martaibartek 22.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Diabełki proszę o wasze dane do przelewu na pw bo chciałabym się z wami rozliczyć miłej niedzieli! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 22.01.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) :lol2::lol2::lol2: i to się nazywa Prawdziwa Kobieta. Brawo. Kobiety górą Diadeł, ale z Ciebie kucharz nieziemski, i Ty to wszystko sam? Żona nie pomagała? U mnie też mąż coś tam pichci od niedawna, i powiem, że nawet mu to wychodzi, tylko po tym gotowaniu to już na takie zdjęcia nie miałby siły , a i blatu wolnego nie uświadczysz..... Blog super, już się wczytuję... Aha, gdyby były ławeczki, to ja się ustawiam w kolejce. O kurde jaki "babski" solidaryzm. Dziś przeczytałem sentencję Oscara Wilde-a którą kiedyś moja szanowna małżonka napisała mi w sprezentowanej książce: " Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi- patrz na nią" No to ja sobie popatrzę, bo z Wami to wiecie:):):) nie wygram w pojedynkę. KasiaC79 , no ja nie kucharz, to raczej moja małżonka, ja tylko czasami tam wpadam, i robię niezły bałagan. Najczęściej jest tak że jak ja się zabieram do garów, to ona mówi: " Dobra to ja idę poczytać, a ty sobie tu gotuj kotek", a to oznacza mniej więcej to: "Jak wrócę proszę żeby kuchnia wyglądała tak jak ją zastałeś:), i najlepiej jakbym nie musiała po tym prać zasłonek- bo i to mi się zdarza ubabrać:)" No ale najważniejsze by odczytywać sygnały:), co nam facetom nie często się udaje odgadywać, więc Oscar pięknie opisał to w swojej złotej myśli:). Kati, bloga to nie jest takie trudne, pierwsze kroki są dziwne, ale z każdym klikiem ogarnia się to co raz lepiej. Powoli ,powoli i do przodu. Marta, relax:):), zdążymy i z tym:) Jak dojdą kapciuchy to wówczas się rozliczymy ok. No i mała fotka, kiedyś kupiliśmy taki taboret z gąbkowym siedziskiem, i moja frau wczoraj uszyła takie fajne coś na niego. Jeszcze tylko jakaś grafika i będzie cacy http://img521.imageshack.us/img521/6646/stolek.jpg I ostatnio mieliśmy taki słoneczny poranek, i ptaszki tak pięknie ćwierkały, kurcze już byśmy chyba chcieli takiej wiosny:) http://img193.imageshack.us/img193/7156/salonoi.jpg No i zapomniałbym o lustrze ze składziku. Ostatnio kupiliśmy tam takie made in china lusterko na ścianę, w brązie, ale poddaliśmy je małej przeróbce Oczywiście nie zrobiłem fotki przed, więc pokazuję je od tylca:) http://img441.imageshack.us/img441/3585/ramka1.jpg i po przeróbkach , ja pomalowałem ale mojej Królowej:) było za łyso i poprosiła o jakiś napis http://img542.imageshack.us/img542/3144/ramka2f.jpg http://img846.imageshack.us/img846/1559/ramka3.jpg Edytowane 22 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ja już się powtarzam ciągle mówiąc, że u Was bajkowo i przepięknie ale nic innego powiedzieć się nie da Salon w promieniach słońca bardzo przytulny Diabełkowa ty zdolna bestio jaka piękna sukienka na taboret fajnie wygląda przeszycie jej po wierzchu co tworzy u góry małą falbankę ...super O lustrze nawet nie wspominam...szukam czegoś takiego na komodę do łazienki Zdjęcie z odbiciem hiacyntów w lustrze nr 1 Oscar Wilde to mądry człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 22.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 takich "graciarni" to ja tylko zazdroszczę! piękny lifting :] Wasz salon to jak fotografia z moich ulubionych czasopism wnętrzarskich :] cudne wpadły mi w oko pasiaste zasłony ,piękne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.01.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 W końcu coś mnie z Diabłami łączy - mam takie same czerwone pędzelki Lustro + hiacynty - suuuuper, a opowieść o kucharzeniu Diabła kapitalna Czy na konsoli z prawej mieszka jakieś stworzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 22.01.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 W końcu coś mnie z Diabłami łączy - mam takie same czerwone pędzelki Lustro + hiacynty - suuuuper, a opowieść o kucharzeniu Diabła kapitalna Czy na konsoli z prawej mieszka jakieś stworzenie? Tak joliska, mieszka tam zając, ale taki z kamienia:). W święta BN są tam też lampiony, na wiosnę zamieszkają też pewnie jakieś hiacynty. anita_sie_nudzi zasłony szyła diabełkowa w zeszłym roku na święta, to taki cienki len w pasy. Fajny jest. Dostępny w Szczecińskim Wisanie. ceny nie pamiętam, ale nie był drogi bo byśmy nie kupili na bank. Anita jak zrobiłaś tą tasiemkę z nazwą bloga? Świetne jest to zdjęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 22.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 dzięki za odpowiedź.Tasiemka to porwana na pasy poszwa czy prześcieradło,fajnie się postrzępiło :]. Powiązałam na supły i stempelkami dla scraperek i tuszem odbijam napisy :] .Potem fotkę wstawiłam w miejsce nagłówka bloga (zamiast opisu) -trzeba dopasować jego rozmiar i włala:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 23.01.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki anita. Super to wygląda, naprawde kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Pięknie, pięknie jak zwykle pięknie Salon zalany słońcem - bajka Lustro cudne. Brak słów po prostu, tylko podziwiać trzeba Ahh no i bym zapomniała. Pędzę na bloga Edytowane 23 Stycznia 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 DIABŁY !!!!!!! WIDZIAŁAM WASZ DOMEK W WERANDZIE C. Ależ ja sobie Was inaczej wyobrażałam :jawdrop: szoooooook ! Albo mi się wydaje, albo jakieś przekłamane kolory? Zdjęcia ciemne znacznie ciemniejsze od tych, które robisz Diable, bardziej ponure a to taka szkoda! Dopiero od zdjęć kuchni jest bardzo świetliście. Ech, chciałoby się u Was spędzać wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Jak to w Werandzie C??? Diabeł 7 stycznia pisał, że nic pewnego jeszcze nie wiedzą, ale jak się dowiedzą, to powiedzą... Edytowane 23 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 23.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 dzięki ;] już w werandzie!! oj to biegnę do mojego ulubionego kiosku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja wszystkie kioski w okolicy zaliczyłam i nic wszędzie stary numer ....yokasta gdzie Ty swoją dorwałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Haha, yokasta ma prenumeratę babeczki w kioskach jeszcze nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.01.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Spryciula ja właśnie mam zamiar zaprenumerować obie werandy, bo na tym moim osiedlu mają w kioskach po 1-2 szt i muszę szukać w empikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mi się niedługo kończy prenumerata dobrze, że zdążyłam Diabelski dom zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 23.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 yokastaco ty opowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!my nic nie wiemy,moze to nie my??????????az tak strasznie????????ale my mówiliśmy ze my diabły .ps. ja wlasnie oo twojej wiesci pocisnelam po okolica naszych i tez nigdzie nie widze werandy c(a moze to dla nas lepiej:(:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 23.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hej Diabełki! Pomyślności w Nowym Roku! to ja też jutro do kosku zajrzę. Diabełku - kurcze, takiego lustra do łazienki szukam! Ty to masz farta! Zdjęcie z hiacyntami piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Dobrze ze mamy Was, bo byśmy nie wiedzieli ze jesteśmy opublikowani. Sami tego nie widzieliśmy jeszcze, tzn. Wersję roboczą i owszem. Kolory faktycznie nie były takie, ale myślałem ze tak robią to do druku. Ogólnie jest tak jak na tej ostatniej force która dałem. No jak zobaczę to na papierze to bede mógł ocenić bo tak to wrozenie z fusow. yokasta aż tak strasznie? Wiem trochę nie ogolony tam jestem, a diabelkowa nie uczesna taka. Dobrze ze choc młody uczesany i ogolony:):):):). Ja te zdjęcia zrobiłbym całkowicie inaczej, no ale co fotograf to wizja inna. Ty ze tak z ciekawości zapytam jak sobie nas wyobrazalas??????:) Dziwczynki doszły kapcie, ławki i drzwiczki???? Annnja żyjesz? Bo jak nie to łapcie pośle do innej osoby która jest chetna. :) Edytowane 24 Stycznia 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Diabełki ja juz się nie mogę Was doczekać w tej gazecie z tego co wyczytałam to w koskach będzie dopiero 26.01. trzeba się w cierpliwośc uzbroić p.s. do mnie przesyłka dotarła dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts