KasiaC79 25.01.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Do mnie jeszcze narazie nic nie dotarło, i też ciągle czekam na wiadomość z kwotą do przelewu i numerem konta, myślałam że jeszcze nie wysłaliście, skoro wiadomości nie mam.Czekam z taką samą niecierpliwością na Werandę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Diabełki i do mnie jeszcze nic nie dotarło ale cierpliwie czekam, bo u nas na wsi to i priorytet idzie tydzień Aaaaaa i ja nie mogę doczekać się werandy! ależ jestem ciekawa jak wy diabełki wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 diabły - wstawcie to ogoloną i uczesaną fotę i będzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nie wiem jak, jestem mile Wami zaskoczona . Zdjęcia salonu są ciemne i jakoś tak na nich bardziej pusto niż przywykłam. Andrzej, Twoje zdjęcia są wieeele wieeeeel lepsze i przyjemniejsze do oglądania , dopiero kuchnia na fotkach wygląda rewelacyjnie czyli tak jak ją widziałam i sobie wyobrażałam. Wyglądacie na świetną, luźną i zgraną rodzinkę . Zdjęcia nie są straszne ! Toć ja tego nie napisałam, ale wydają mi się ciemne (na ścianach prawie grafit a przecież macie taki szaro-błękitny kolorek chyba !?). Jestem zaskoczona, że nie wiedzieliście że Was druknęli :jawdrop:. Artykuł podobał mi się mniej, bo za mało tam Waszych wypowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 25.01.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kasiu Sw wsio ok? super że dotarło już. martaibartek i kasiac79 dotrze na dniach, bo poszło listem zwykłym. Było dla Was taniej po prostu, jak dojdzie to dajcie znać będziemy pisali nr kont itp. BO tak to wicie, nie lubię brać kasy skoro nie dotarło nic. Yokasta, no właśnie pusto! to też mi nie pasiło jak fotograf robił fotki, ale taka była koncepcja,. Były tam fajne zdjęcia w salonie z Amadeuszem, jak wącha kwiaty, takie wiecie żywsze, no ale redakcja miała inny pomysł na to. Wyszło tak katalogowo beż życia w naszym domu, a tak nie jest. Fakt faktem że wtedy na ścianach było mało, i obok kominka łysawo. Mimo tego ja miałem inny zamysł na tą sesję. Kolor na ścianach jest taki jak piszesz, szaroniebieski (gołębi- my go tak nazywamy:)) Wiedzieliśmy że będziemy nie długo, ale już? myślałem że tak w marcu kwietniu gdzieś. Z drugiej strony to chyba dwumiesięcznik prawda? O artykule nie mówię bo to jest inna historia. Asia z GC napisała to jako taką fajną opowieść, o nas, a tam poucinali, powycinali, dodali i jest to co jest. Niestety ale tak to wszystko wygląda, mało miejsca, ludzie wolą patrzeć niż czytać, to też i gazey tak reagują, pokazują obrazki, z małą ilością tekstu. Tam i tak zostały naniesione poprawki, bo w oryginale było inaczej. Nie będę pisał co i jak bo to by było chyba nie grzeczne z naszej strony. Fajnie że to się ukazało, cieszymy się ( mam nadzieje że będziemy też po czasie) , ale entuzjazm opadł i na kolejną sesję byśmy się zastanawiali dłużej, a na pewno już wiem że przy robieniu zdjęć wolałbym uczestniczyć, a tu byłem obserwatorem. No dobra, wracamy do nas:) Szukam świecznika z Ysk-a, nie wiem czy one jeszcze są w sprzedaży, ale były czarne ( ten przemalowany), macie może gdzieś? Ten nasz ma inny klosz, bo w święta zapaliliśmy świeczkę i się sucz przechyliła, no i pękł nam. Ten klosz dostałem wczoraj w składziku za free:):) http://img515.imageshack.us/img515/5206/swieczx.jpg Zdobyłem takie obrazki w drewnianych ramkach http://img267.imageshack.us/img267/1696/16629442.jpg http://img192.imageshack.us/img192/7962/radas.jpg a to zdobyla żóna:) http://img861.imageshack.us/img861/7879/sloiq.jpg A to będę odnawiał, i zobaczymy czy u nas zostanie czy nie:) http://img713.imageshack.us/img713/3867/stolekv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 25.01.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 [[/b]diabły - wstawcie to ogoloną i uczesaną fotę i będzie po kłopocie arcospoko umyjemy sie i wstawimy foto,bo jakby nie ptrzec to juz "po ptakach":):)jest jak jest:)(zachciało nam się być" celebryty":):):)obysmy nie wyladowali na pudelku:):)ps.misiek musimy autografy potrenowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.01.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Diabełki paczuszka dotarła dziękujęęęęęęęęi proszę o dane do przelewu na pw no i jak zwykle składzikowe zdobycze cudowne i klimatyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 25.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 drugi raz próbuje cos napisac.........poprzednio mi ucieklo.... no wiec gratuluje publikacji .....sama dzis szukalam werandy w empiku ale nie bylo jej jeszcze.... jestem Was bardzo ciekawa....bo dom juz znam widze ze znów szaleliscie w skladziku super zdobycze ja takich kinkietow w jysku nie widzialam....no ale ja tam sporadycznie bywam a buciki doszły dzis, sa super moj maz az sie wystraszyl jak je zobaczyl w sypialni bo myslal ze chce mu cos powiedziec heheh jednej rzeczy nie dostalam.........numeru konta no spox ......teraz czekam na wieksza przesylke od was wiec jak juz cos bedzie dla mnie to przeleje hurtem no to uciekam......chora jestem i nie mam weny do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Diabełki wszystko ok paczka była tak idealnie zapakowana, że nic nie miało prawa się uszkodzić Może by ten Wasz składzik sieć sklepów otworzył prawdziwe skarby tam kupujecie Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Diabeł, a serce z kwiatkami skąd? Świetne to meblątko drewniane Jakie ma wymiary? Gdybyście go jednak nie chcieli, to ja chętnie Edytowane 25 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 25.01.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Yoliska serce z TK maxx, kwiatki doczepiłą diablica, był wypłowiałe takie, ja je prysnąłem białym spreyem troszkę, ona doczepiła i jest. Mebelk zobaczymy czy znajdziemy miejsce, jak coś to sie odezwe:). Becia spoko zrobimy to jak będę miał tamto:), wówczas razem wsio policzymy. szkoda na przelew wydawać teraz. No i wracaj do zdrowia kobieto, a mężowi to nieźle ciśnienie podniosłaś pewnie co?:):) Martaibartek zaraz napiszę priva. Kasiu super że wsio ok. A to u Ciebie będzie? pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ojeju a ja chce bardzo bardzo bardzo to cos w wiklienie! gdzie to Pani Daibełkowa wypatrzyła?? marzy mi sie taka zszarzała wiklina w kuchni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 25.01.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 psosin w starociach, ale takie rzeczy są co prawda nie za 5 zika jak u nas, a w Kaskadzie, tam jest taki sklep gdzie dostaje sie oczopląsu, ale tylko do chwili jak się spojrzy na ceny niestety. ALe rzeczy mają przepiękne. TO jest na tym poziomie gdzie alma chyba, albo saturn, nie jestem pewien, ale w każdym bądź razie z tamtej strony gdzieś. nazwy też nie pamiętam, no i na mierzynie w Sterze jest stoisko ( też nie za tanie kurde!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Diable to jeszcze zastrzel mnie cena:-) pleaseee:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 25.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 psosim ja całe 10zika za to dałam ,jesli kiedykolwiek spotka cos podobnego to bede o tobie pamietac .Ja tez uwielbiam ten kolor wikliny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełkowa czy piszesz o MensaHome w Kaskadzie? Widziałam tam ostatnio cuda wianki to właśnie z wikliny. Sama mam stamtąd serce do sypialni Teraz jak wyprzedaże są to niektóre rzeczy można naprawdę w atrakcyjnych cenach zdobyć Piękny ten kinkiet ale niestety nie kojarzę go z Jyska. Kasiu pochwal się koniecznie co tam od Diabłów dostałaś - muszę kiedyś ten Wasz składzik napaść, ale czasu ciągle brak Czy on jest czynny w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 hmmm nie kojarze tych sklepów...... a składzik daleko musze koło nas poszukac czegos...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 26.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 pysiaczekchyb to ten sklep :)nazwy nie pamiętam,wiem tylko ze wlaśnie po lewej stronie w tym sklepie sa te wszystkie cuda z naszej bajki ale ceny zabójstwo:)(mówisz ,że jest wyprzedaż??,to chyba poporoszę diabelka i dzisiaj albo jutro byśmy podjechali poluka:)) skladzik czynny w pn-pt od10-18 a w soboty do 15 w niedzielę zamkniete:( psosinmy też nie wiedzielismy o tych sklepach czysty przypadek w Sterze mają naprawde fajne to stoisko:),w Kaskadzie zreszta tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełkowa no są wyprzedaże są Nie na wszystko, ale na kilka rzeczy co mi wpadły w oko (właśnie po lewo ) to i owszem Ogólnie to ceny w tym sklepie faktycznie wysokie, ale głównie na tą porcelanę i inne gadżety z prawej - bardzo drogo!!! Dzięki za godziny otwarcia składziku. W takim razie tylko sobota wchodziłaby w grę. psosin w Sterze ten sklep nie nazywa się już MensaHome tylko galeria jakaśtam (nie pamiętam co było na rachunku) w każdym bądź razie to jest takie stoisko na środku holu a nie normalny sklep. I ono jest tak mniej więcej na wysokości kas Reala. Blisko Duki Wiem, że masz tam daleko, ale gdybyś przypadkiem była w okolicy to warto zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 psosin jestem pewna, że takie cudo jak kupiła diabełkowa widziałam kilka dni temu na allegro, ale zabij mnie nie wiem gdzie i jak to się nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts