diabel200 28.01.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Anita, robiłem na oryginalnym wydruku z plujki, i laseru i lipa. Tarłem i tarłem i ledwo co widać było. W poniedziałek zobacze jak mówisz, skseruję w punkcie i dam znać czy wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 28.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 dziewczynyale sie zrobilam czerwona jak burak(nic więcej nie powiem). kasiulajak bedzie jeszcze ten toczek to go bjerj miesiekto ostatnie twoje foto z obuwiem ,to nie powiem bardzo wnetrzarskie(tyle ze dla twojej stopy:),o moich "fejsach"nie wspomnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 28.01.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 A co ty jeszcze nie śpisz??? Ja to rozumiem, ciężko pracuję:) no wiesz sprawdzam czy buty pasują do podłogi, bo do mojej stopy tak średnio, ale co tam. Twoja miłość do obuwia udzieliła się w tym przypadku i mnie:):), mam nadzieję że któraś tu Pancia uratuje moje stopy od chodzenia w zamałym obuwiu i znajdzie mi je w moim rozmiarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 29.01.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 trzymam kciuki,moje wychodzą za każdym razem ...robiąc tę poduszkę to nawet tarłam tak lekko ,zależało mi na efekcie ,że napis zanikahttp://img72.imageshack.us/img72/3912/poducha1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 29.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 witajcie wyruszyłam w piatek na polowanie gazetki i mam, mam fajnie było Was zobaczyc ,fajnie było poogladac fotki domu ,zobaczyc nasz stól w gazecie choć ja ( i tu przepraszam za szczerość ale wiecie ze nie owijam w bawełne) ja wolę zdecydowanie zdjęcia Andrzeja.......nie wiem....na tych zdjeciach z gazety dom jest dosc surowy, be ztego czegos.......nie taki jaki znam z forum ..........zreszta jakis czas temu pisalalismy sobie z Andrzejem maile i wlasnie mówil ze te sesja była taka ugłaskana, poukładana......szkoda ,bo to nie do końca wasz dom chyba no ale i tak fajnie ze mogliście się pokazac w prasie.... zdjęcia retro piękne.........nic więcej nie powiem ,bo mnie zamurowało z butami nie pomogę bo u nas takich wypasionych butów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jakie one tam wypasione, zwykle z TK maxx-a. tylko ze cholera tak mi sie podobają, a w szczecinie byly tylko duze rozmiary, oni nie maja jak sprawdzić czy w innych filiach mają inne rozmiary cholerka. no nic poczekam moze ktoras przez przypadek bedzie w Tk-ej i mi znajdzie?:) No tak zdjęcia musiały być wygłaskane, i poukładane, ale to i tak bardzo fajna przygoda i pamiątka:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Diabełku ja byłam dzisiaj w TK po słoiki i przy okazji zerknęłam na buty....niestety nie było takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 29.01.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Tosia mnie nawoływała jak kończylam pisac i zle mi się napisalo...........chodzilo o to ze takich wypasionych sklepow nie ma u nas w miescie.......ledwo co h&m otwarli ale i tak stare kolekcje sprzedaja tu jest dziura zapadła.......mogę sobie pomarzyc o takich sklepach.......i np o pieknych dodatkach ktore Kasia tam kupuje......no ale.... jasne ze to piękna pamiątka i wielka przygoda ale ja Ci powiem ze się troche wystraszyłam......wiesz ze mnie weranda juz dawno temu namawiala na sesje...ale ja zawsze mówię nie ,bo jeszcze tyle do zrobienia, bo sciany sa brudne, bo są lepsi !!! ....ale szczerze gdyby przyszedl to mojego domu stylista i powiedzial ze mam polowe rzeczy pochowac bo to nie pasuje bo chyba nie chcialabym takiej sesji.........bo wtedy to moze jest sesja jakiegos fajnego, stylowego domu ale nie mojego.......a może ja mam takie wrazenie bo ty zawsze fajne fotki robiles a te sa chyba gorsze......i tyle a moze wlasnie tyle razy widzialam wasz dom ze ogladam go tak jak wy go widzicie i nam pokazujecie....a tu przyszedl ktos obcy ,popstrykal fotek i nie oddal klimatu.....zreszta nie wiem czy sie ze mna zgodzisz ale w/g mnie lepiej fotografuje sie miejsca, ludzie........ktorych się zna...jezeli robię porteret dziecku, kolezance to wiem jak ona chcialaby wygladac, wiem z jakiego zdjęcia się ucziceszy....a moze ja za bardzo kombinuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.01.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Diabełku ja byłam dzisiaj w TK po słoiki i przy okazji zerknęłam na buty....niestety nie było takich. Dzięki Kasiu za pamięć o moich stopach, kurde wytnę czubki i bedę miał takie sandałki, a ich nie oddac!!! nie i koniec kropka!! Becia coś jest w tym co piszesz, ja staram się robić zdjęcia tak jak my się tu czujemy, a wiesz ktoś robi sesję uwzględniając oczywiście twoje uwagi, ale też pod jakiś konkretny klimat/ charakter czy porę roku. Becia takie pierdoły za przeproszeniem jak przybrudzone ściany to pikuś, to zretuszują jeśli będzie widać, choć takie zdjęcia są robione na długich czasach, i przy sporej ilości światła które zabija takie mankamenty. Tak więc spoko, głowa go dóry i dwoń do nich bo wiesz...:) nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Też widziałam Mnie się sesja podoba - pamiątka na pewno świetna no i Wy diabły jakie fajne Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 29.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 diabelku kiedys moze zadzwonie ale musze pozbyc się ikea z góry......Tosia i Sara dostaną nowe meble made in Vintage Home a co to samych Diabłow ,to wygladaja super, tak normalnie, swojsko i ...............ludzko heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 29.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 miesiekto ostatnie twoje foto z obuwiem ,to nie powiem bardzo wnetrzarskie(tyle ze dla twojej stopy:),o moich "fejsach"nie wspomnę :) A co ty jeszcze nie śpisz??? Ja to rozumiem, ciężko pracuję:) no wiesz sprawdzam czy buty pasują do podłogi, bo do mojej stopy tak średnio, ale co tam. Jesteście niezastąpieni . A sesję też widziałam . I mi nawet zdjęcia w gazecie się podobają . Gratuluję http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Sesji w gazecie jeszcze nie widziałam, ale widziałam za to szałową Diabłową! Prze-pięk-na... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nathaliee 29.01.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam się po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni Jeszcze nie dawniej niż wczoraj siedziałam i podziwiałam Wasz dom w Werandzie Dzisiaj zupełnym przypadkiem znalazłam Was tutaj Fantastycznie Na pewno będę Waszą wierną "podglądaczką" Nie będę wymieniać wszystkiego czym mnie zachwyciliście bo czasu nie starczy Ale jeśli mam już taką możliwość to muszę zapytać o cudne firanki z falbankami. Gdzie takie cudeńka można kupić? Są obłędne Pozdrawiam Was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Wczoraj próbowałam gdzieś dorwać Werandę, ale nie ma szans. Wszystkie półki opróżnione, eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 30.01.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam,czy mogę zapytać o chwalony mechanizm w drewnianej szafie w wiatrołapie. Szukałam zdjęcia, ale coś nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczna, bo mam szafę 100-letnią i chciałabym ją "zaadoptować" do wiatrołapu, ale w tym celu musi mieć wygodny mechanizm wewnątrz.Jeżeli takie zdjęcie było już zamieszczane w Waszej galerii to tylko poproszę o odesłanie. Z góry dziękuję. Pięknie u Was jest. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam... poczytałam....i mam pytanko - o jakim składziku piszecie???? i gdzie on jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 30.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A mnie udało się kupić WC . Ktoś napisał, że zdjęcia ciemno wyszły i pomyślałam sobie "o rety! ale wpadka fotografa". Ale zdjęcia mile mnie rozczarowały. Jasne, że czasopisma rządzą się swoimi prawami, ale moim zdaniem i tak wyszło bardzo fajnie. Tylko faktycznie tekstów, takich konkretnych, mało w tej gazecie. Dobrze, że chociaż w Waszym było napisane, jakie płytki, jaka kuchnia, bo takie informacje dla mnie (i myślę, że i dla innych) są ważne. Diable! Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - jak się wziąć za renowacje starej, zardzewiałej kanki na mleko? Jestem zupełny "lejek" w temacie renowacji, więc bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No i Beatka potwierdziła moje słowa proszę bardzo! A buty mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 doczytałam odnośnie łupka granitowego....jeśli jeszcze nie za pózno - my mamy łupek granitowy z Żabowa i przez 8 lat użytkowania nie dzieje się z nim nic a nic. Uwaga - nie kładz na podjazd do garazu ( czasem pęka) Żabowo mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts