesz u nas:)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu to się jeszcze okaże w czym, bo miała być Weranda, później Weranda Country, później znów Weranda, a teraz stanęło na Country ponownie więc to taka loteria z lekka. Dam znać jak już będzie pewne czy będzie i gdzie będzie:):):).

Mamy troszkę mieszane uczucia co do tego obecnie. No ale materiał zrobiony więc iść musi. Myśleliśmy że to inaczej wygląda, ale ....

My dzisiaj tez pożegnaliśmy się z ozdobami:))(do nastepnego roku:).Nie wiem czy Wy tez tak macie ale my z diabłem to uwielbiamy cały ten klimat świąteczny nawet na trzy miesiące przed ,ale juz dzien po Wigilii(no moze dwa:)To mozemy zwijać cały ten mandżur :).Ach ,ja juz czuje wiosnę,co tam ze zapowiadaja u nas od poniedzialku przymrozki i snieg....:)(a tak wogóle to u nas przebijaja sie szafirki np. ( diablica:)) Edytowane przez diabel200

Dziewuchy mam fajne ławeczki jeszcze 2 szt, bo jedna zostaje u nas. Stan nowe, szer 145cm, wys w najwyższym punkcie 110, głębokość 48, kolor pobielona szarość, być może będę miał też w brązie pobielonym ( ale tego nie wiem na pewno). Zresztą same zobaczcie

http://img856.imageshack.us/img856/5567/aweczka.jpg

Tutaj soute

http://img542.imageshack.us/img542/3401/aweczka2.jpg

No i odbiegając od ławeczek, jak już wspomniała moja szanowna małżonka powyżej, pisząc z mojego konta:), oczyściliśmy dziś "izby" prawie ze wszystkiego, została tylko gwiazda betlejemska i dwie poduszki. Za oknem stan na dziś: azalia zaczyna puszczać pąki kwiatowe, szafirki wzeszły, inne cebulowate cisną do góry jak szalone, więc jak nadejdzie zima, to wsio będziemy sadzili od nowa pewnie.

Fotel znalazł nowe miejsce w salonie, i powstał taki przytulny kącik do czytania, kawkowania,winkowania itp.

http://img706.imageshack.us/img706/5615/salonj.jpg

Diabełku a w jakiej cenie te ławeczki? może być na pw jak tu nie chcesz pisać ;)

Fotel-jak i cały zakątek niezwykle urokliwy. Te wszystkie wasze dodatki dają taki klimat, że aż się ciepło robi.

Pięknie po prostu, pięknie...

Edytowane przez martaibartek