betib 16.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 dobra juz pytam znalazlam jeszcze w necie takie firmy co wlasnie takie transporty robia,moze warto do kogos takiego napisac ? gdyby te kozaczki bylo na 50-56 to ja chcę bo dla lalki idealne balerinki poproszę szare i rózowe czym mniejsze tym lepiej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 16.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja trochę podczytuję i co do kuriera to ostatnio wysyłałam ups, ale zamówiłam go ze strony kurierzy.plPrzyjechał pan i zabrał mi 4 przesyłki. A też szukałam takich firm, co zabierają pow. 34 kgsprawdź na tej stronie Diabełku tam są wymiary i inne rzeczy.A wnętrza u Was cudne. Sama się zachwycam i pozwolisz, że zaczerpnę pomysły.Takie baletki też poproszę jak najmniejsze 2 pary szarych. Proszę .....Pieniążki wpłacę na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 16.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Diabełku sprawdziłam i niestety na kurjerzy.pl nie przejdzie taki wymiar. Możesz nadać pocztexem ale opłata to 600 zł oszaleli chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) A sprawdzałeś oferty na http://www.alarado.pl ? Też szukam kuriera, żeby przerzucić sofę do rodziców... Edytowane 17 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 diabeł a jakieś inne fajne promocje w tym h&m'ie są? Np.na dziale damskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Diabełku to ja bym poprosiła coś około 16-18 szare i różowe (a jak nie będzie to może być fiolet i każda para w innym rozmiarze wezmę na pewno Dziękuję!!! Edytowane 16 Stycznia 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 diabeł a jakieś inne fajne promocje w tym h&m'ie są? Np.na dziale damskim? buahahaha dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 diabelku ta moja kumpela odebrala wreszcie to osobiście i numer wywalila sluchaj diabel ja rozmawialam z moim mezem i on mowi ze musisz zadzwonic na biuro obslugi i tam wezwac kuriera,bo nasi kurierzy tez robili nam problemy ale jak biuro przysyla to musi zabrac.......no cholera widze ze masz problem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 16.01.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) diabeł a jakieś inne fajne promocje w tym h&m'ie są? Np.na dziale damskim? Pysiaczek bylo sporo zaraz po świętach, wiesz diabelkowa jak widzi baner z napisem SALE to ma uśmech od ucha do ucha, zresztą lubimy tak robić zakupy, nawet jak Sie cos podoba to czekamy aż przecenia. To tak jak z wnetrzami ma byc komfortowo, ładnie, i tanio. No , a jak jest sale na fajne szpilki, to kaplica. Jej siostra ma korbe na apaszki i torebki, a ona torebkę może mieć jedną przez lata, ale butom nie daruje:):):): Becia jutro dzwonię do ups zobaczę co mi powiedzą. Zerkne tez na firmy które podają dziewczyny tutaj. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 17.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No a buciki dokładnie H&M, jak któraś z was ma taką małą osóbkę, to moge przy okazji wam zobaczyć bo są przecenione na 1 euro obecnie!!!!!!, pzesyłka też z 6 zika pewnie one lekie są, a ja kupiłem je tylko do sesji fotograficznych, znajoma za kika miesięcy będzie rodzic, może akurat się przyda. Były jeszcze takie zimowe kozaczki różowe, też po 1euro. Kurde dlaczego polski H&M nie robi takich wyprzedaży? Diabełku, jesli nie jest jeszcze za późno, to ja poproszę różowe, fioletowe i szare w rozmiarze najmniejszym, a jak nie będzie najmniejszego, to obojętnie jaki rozmiar. Też chcę do zdjęć. Jeśli będą białe to też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 diabelku na allegro w uslugach jest transport, moze tam cos znajdziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 17.01.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki becia:):) Kapciuchy dziś kupi diabelkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 diable - gdzie ten h&m takie fajne przeceny robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 arco jeśli się nie mylę to w Schwedt w Oder Center diable ja na SALE reaguję tak samo A te niemieckie są naprawdę świetne, bo to prawdziwe SALE są a nie to co u nas czasem Do tej pory jakoś i letnie i zimowe wyprzedaże startowały u nich ciut później niż u nas, dlatego myślałam, że może na coś jeszcze się załapię, ale skoro już w zasadzie nie ma pewnie po co jechać to poczekam na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 17.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) pysiaczejtak ,tak w Oder w Schwedt(my tam bywamy częściej niż w Szcz-n bo mamy 4km:)i jeździmy chociażby po kebaby:)-bo sa przepyszne .Co do przecen to u nich właśnie się zaczynają zimowe od 16(czyli od wczoraj:)w C&A jest nawet spora(ja nie mogłam się dzisiaj odkleić od biżu:), a bardzo dawno już tam nie byłam .My z reguły to H&M,Orsay,Nanu-Nana-i wiór:).Jutro tez skoczymy na kebaby.....(może naciagnę mojego Diabelka na małe co nie co;) Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Diabełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Diabełkowa mnie też tam najbardziej interesuje zawsze H&M i NanuNana Zazdroszczę tych 4km odległości! Jakbyście jutro pojechali to spójrz proszę czy jest po co jeszcze do H&M na damskie ciuszki jechać co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gdyby w Nanu-Nana było coś białego/czarnego na fajnej %, to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 17.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 pysiaczekna dzien dzisiejszy w H&M nie ma tego za wiele(a wiem ze potrafia pół sklepu przerobić na SALE:).Dział. damski to jakieś. trzy stojaczki w kaciku po prawej przy wejsciu(no fakt. wygrzebałam tam sobie trzy bluzesie:).Najwiecej chyba jest na takie maluszki tycie,bo na mojego Amadeuszka(5 lat) to nie było(jak dla mnie)nic wartego mojej uwagi )ale to oczywiście kwestia gustu:).Jakby co to ja na pewno dam Ci znać o mega wyprzedazach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 17.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 joliskaspoko zakodowane, jutro zerkniemy:) pysiaczek4km to ja mam z miejsca pracy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 17.01.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A sie rozpisałyście, ho ho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts