Diabełkowa 18.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Beti,martaibartek i kasiac prosimy o adersiki do wysylki.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 19.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 WItam, diabełki- a nie zostało Wam przypadkiem jakiejś pary tych cudnych bucików, kolor obojętny, a może macie przypadkiem kozaczki?pisałabym się bardzo chętnie, dziewczynka- 5miesięcy .... dziękuje bardzo za Waszą uprzejmość z góry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Diabełkowa może być i z pracy, ważne że 4km To jakby co ja czekam na cynk bo ja mam jakieś 50km tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 19.01.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 pysiaczek wczoraj byliśmy i rozkładali już wieszaki, regały na korytarze, więc dziś pewnie już było wsio porozwieszane. Ogólnie tak na banerach wszędzie jest sale 50 do 70 %, a jak faktycznie to będzie to nie wiem. Annnja podaj adres na priv. Narazie mam adres od beci tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A ode mnie nie dostaliście wiadomości z adresem? Wysłałam na Diabełkową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja też wysłałam do diabełkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 19.01.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Aaaaaaa, no to mówcie że do mojej frau poszły adresy. No to ok::). To jeszcze tylko annnja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 19.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 arcobalenow Schwedt w Oder Cent.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 19.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Gdyby w Nanu-Nana było coś białego/czarnego na fajnej %, to ja chętnie Joliska lipa, nic nie było w WB. Mało ogólnie tam było, troszkę wiosennych talerzyków i kubeczków kupiliśmy bo były po euro, ale nic ciekawego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 20.01.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Drogie Diabełki przyleciałam pogratulować bloga! takich klimatycznych miejsc nigdy za wiele:] mam nadzieję,że blogowy świat będzie źródłem wielu fantastycznych znajomości :]dziękuje za odwiedziny i wpisuję się na listę Waszych stałych fanek-zacisza znaczy ;]będzie mi miło gdy wpadniecie do mnie od czasu do czasu p.s. jeszcze tak Kasię namówić na bloga było by cudnie;pmiłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.01.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 anita sie nudzi dzieki za wizytę, my też będziemy zaglądać cześciej teraz, bo i czasu jakby więcej o drobinę. Annnja nadal "kcem" twój adres do wysyłki:) No i druga sprawa, został taki zestaw dla ciebie http://img580.imageshack.us/img580/8641/annja.jpg Kapcie i kozaczki w rozmiarze 16-17, już nic nie ostało się. Więc jak reflektujesz to spoko wysyłam, jak tylko papucie to też spoko, kozaczki zostaną do zdjęć. Tak czy siak, jak chcesz coś z tego to dawaj adres i wysyłamy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Diabełki gratuluję bloga !!! już widzę, że będzie moim ulubionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.01.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U mnie już wisi Zacisze Mam nadzieję, że postów będzie duuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Diabełki i ja się witam jako wierna "podczytywaczka" Waszego cudnego zacisza Na bloga już lecę-pędzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 20.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dobry wieczór: zajrzałam, przeczytałam i znów wpadłam po uszy... tym razem w Bloga, bo wątek muratorowy odwiedzam już od dawna... tylko pisać mi się nie złożyło...pozdrawiam serdecznie, gratuluję pieknych wnętrz, pasji, pomysłow, słowem: pięknego życia... i uwierzcie, że ogromną przyjemność sprawia zaglądanie do Waszego Zacisza!pozdrawiam,Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 20.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Diabełki gratuluję bloga !!! już widzę, że będzie moim ulubionym kasiuteraz czekamy na CIEBIE:no: i to BARDZO!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.01.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) kasia sw fajnie że jesteś, ale jak ktoś już wspomniał to weź się kobito w garść i załóż blogaska:):)::):)plisss ( Teraz wyobraź sobie oczy tego kota ze szreka:) ) i dopiero zdecyduj:):) A no zapomniałbym kurcze te drzwi to ja jednak powiem TAK:):)tylko jak to dostarczyć, no i chyba dzięki nim będzie jeden mebel na opchnięcie:), . Dziś kurier zabrał coś dla Ciebie Kati:) joliska dzieki że wpadłas, a o posty postaramy się dbać, o ile starczy tematów:), paula_71 dzięki że wpadłaś, zapraszamy częściej:). makrz to dobry wieczór takie oficjalne jakieś, może cześć diabły:):) co ty na to? Dziekujemy za wizytę i zapraszamy na częstsze wirtualne rozmowy. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 20.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Misiek,kocham cię ale w kwestii. tych kasiowych drzwi to ty bys nie miał za wiele do powiedzenia bo u mnie wystapił bodziec i natychmiastowa reakcja:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 21.01.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Misiek,kocham cię ale w kwestii. tych kasiowych drzwi to ty bys nie miał za wiele do powiedzenia bo u mnie wystapił bodziec i natychmiastowa reakcja:):) :lol2::lol2::lol2: i to się nazywa Prawdziwa Kobieta. Brawo. Kobiety górą Diadeł, ale z Ciebie kucharz nieziemski, i Ty to wszystko sam? Żona nie pomagała? U mnie też mąż coś tam pichci od niedawna, i powiem, że nawet mu to wychodzi, tylko po tym gotowaniu to już na takie zdjęcia nie miałby siły , a i blatu wolnego nie uświadczysz..... Blog super, już się wczytuję... Aha, gdyby były ławeczki, to ja się ustawiam w kolejce. Edytowane 21 Stycznia 2012 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Diabełki kochane może kiedyś założę bloga ale nie mam pojęcia jak to się robi Diable my tu z Twoją żonką już dawno ustaliłyśmy, że drzwi są Wasze chyba kurierem je wyślę ...mam nadzieję, ze je zabiorą bo są dość ciężkie i długie. Wymierzę wszystko i sprawdzę co i jak Tylko tak jak pisałam to jest drugie skrzydło i ono nie ma klamki ale myślę, ze można gdzieś kupić ładną starą klamkę i przykręcić. Co ja się głupio zastanawiam już Wy coś pięknego wymyślicie Mama mnie wczoraj uświadomiła, że są jeszcze jedne drzwi..większe jednoskrzydłowe ....jak pojadę za tydzień wszystko sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts