Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

kasiuno co ty ,za co ty nas przepraszasz!!!!!!!!!nie dość że dostaliśmy takie cudo za darmochę to jeszcze miałabyś je szorować w takich mrozach!!!!!!!nie wybaczyłabym sobie do końca życia:):).A zreszta one są prawie całkiem wyszorowane,nie zle musiałaś się namachać.Ja chciałam tylko aby je zawinąć takie jakie są. prosto ze strychu razem z pajeczynami i pajaczkami i machnac je do nas :):)Nie miałabym sumienia żeby aż tak Cię fatygować,a drzwi są boskie:):)Nie chcialam być "chruumm chruum" i podzieliłam się stronami tych pięknych drzwi wraz ze swym mężem ale zaznaczyłam delikatnie i subtelnie,że jeśli tknie moją część to....ręka,noga,"musk" na ścianie!!

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu nie ma za co, napisaliśmy tylko prawdę:):):).

Kurcze dopiero co ja jakoś doszedłem do siebie, to dziś Ineska ma 39 gorączki! Cholera z tą pogodą i choróbskami. Młody też jakoś średnio się czuje.

Chciałem uniknąć lekarza, ale chyba jutro jednak pojadę bo moje gardło ponownie zaczyna szaleć ,zony też. Musimu uchronić przed sobą nasze dziecię, bo on też jeszcze na lekach jedzie!

Wczoraj dojechała urokliwa witrynka do nas, mielismy ją początkowo sprzedać, ale panowie ją tak załatwili podczas składania że wymaga remontu generalnego, no i żona chce ją w sypialni. ZObaczymy czy wejdzie. Jutro jak dam radę wrzucę fotki jakieś. No i drzwi jutro wieszam w końcu:):):), na początek będą wisiały stroną diablicy, a może na jakieś święta będę je wieszał moją stroną:) do ludzi. ZObaczymy.

Dziś rano się budze, patrzę w okno, a tam śnieżna zawierucha, wszędzie biało, drogi jak lodowisko! jakiś koszmar, brrr. A jeszcze przedwczoraj czuliśmy już wiosnę:)

Edytowane przez diabel200

drzwi wiszą, obecnie stroną diabelkowej:), fajnie się prezentują, jeszcze tylko musimy zamskowac grzejniki i będzie cacy

http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/91767c9f7e.jpg

http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/a873f20546.jpg

no i nasza bieliźniarka, już ją poszpachlowałem, jutro papier i matowienie. Później kombinowanie z umieszczeniem jej w sypialni.

http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/894cdd161a.jpg

http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/4bada8aef7.jpg

Edytowane przez diabel200

Diabeł ale Ty piękne zdjęcia robisz, drzwi wpisały się u Was cudnie, jakby zawsze tam były :) ciekawa jestem też Twojej strony, ale pewnie za jakiś czas ją zobaczymy :)

a bieliźniarka urocza, mi się tylko te zdobne "filarki" po bokach nie za bardzo podobają, a poza tym bardzo urocza... i te boazeryjne deseczki z tyłu, miodzio ... :)

Noooooo:):)piękne te kasiulowedrzwi ja od razu się w nich zakochałam:):)

kasiac79bielizniarka z naszego składziku koło Gryfina

josiahwitaj w naszych progach i ciesze sie ze Ci sie u nas podoba:)

madabardzo dziękujemy za tak miłe słowa:):)ja oczywiscie wnętrza twojego przecudnego poddasza znam od dawna i gazetkę tez posiadamy(Asia z g.c.pięknie przedstawiła to na fotografiach:):)

A co do naszej bielizniary to podoba mi sie cholerka jak nie wiem co,ale miejsca na te nasze "gratki"co raz mniej:(.My mamy z Diabełkiem tak ze najpierw cos kupimy a pózniej się drapiemy po łepetynach gdzie my to ulokujemy:)(ale nam po prostu żal przejsc obojętnie przy taj fajnych rzeczach)

Diabełki chwilę mnie nie było a u Was tyle się zmieniło :o

Po pierwsze woreczek od Kasi cudny!

Po drugie drzwi od Ksi obłędne!

Po trzecie bieliźniarka ze składziku jak marzenie :)

Kredens ze składziku jest świetny! I ta cena! Niestety ja go tym bardziej nie mam gdzie wcisnąć. Ciut za duży dla mnie :D Kurcze może w końcu namówię w sobotę męża na wyprawę do tego osławionego składziku, bo coraz to piękniejsze rzeczy z niego pokazujecie :wiggle:

edit: Który składzik jest lepszy (Pniewo czy Gryfino)? Tzn. z którego te mebelki co pokazaliście powyżej? Bo nie wiem czy do obu da mi się męża zaciagnąć jakby co ;)

Edytowane przez pysiaczek

pysiaczek w gryfinie już nie ma. zamknęli go bo coś tam źle im się działo, i zostawili tylko ten w Pniewie. Jak bedziesz to zerknij na ten kredens bo jest godny uwagi. Mają też kilka kredensów, z drewna egzotycznego, ale całkiem ciemny brąz, z szybami. Też fajne, ale w innym klimacie.