diabel200 07.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kasiu nudy:), Może jutro pościągamy dopiero świąteczne ozdoby, i weźmiemy wiosenny oddech:). Już nie długo ukaże się materiał z nami, ale dokładnej daty jeszcze nie znam. Jak poznam to Was poinformujemy. Mam dwie lampki do zrobienia, tzn, jedna drewniana, a druga ceramiczna, do nich musimy dorobić jakieś fajne klosze. No i siedzę i myślę co tu wykombinować. Mam pomysła, ale jak go zrealizować, muszę jakiegoś starego poszukać co by druty były. no i jak będą zasłony to Diablica coś tam będzie je jakoś dopieszczać. Nie mamy jeszcze kafli położonych po miejscu gdzie zalało nam dechy, ach... dużo jeszcze do zrobienia cholercia. Ale co tam wiosna idzie:):):), no wiem styczeń jest, ale i tak już mam lepsze samopoczucie że w końcu idzie... Kacha.crac fajnie że się dobrze czujesz u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Diabełku ja też mam nadzieję, ze zima juz nie przyjdzie i że wiosna zawita jak najszybciej, bo też mam sporo do zrobienia W jakim czasopiśmie będziecie ?? oczywiście daj znać jak juz będzie coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 07.01.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kasiu to się jeszcze okaże w czym, bo miała być Weranda, później Weranda Country, później znów Weranda, a teraz stanęło na Country ponownie więc to taka loteria z lekka. Dam znać jak już będzie pewne czy będzie i gdzie będzie:):). Mamy troszkę mieszane uczucia co do tego obecnie. No ale materiał zrobiony więc iść musi. Myśleliśmy że to inaczej wygląda, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 W takim razie czekamy z niecierpliwością Mam nadzieję, że wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Diabełku, wyczyść skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 10.01.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 nel wyczyszczona do cna, wcięło mi wszystkie wiadomości.Podaj mi tam adresik i tel. ok. Jutro w końcu wyślę to co miałem wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.01.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) My dzisiaj tez pożegnaliśmy się z ozdobami:))(do nastepnego roku:).Nie wiem czy Wy tez tak macie ale my z diabłem to uwielbiamy cały ten klimat świąteczny nawet na trzy miesiące przed ,ale juz dzien po Wigilii(no moze dwa:)To mozemy zwijać cały ten mandżur .Ach ,ja juz czuje wiosnę,co tam ze zapowiadaja u nas od poniedzialku przymrozki i snieg....(a tak wogóle to u nas przebijaja sie szafirki np. ( diablica:)) Edytowane 11 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziewuchy mam fajne ławeczki jeszcze 2 szt, bo jedna zostaje u nas. Stan nowe, szer 145cm, wys w najwyższym punkcie 110, głębokość 48, kolor pobielona szarość, być może będę miał też w brązie pobielonym ( ale tego nie wiem na pewno). Zresztą same zobaczciehttp://img856.imageshack.us/img856/5567/aweczka.jpg Tutaj soute http://img542.imageshack.us/img542/3401/aweczka2.jpg No i odbiegając od ławeczek, jak już wspomniała moja szanowna małżonka powyżej, pisząc z mojego konta:), oczyściliśmy dziś "izby" prawie ze wszystkiego, została tylko gwiazda betlejemska i dwie poduszki. Za oknem stan na dziś: azalia zaczyna puszczać pąki kwiatowe, szafirki wzeszły, inne cebulowate cisną do góry jak szalone, więc jak nadejdzie zima, to wsio będziemy sadzili od nowa pewnie. Fotel znalazł nowe miejsce w salonie, i powstał taki przytulny kącik do czytania, kawkowania,winkowania itp. http://img706.imageshack.us/img706/5615/salonj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 http://images.zaazu.com/img/daydream-animated-animation-day-dream-smiley-emoticon-000404-facebook.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Piękne ławki:))))))))A fotel wymiata:)Na naszej działce krokusy wzeszły, reszta cebulowych śpi jeszcze.Wiosna blisko Diabły, śniegi wielkie nas ominą w tym roku;)pozdrowienia znad earl grey'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.01.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 asiulkowo nie wiem czy te śniegi nie dojdą, podobno mają być już za tydzień wraz z mrozami. Oby nie, bo szkodami roślinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 11.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Oj Diabełki, jak u Was pięknie . Wszystko mi się u Was podoba; a jaki cudny bieżnik na ławie! Ławeczka też cudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Diabełku a w jakiej cenie te ławeczki? może być na pw jak tu nie chcesz pisać Fotel-jak i cały zakątek niezwykle urokliwy. Te wszystkie wasze dodatki dają taki klimat, że aż się ciepło robi. Pięknie po prostu, pięknie... Edytowane 11 Stycznia 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 11.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Diabełki ja kiedyś zawału dostanę oglądając Wasz dom Ławka cudna, że ja też nie mam domu Wysłałam pw Edytowane 11 Stycznia 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 O mamo!!!! Ja chcę ławkę Jest jeszcze? Czy ktoś mi już sprzątnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Napisz, że jest, napisz, napisz, napisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przylesianka 11.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 o rany, ale obłęd te ławeczki!!!! Poproszę o informację cenową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Diabełki powiedzcie dla Nelli, że ławki nie będzie dopóki zdjęć poddasza nie wklei Mam jeszcze do was pytanko odnośnie obicia fotela- czym jest obity-jaki to materiał? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Też jestem ciekawa po ile ławeczka Piękna jest Szkoda, że nie mam gdzie jej wcisnąć Ten fotel wyszedł Ci oszałamiająco diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Diabełkuuu, napisz mi na pw ile taka ławeczka kosztuje. Nawet jak nie starczy (a domyślam się, że już ich nie ma ) to może jeszcze kiedyś jakaś będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts