Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drogie Diabełki przyleciałam pogratulować bloga! takich klimatycznych miejsc nigdy za wiele:] mam nadzieję,że blogowy świat będzie źródłem wielu fantastycznych znajomości :]

dziękuje za odwiedziny i wpisuję się na listę Waszych stałych fanek-zacisza znaczy ;]

będzie mi miło gdy wpadniecie do mnie od czasu do czasu

p.s. jeszcze tak Kasię namówić na bloga było by cudnie;p

miłego dnia

anita sie nudzi dzieki za wizytę, my też będziemy zaglądać cześciej teraz, bo i czasu jakby więcej o drobinę.

Annnja nadal "kcem" twój adres do wysyłki:)

No i druga sprawa, został taki zestaw dla ciebie

http://img580.imageshack.us/img580/8641/annja.jpg

Kapcie i kozaczki w rozmiarze 16-17, już nic nie ostało się:(. Więc jak reflektujesz to spoko wysyłam, jak tylko papucie to też spoko, kozaczki zostaną do zdjęć.

Tak czy siak, jak chcesz coś z tego to dawaj adres i wysyłamy:).

Dobry wieczór: zajrzałam, przeczytałam i znów wpadłam po uszy... tym razem w Bloga, bo wątek muratorowy odwiedzam już od dawna... tylko pisać mi się nie złożyło...

pozdrawiam serdecznie, gratuluję pieknych wnętrz, pasji, pomysłow, słowem: pięknego życia... i uwierzcie, że ogromną przyjemność sprawia zaglądanie do Waszego Zacisza!

pozdrawiam,

Marzena

kasia sw fajnie że jesteś, ale jak ktoś już wspomniał to weź się kobito w garść i załóż blogaska:):):)::):):)plisss ( Teraz wyobraź sobie oczy tego kota ze szreka:) ) i dopiero zdecyduj:):):)

A no zapomniałbym kurcze te drzwi to ja jednak powiem TAK:):):)tylko jak to dostarczyć, no i chyba dzięki nim będzie jeden mebel na opchnięcie:), .

Dziś kurier zabrał coś dla Ciebie Kati:)

joliska dzieki że wpadłas, a o posty postaramy się dbać, o ile starczy tematów:),

paula_71 dzięki że wpadłaś, zapraszamy częściej:).

makrz to dobry wieczór takie oficjalne jakieś, może cześć diabły:):):) co ty na to? Dziekujemy za wizytę i zapraszamy na częstsze wirtualne rozmowy.

Edytowane przez diabel200

Misiek,kocham cię ale w kwestii. tych kasiowych drzwi to ty bys nie miał za wiele do powiedzenia bo u mnie wystapił bodziec i natychmiastowa reakcja:):):)

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: i to się nazywa Prawdziwa Kobieta. Brawo. Kobiety górą :cool:

Diadeł, ale z Ciebie kucharz nieziemski, i Ty to wszystko sam? Żona nie pomagała?

U mnie też mąż coś tam pichci od niedawna, i powiem, że nawet mu to wychodzi, tylko po tym gotowaniu to już na takie zdjęcia nie miałby siły :lol2:, a i blatu wolnego nie uświadczysz.....

Blog super, już się wczytuję...

Aha, gdyby były ławeczki, to ja się ustawiam w kolejce.

Edytowane przez KasiaC79

Diabełki kochane może kiedyś założę bloga ale nie mam pojęcia jak to się robi :p

Diable my tu z Twoją żonką już dawno ustaliłyśmy, że drzwi są Wasze :D chyba kurierem je wyślę ...mam nadzieję, ze je zabiorą bo są dość ciężkie i długie. Wymierzę wszystko i sprawdzę co i jak ;) Tylko tak jak pisałam to jest drugie skrzydło i ono nie ma klamki ale myślę, ze można gdzieś kupić ładną starą klamkę i przykręcić.

Co ja się głupio zastanawiam już Wy coś pięknego wymyślicie :D

Mama mnie wczoraj uświadomiła, że są jeszcze jedne drzwi..większe jednoskrzydłowe ....jak pojadę za tydzień wszystko sprawdzę ;)