Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu dzięki za sms-ka:):), miłe to:), to teraz czekamy na wasze domki i mieszkania w gazetach:). Dziś mieliśmy taki fajny smieszny dzień, trochę zwariowany, bo wiecie nabijamy się z siebie że teraz to jak ktoś przez przypadek spojrzy gdzieś w naszą stronę, ale nawet nie na nas, to się nabijamy " ty widziałaś, widziałaś, pewnie nas rozpoznał/a:):):):):):). Ubaw niesamowity:):)

Dzis była matka chrzestna mojej żony, i przywiozła nam podarunek bardzo wyjątkowy, jak zawsze od niej:). wiecie ona jest siostrą zakonną, i przywiozła nam prawdziwą, poświęconą, Ikonę z Matką Boską i Dzieciątkiem. Ikona ma certyfiktat potwierdzający że została wyknan według zasad pisania Ikon, na starym drewnie itp. To jest na prawdę wyjątkowe:)

No i oficjalnie już mogę pokazać Wam koleżanki moją żonę:), tylko w wersji naszej nie gazetowej, stylizowanej, zrobionej w sylwestrowy wieczór.

http://img829.imageshack.us/img829/339/ines1.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/1267/ines2.jpg

Diabełkowa zdjęcia przepiękne :) Wyglądasz na nich zjawiskowo :rolleyes:

kurcze ostatnio w 'lumpku' miałam w rękach taki toczek z woalką....czarny... woalka była w kropki, dodatkowo była przyczepiona podobna kokarda jak przy Twoim stroiku....pomyślałam, ze był by idealny do sesji ale nie miałam pojęcia, że robicie coś takiego. Jak jeszcze będzie kupię bo był nowy zapakowany i z metką ;)

też przyleciałam podzielić się wrażeniami z werandy:]

Diable dokładnie tak sobie Ciebie wyobraziłam :] .Za to Pani Diabłowa mnie zaskoczyła ! toż to śliczna ,modna,nowoczesna dziewczyna - przepraszam,że tak sobie pozwalam .Imię cudne :] uśmiechnęłam się,bom też taka okularnica i za "kujonkami" kilka miast zjeździłam:P

Pewnie miałam z tyłu głowy wyobrażenie,że jak dom stylowy to musicie być rodzinką jak z rodzinnego portretu z lat 40-stych:]

Miło Was "poznać"

p.s. Diable-robisz o sto razy lepsze zdjęcia ;]

psosinku tak, wiem, że od Ciebie taka wyprawa to jak na drugi koniec świata, dlatego tak napisałam, że jakbyś przy okazji miała cos do załatwienia w tej części miasta to żebyś sobie o tym sklepie pamiętała :yes:

Nie znam sklepu w Goleniowie, ale ja w sumie Goleniowa nie znam to co się dziwić :D

Diablico wyglądasz bosko! :p

Piękne zdjęcia mężuś Ci zrobił :) Świetna pamiątka a i pewnie świetna zabawa przy ich robieniu :)

OJEJ< tyle nowości, tak dawno mnie nie było bo i mega mega dużo się u nas działo, wrażenia róźne....: wypad wekendowy,

kulig, odwiedziny "niechciane" w blaszaku,

etc.

CUDNE nowe fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluję Werandy.....teraz to po autografy będzie kolejka

buty biore biore!! prosze o nr. przelewu, adres wysyłam na prvi... dla maleństwa brata!

Zdjecia Diablicy - Niebiansko (!) piękne... przepiękne - nastrojowe...

... i tak mi teraz po głowie przeboje Mieczysława Fogga z "tamtych" lat "chodzą"...:)

"Tango Milonga, tango mych marzeń i snów

Niechaj me serce ukołysze

Tango Milonga, jak dawniej grajcie mi znów

Zabijcie tę dręczącą ciszę

Żegnajcie dawne wspomnienia

Żegnajcie burze i serc uniesienia

Czas wszystko odmienia

Kochanko ma, żegnam Cię, wspomnij mnie

Tango Milonga, tango mych marzeń i snów

Niechaj ostatni raz usłyszę "

Ojojojjjjj, jak nam tu nasłodziłyście:):):), dzięki w imieniu daiblicy i swoim. Faktycznie ubaw mieliśmy nie mały przy tej sesji:), wiecie to było tak na szybko. U nas tak już jest, siedzimy pijemy herbatę, i nagle pomysł robimy jakieś fotki? no robimy!

Najgorsze jest to że młodemu nigdy nie mogę zrobić, bo jak już wyciągnę aparat to on stroi takie miny że ho ho, a po chwili krzyczy że już nie chce:(, no ale może kiedyś mi się uda.

Teraz ogromniasta prośba do mieszkających blisko TK Maxx, potrzebuję buty w rozmiarze 42 lub 43. Kupiłem 41 i chyba jednak się nie roziciągną:):):), a miałem nadzieję że jednak tak. No cóć będę je musiał zwrócić mam na to dwa tygodnie. Więc jakby któraś z Was moje miłe, była w TK maxx-ie, zerknijcie proszę na takie butki dla diabła co? W szczecińskim są tylko 46 już a to dużo za duże, myślę że 42 będa ok, a i 43 by spełniły moje marzenia:):):):):):):)

firma DEPP., kolor nude/beż cena 139zika.

http://img830.imageshack.us/img830/3220/mailyo.jpg