Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja trochę podczytuję i co do kuriera to ostatnio wysyłałam ups, ale zamówiłam go ze strony kurierzy.pl

Przyjechał pan i zabrał mi 4 przesyłki. A też szukałam takich firm, co zabierają pow. 34 kg

sprawdź na tej stronie Diabełku tam są wymiary i inne rzeczy.

A wnętrza u Was cudne. Sama się zachwycam i pozwolisz, że zaczerpnę pomysły.

Takie baletki też poproszę jak najmniejsze 2 pary szarych. Proszę .....Pieniążki wpłacę na konto.

diabelku ta moja kumpela odebrala wreszcie to osobiście i numer wywalila

sluchaj diabel ja rozmawialam z moim mezem i on mowi ze musisz zadzwonic na biuro obslugi i tam wezwac kuriera,bo nasi kurierzy tez robili nam problemy ale jak biuro przysyla to musi zabrac.......no cholera widze ze masz problem ;/

diabeł a jakieś inne fajne promocje w tym h&m'ie są? Np.na dziale damskim? :lol:

Pysiaczek bylo sporo zaraz po świętach, wiesz diabelkowa jak widzi baner z napisem SALE to ma uśmech od ucha do ucha, zresztą lubimy tak robić zakupy, nawet jak Sie cos podoba to czekamy aż przecenia. To tak jak z wnetrzami ma byc komfortowo, ładnie, i tanio. No , a jak jest sale na fajne szpilki, to kaplica. Jej siostra ma korbe na apaszki i torebki, a ona torebkę może mieć jedną przez lata, ale butom nie daruje:):):):):):

Becia jutro dzwonię do ups zobaczę co mi powiedzą. Zerkne tez na firmy które podają dziewczyny tutaj.

Edytowane przez diabel200

No a buciki dokładnie H&M, jak któraś z was ma taką małą osóbkę, to moge przy okazji wam zobaczyć bo są przecenione na 1 euro obecnie!!!!!!, pzesyłka też z 6 zika pewnie one lekie są, a ja kupiłem je tylko do sesji fotograficznych, znajoma za kika miesięcy będzie rodzic, może akurat się przyda.

Były jeszcze takie zimowe kozaczki różowe, też po 1euro. Kurde dlaczego polski H&M nie robi takich wyprzedaży?

Diabełku, jesli nie jest jeszcze za późno, to ja poproszę różowe, fioletowe i szare w rozmiarze najmniejszym, a jak nie będzie najmniejszego, to obojętnie jaki rozmiar. Też chcę do zdjęć. Jeśli będą białe to też poproszę.

arco jeśli się nie mylę to w Schwedt w Oder Center :)

diable ja na SALE reaguję tak samo :D A te niemieckie są naprawdę świetne, bo to prawdziwe SALE są a nie to co u nas czasem :yes: Do tej pory jakoś i letnie i zimowe wyprzedaże startowały u nich ciut później niż u nas, dlatego myślałam, że może na coś jeszcze się załapię, ale skoro już w zasadzie nie ma pewnie po co jechać to poczekam na letnie :lol2:

pysiaczejtak ,tak w Oder w Schwedt(my tam bywamy częściej niż w Szcz-n bo mamy 4km:)i jeździmy chociażby po kebaby:)-bo sa przepyszne :).Co do przecen to u nich właśnie się zaczynają zimowe od 16(czyli od wczoraj:)w C&A jest nawet spora(ja nie mogłam się dzisiaj odkleić od biżu:):), a bardzo dawno już tam nie byłam .My z reguły to H&M,Orsay,Nanu-Nana-i wiór:).Jutro tez skoczymy na kebaby.....:)(może naciagnę mojego Diabelka na małe co nie co;) Edytowane przez Diabełkowa

pysiaczekna dzien dzisiejszy w H&M nie ma tego za wiele(a wiem ze potrafia pół sklepu przerobić na SALE:).Dział. damski to jakieś. trzy stojaczki w kaciku po prawej przy wejsciu(no fakt. wygrzebałam tam sobie trzy bluzesie:).Najwiecej chyba jest na takie maluszki tycie,bo na mojego Amadeuszka(5 lat) to nie było(jak dla mnie)nic wartego mojej uwagi )ale to oczywiście kwestia gustu:).Jakby co to ja na pewno dam Ci znać o mega wyprzedazach:)