psosin 26.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Pysiaczek wiesz ze ja do miasta to mam ze 40km do centrum.....a po naszej prawicy to nic nie ma;-(( podobno w goleniowie jest jakis "gratex" cos mi sasiad mowił.. ze sa takie stare rzeczy jak pani lubi..... ciekawe co miał na mysli.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełki sesja śliczna znam Wasz domek na pamięć więc mogłam się tego spodziewać tak jak już Wam pisałam miło było Was wreszcie zobaczyć....nie będziedzie dla mnie już tak anonimowi Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 26.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Kasiu dzięki za sms-ka:), miłe to:), to teraz czekamy na wasze domki i mieszkania w gazetach:). Dziś mieliśmy taki fajny smieszny dzień, trochę zwariowany, bo wiecie nabijamy się z siebie że teraz to jak ktoś przez przypadek spojrzy gdzieś w naszą stronę, ale nawet nie na nas, to się nabijamy " ty widziałaś, widziałaś, pewnie nas rozpoznał/a:):):). Ubaw niesamowity:) Dzis była matka chrzestna mojej żony, i przywiozła nam podarunek bardzo wyjątkowy, jak zawsze od niej:). wiecie ona jest siostrą zakonną, i przywiozła nam prawdziwą, poświęconą, Ikonę z Matką Boską i Dzieciątkiem. Ikona ma certyfiktat potwierdzający że została wyknan według zasad pisania Ikon, na starym drewnie itp. To jest na prawdę wyjątkowe:) No i oficjalnie już mogę pokazać Wam koleżanki moją żonę, tylko w wersji naszej nie gazetowej, stylizowanej, zrobionej w sylwestrowy wieczór. http://img829.imageshack.us/img829/339/ines1.jpg http://img14.imageshack.us/img14/1267/ines2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diablica, zdjęcia, stylizacja - rewelacja... Uroda Diablicy tak się ma do Jej nicka, jak Wasz dom do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 26.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Joliska te twoje komenty:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diablico piękna kobieta z ciebieDiable stylizacja, zdjęcia REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Piękna! Będzie kiedyś wspaniała pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 O matko, to raczej Anielica, aniżeli Diablica Diablico wyszłaś przecudownie!!!! Diabełku, ja również serdecznie dziękuję za przesyłkę i proszę o dane do przelewu Jesteście niesamowici!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.01.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Diabełkowa zdjęcia przepiękne Wyglądasz na nich zjawiskowo kurcze ostatnio w 'lumpku' miałam w rękach taki toczek z woalką....czarny... woalka była w kropki, dodatkowo była przyczepiona podobna kokarda jak przy Twoim stroiku....pomyślałam, ze był by idealny do sesji ale nie miałam pojęcia, że robicie coś takiego. Jak jeszcze będzie kupię bo był nowy zapakowany i z metką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Piękne zdjęcia Diabełkowej Ach,gdyby tak mój M.choć zainteresował się moim aparatem... Diabełku,mam taki świecznik z Jyska o którym pisałeś,niestety,jest on już u mojej mamy i nie sadzę aby chciała się go pozbyć...Kupiłam go chyba z 8 lat temu...kawał czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 27.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 też przyleciałam podzielić się wrażeniami z werandy:]Diable dokładnie tak sobie Ciebie wyobraziłam :] .Za to Pani Diabłowa mnie zaskoczyła ! toż to śliczna ,modna,nowoczesna dziewczyna - przepraszam,że tak sobie pozwalam .Imię cudne :] uśmiechnęłam się,bom też taka okularnica i za "kujonkami" kilka miast zjeździłam:PPewnie miałam z tyłu głowy wyobrażenie,że jak dom stylowy to musicie być rodzinką jak z rodzinnego portretu z lat 40-stych:] Miło Was "poznać"p.s. Diable-robisz o sto razy lepsze zdjęcia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 psosinku tak, wiem, że od Ciebie taka wyprawa to jak na drugi koniec świata, dlatego tak napisałam, że jakbyś przy okazji miała cos do załatwienia w tej części miasta to żebyś sobie o tym sklepie pamiętała Nie znam sklepu w Goleniowie, ale ja w sumie Goleniowa nie znam to co się dziwić Diablico wyglądasz bosko! Piękne zdjęcia mężuś Ci zrobił Świetna pamiątka a i pewnie świetna zabawa przy ich robieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ależ piękna diabełkowa...cudna....ehhh, żeby mój mężulek chciał mi cykać takie zdjęcia.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.01.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 OJEJ< tyle nowości, tak dawno mnie nie było bo i mega mega dużo się u nas działo, wrażenia róźne....: wypad wekendowy, kulig, odwiedziny "niechciane" w blaszaku, etc. CUDNE nowe fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluję Werandy.....teraz to po autografy będzie kolejka buty biore biore!! prosze o nr. przelewu, adres wysyłam na prvi... dla maleństwa brata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 27.01.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Zdjecia Diablicy - Niebiansko (!) piękne... przepiękne - nastrojowe... ... i tak mi teraz po głowie przeboje Mieczysława Fogga z "tamtych" lat "chodzą"... "Tango Milonga, tango mych marzeń i snów Niechaj me serce ukołysze Tango Milonga, jak dawniej grajcie mi znów Zabijcie tę dręczącą ciszę Żegnajcie dawne wspomnienia Żegnajcie burze i serc uniesienia Czas wszystko odmienia Kochanko ma, żegnam Cię, wspomnij mnie Tango Milonga, tango mych marzeń i snów Niechaj ostatni raz usłyszę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 27.01.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ojojojjjjj, jak nam tu nasłodziłyście:):), dzięki w imieniu daiblicy i swoim. Faktycznie ubaw mieliśmy nie mały przy tej sesji:), wiecie to było tak na szybko. U nas tak już jest, siedzimy pijemy herbatę, i nagle pomysł robimy jakieś fotki? no robimy! Najgorsze jest to że młodemu nigdy nie mogę zrobić, bo jak już wyciągnę aparat to on stroi takie miny że ho ho, a po chwili krzyczy że już nie chce:(, no ale może kiedyś mi się uda. Teraz ogromniasta prośba do mieszkających blisko TK Maxx, potrzebuję buty w rozmiarze 42 lub 43. Kupiłem 41 i chyba jednak się nie roziciągną:), a miałem nadzieję że jednak tak. No cóć będę je musiał zwrócić mam na to dwa tygodnie. Więc jakby któraś z Was moje miłe, była w TK maxx-ie, zerknijcie proszę na takie butki dla diabła co? W szczecińskim są tylko 46 już a to dużo za duże, myślę że 42 będa ok, a i 43 by spełniły moje marzenia:):):):) firma DEPP., kolor nude/beż cena 139zika. http://img830.imageshack.us/img830/3220/mailyo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Diabły: 1. Kuchnia 2. Salon 3 Łazienka 4. Pokój synka 5. Fotografia Stylizowana Diablica :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Nic więcej nie jestem w stanie napisać, przejrzałam 44 strony z zapartym tchem ... idę ochłonąć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) WC (Werandę Country, żeby nie było!) obejrzałam, ale ostentacyjnie powstrzymuję się od komentarzy Edytowane 28 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 28.01.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Pamiętajcie o moich butach, bo będę musiał chodzić za małych:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 28.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Diable przeczytałam u Kasi,że nie wychodzi Ci transfer...ja robię tak,że druk z drukarki odbijam na ksero i dopiero ten skserowany przenoszę za pomocą nitro.Wychodzi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts