Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ty jeszcze nie śpisz??? Ja to rozumiem, ciężko pracuję:):):)

no wiesz sprawdzam czy buty pasują do podłogi, bo do mojej stopy tak średnio, ale co tam. Twoja miłość do obuwia udzieliła się w tym przypadku i mnie:):):), mam nadzieję że któraś tu Pancia uratuje moje stopy od chodzenia w zamałym obuwiu i znajdzie mi je w moim rozmiarze:)

witajcie

wyruszyłam w piatek na polowanie gazetki i mam, mam ;)

fajnie było Was zobaczyc ,fajnie było poogladac fotki domu ,zobaczyc nasz stól w gazecie ;) choć ja ( i tu przepraszam za szczerość ;) ale wiecie ze nie owijam w bawełne) ja wolę zdecydowanie zdjęcia Andrzeja.......nie wiem....na tych zdjeciach z gazety dom jest dosc surowy, be ztego czegos.......nie taki jaki znam z forum

..........zreszta jakis czas temu pisalalismy sobie z Andrzejem maile i wlasnie mówil ze te sesja była taka ugłaskana, poukładana......szkoda ,bo to nie do końca wasz dom chyba ;) no ale i tak fajnie ze mogliście się pokazac w prasie....

zdjęcia retro piękne.........nic więcej nie powiem ,bo mnie zamurowało

z butami nie pomogę bo u nas takich wypasionych butów nie ma ;)

jakie one tam wypasione, zwykle z TK maxx-a. tylko ze cholera tak mi sie podobają, a w szczecinie byly tylko duze rozmiary, oni nie maja jak sprawdzić czy w innych filiach mają inne rozmiary cholerka. no nic poczekam moze ktoras przez przypadek bedzie w Tk-ej i mi znajdzie?:):)

No tak zdjęcia musiały być wygłaskane, i poukładane, ale to i tak bardzo fajna przygoda i pamiątka:).

Tosia mnie nawoływała jak kończylam pisac i zle mi się napisalo...........chodzilo o to ze takich wypasionych sklepow nie ma u nas w miescie.......ledwo co h&m otwarli ale i tak stare kolekcje sprzedaja ;) tu jest dziura zapadła.......mogę sobie pomarzyc o takich sklepach.......i np o pieknych dodatkach ktore Kasia tam kupuje......no ale....

jasne ze to piękna pamiątka i wielka przygoda ale ja Ci powiem ze się troche wystraszyłam......wiesz ze mnie weranda juz dawno temu namawiala na sesje...ale ja zawsze mówię nie ,bo jeszcze tyle do zrobienia, bo sciany sa brudne, bo są lepsi !!! ....ale szczerze gdyby przyszedl to mojego domu stylista i powiedzial ze mam polowe rzeczy pochowac bo to nie pasuje bo chyba nie chcialabym takiej sesji.........bo wtedy to moze jest sesja jakiegos fajnego, stylowego domu ale nie mojego.......a może ja mam takie wrazenie bo ty zawsze fajne fotki robiles a te sa chyba gorsze......i tyle ;) a moze wlasnie tyle razy widzialam wasz dom ze ogladam go tak jak wy go widzicie i nam pokazujecie....a tu przyszedl ktos obcy ,popstrykal fotek i nie oddal klimatu.....zreszta nie wiem czy sie ze mna zgodzisz ale w/g mnie lepiej fotografuje sie miejsca, ludzie........ktorych się zna...jezeli robię porteret dziecku, kolezance to wiem jak ona chcialaby wygladac, wiem z jakiego zdjęcia się ucziceszy....a moze ja za bardzo kombinuje ?

Diabełku ja byłam dzisiaj w TK po słoiki i przy okazji zerknęłam na buty....niestety nie było takich.

Dzięki Kasiu za pamięć o moich stopach, kurde wytnę czubki i bedę miał takie sandałki, a ich nie oddac!!! nie i koniec kropka!!

Becia coś jest w tym co piszesz, ja staram się robić zdjęcia tak jak my się tu czujemy, a wiesz ktoś robi sesję uwzględniając oczywiście twoje uwagi, ale też pod jakiś konkretny klimat/ charakter czy porę roku.

Becia takie pierdoły za przeproszeniem jak przybrudzone ściany to pikuś, to zretuszują:) jeśli będzie widać, choć takie zdjęcia są robione na długich czasach, i przy sporej ilości światła które zabija takie mankamenty. Tak więc spoko, głowa go dóry i dwoń do nich bo wiesz...:):):) nie:)

miesiekto ostatnie twoje foto z obuwiem ,to nie powiem bardzo wnetrzarskie(tyle ze dla twojej stopy:),o moich "fejsach"nie wspomnę :):)

A co ty jeszcze nie śpisz??? Ja to rozumiem, ciężko pracuję:):):)

no wiesz sprawdzam czy buty pasują do podłogi, bo do mojej stopy tak średnio, ale co tam.

Jesteście niezastąpieni :lol2:.

A sesję też widziałam :). I mi nawet zdjęcia w gazecie się podobają :yes:. Gratuluję http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif.

Witam się po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni :-)

Jeszcze nie dawniej niż wczoraj siedziałam i podziwiałam Wasz dom w Werandzie :-) Dzisiaj zupełnym przypadkiem znalazłam Was tutaj :-) Fantastycznie :-) Na pewno będę Waszą wierną "podglądaczką" :-) Nie będę wymieniać wszystkiego czym mnie zachwyciliście bo czasu nie starczy :-) Ale jeśli mam już taką możliwość to muszę zapytać o cudne firanki z falbankami. Gdzie takie cudeńka można kupić? Są obłędne :-)

Pozdrawiam Was ciepło :-)

Witam,

czy mogę zapytać o chwalony mechanizm w drewnianej szafie w wiatrołapie. Szukałam zdjęcia, ale coś nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczna, bo mam szafę 100-letnią i chciałabym ją "zaadoptować" do wiatrołapu, ale w tym celu musi mieć wygodny mechanizm wewnątrz.

Jeżeli takie zdjęcie było już zamieszczane w Waszej galerii to tylko poproszę o odesłanie.

Z góry dziękuję.

Pięknie u Was jest.

Pozdrawiam:)

A mnie udało się kupić WC ;). Ktoś napisał, że zdjęcia ciemno wyszły i pomyślałam sobie "o rety! ale wpadka fotografa". Ale zdjęcia mile mnie rozczarowały. Jasne, że czasopisma rządzą się swoimi prawami, ale moim zdaniem i tak wyszło bardzo fajnie. Tylko faktycznie tekstów, takich konkretnych, mało w tej gazecie. Dobrze, że chociaż w Waszym było napisane, jakie płytki, jaka kuchnia, bo takie informacje dla mnie (i myślę, że i dla innych) są ważne.

Diable! Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - jak się wziąć za renowacje starej, zardzewiałej kanki na mleko? Jestem zupełny "lejek" w temacie renowacji, więc bardzo proszę o odpowiedź. :)