janiseya 03.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wieszaki oryginalne, my kupiliśmy ja juz oczyszczona, i nie chcieliśmy jej malować bo jest ladna taka jaką jest. Słusznie, pomalowanie tak ładnego drewna byłoby profanacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 04.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 diabełki i ja mam tę przyjemność oglądania Waszych kątów w Werandzie jesteście świetną rodzinką, a co do zdjęć to wychodzę z takiego założenia, że te "piękniejsze, zrobione z sercem i dużym zapałem" oglądamy prawie codziennie tutaj bądź na Waszym blogu, mamy je prawie na zawołanie i tym się cieszmy , a te gazetowe..., hmmm nie są złe, a dla zwykłego czytelnika - wystarczające poszedł przelew do Was dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Diabeł a to w Pniewach koło gryfina bywam...masz może do nich telefon? szukam krzesła i stolika z jednej strony płaskiego...No postów ciut mam 10 lat będzie jak na forum bywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.02.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 monisia, jeszcze nie dotarło, ale spoko pewnie niebawem:).Teska, 91 416 12 01 proszę bardzo. Tak to koło gryfina. Kucze dziś leżę plackiem cały dzień, wczoraj wypiłem 20gr wódki rozcieńczonej w dużej ilości coli, i nie wiem czy to po tym czy coś innego, ale zdycham:(. pijak ze mnie żaden:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 diabełki a co tam u was? cisza tu taaaaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 09.02.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ano cisza, bo się nic nie dzieje, mroźno, trochę sniegu. Garażowa temperatura nie zachęca do pracy. A tyle do zrobienia. Nawet zdjęć mi się nie chce robić, chociaż dziś rano dopadało nam trochę sniegu i było pieknie, biale drzewa wygladaly oblednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 09.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja przez kilka dni nie mogłam się wpisać - jakiś błąd wyskakiwał. Mam nadzieję Diabełku, że doszedłeś już do siebie? A lenistwo i mnie dopadło - pewnie to efekt zimy, mrozów i bieli. Bleee... Kurcze, szukam wątku Betib, ale chyba zlikwidowała, bo nawet u siebie nie widzę postów, które w jej wątku pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kurcze, szukam wątku Betib, ale chyba zlikwidowała, bo nawet u siebie nie widzę postów, które w jej wątku pisałam. Przeciez tutaj jest watek Betib http://forum.muratordom.pl/showthread.php?109181-nasz-dom-w-szeregowcu-)/page184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 10.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O kurcze! Jak ja szukałam?? Dawno nie zaglądałam i myślałam, że jej wątek miał inny tytuł. Dzięki Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 10.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Diabełki czy mój przelew dotarł już na miejsce?? bo się martwię mam pytanie: jaką użyłeś farbę do stworzenia napisu home sweet home na przemalowanym lustrze ze składziku i jaki używasz szablon z literkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.02.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 monisia tak dotarło wsio, Dzięki:) A farba to ta do tablic z fluggera, natomiast szablonik kupilismy w empiku:) Słuchajta najnowsze wieści ze składziku: Piekny kredens, nowy, nie ma gałek, nie ma otworów na nie w szyfladach itp. Ale jest nowelasik, drewno jakieś egzotyczne, surowe podobne do dębiny. Starszetnie ciężki, ale fajny jest. Myśleliśmy dać do u nas ale jednak byłby trochę za duży:(. ale może ktoś z okolic szczecina się skusi, bo tak dalej to raczej nie miałbym go jak wysłać, bo nie wiem czy się rozkłada na kawałki. kosztuje jedyne 950zika, za taki mebelek myślę że to dobra cena, jest do tego lustro, wielkie proste w takiej drewnianej ramie, taka mała szafka słupek, chyba za 100, i za 450 słupek ze szklanymi drzwiami, taki do kompletu. Mam fotkę tylko kredensu i w tle widać lustro http://www.occur.pl/images/7339d9fa/a3f1d3a0/6afc389b35.jpg komoda z tego drewna, ma dziury jakby po kołatku, też nowa o ile dobrze pamiętam 1400, trochę sporo, ale może ktoś sobie po to podjedzie. http://www.occur.pl/images/7339d9fa/a3f1d3a0/adf55ca84a.jpg Jest jeszcze jedna trochę mniejsza za 900 chyba. Tzn. to jest stan na wczoraj, bo wczoraj tam byliśmy z wizytą i to mieli, nie iwem czy coś dziś nie poszło. A druga sprawa, nie pamiętam niestety teraz kto chciał, ale ktoś prosił abym dał cynk jak będę miał tą szafeczkę białą, więc jedna była, i ją wziąlem w ciemno, więc mam nadzieję że ta osoba się jednak nie rozmyśliła:):) i nadal ją chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 fantastyczny ten kredens,macie niezłą ta graciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 12.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Kurcze anita on aż się prosi o malowanko, bo drewno jest takie soute, jak się dotyka to czuć fakturę drewna. !!!! Cholera że nie mamy gdzie go wstawić. Edytowane 12 Lutego 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no dylemat na pewno okropny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.02.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dopadłam dziś w końcu w Empiku osławioną Werandę Czytam, patrzę i co widzę? Diabełkowa to moja imienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 18.02.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No widzisz drop inn jaki swiat mały:). żono moja prywatna prośba do Ciebie:):), odbierz fona, bo pewnie znów gdzieś w aucie albo w torebce się miota biedny, jak jak dzownię:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 19.02.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kasiu dziękujemy za drzwi, są przepiękne:):). Na razie jeszcze w garażu, jedną stronę postanowilismy, (a właściwie ja tak chciałem) oczyścić z farby, ale nie do samego drewna. Druga strona zostaje jak jest. Jutro będzie szorowanie z zalegającego kurzu, i potraktuję je jakimś cifem, szczotą, i poźniej wodą pod cisnieniem. Dojdą na nie tylko wieszaczki metalowe i zawisną u nas w salonie. Będzie pieknie już to wiem. Miałem napisać wczesniej, ale chorowałem trochę więc dopiero teraz dziękujemy też za woreczek. Już próbowałem z wydrukiem z punktu ksero, i trochę mi się rozmazuje jeszcze, ale ja lałem tak próbnie nitro i może za dużo tego było że się porozlewała grafika. jutro będę w Casto, po haki do zawieszenia tych drzwi na ścianę, więc kupię kilka małych pędzli i będziemy dalej ćwiczyć sparwę z nitro. http://img808.imageshack.us/img808/7905/drzwip.jpg http://img845.imageshack.us/img845/5104/worekx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Diabełki cieszę się, ze drzwi dotarły i co najważniejsze, ze się podobają Przepraszam za ich stan ale w dniu gdy je pakowałam było prawie -20 stopni i nie miałam już siły ich czyścić Jestem ogromnie ciekawa co z nimi zrobicie, bo moje nadal czekają na przeróbki też mam ochotę je oczyścić z tej białej/brudnej farby do szro/niebieskiej bo efekt wydaje mi się fajniejszy....właśnie jak na fotce powyżej Do moich kupiłam takie wieszaczki http://allegro.pl/metalowy-wieszaczek-vintage-numer-3-i2104361537.html Niestety moje zostają w pracy bo w mieszkaniu nie mam juz na nie miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 20.02.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oj Kachna jak pokombinujesz jak moja zona to i w domu znajdziesz dla nich miejsce:):), ja nawet nie przypuszczałem że tam gdzie ona je zaplanowała będą tak ładnie wpasowane. My mamy wieszaczki, ale metalowe stare takie prostackie. Wieczorem zrobię fotkę. Mam jeszcze jeden też stary z porcelany, ale jeden cholera, a chcemy na nich dać dwa wieszaczki. no dobra wieoczorem może już je zawieszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Cudne już się nie mogę doczekać tych co to może może może Kasia mi wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts