Diabełkowa 20.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kasiuno co ty ,za co ty nas przepraszasz!!!!!!!!!nie dość że dostaliśmy takie cudo za darmochę to jeszcze miałabyś je szorować w takich mrozach!!!!!!!nie wybaczyłabym sobie do końca życia:).A zreszta one są prawie całkiem wyszorowane,nie zle musiałaś się namachać.Ja chciałam tylko aby je zawinąć takie jakie są. prosto ze strychu razem z pajeczynami i pajaczkami i machnac je do nas :)Nie miałabym sumienia żeby aż tak Cię fatygować,a drzwi są boskie:):)Nie chcialam być "chruumm chruum" i podzieliłam się stronami tych pięknych drzwi wraz ze swym mężem ale zaznaczyłam delikatnie i subtelnie,że jeśli tknie moją część to....ręka,noga,"musk" na ścianie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Diabełki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 21.02.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Kasiu nie ma za co, napisaliśmy tylko prawdę:). Kurcze dopiero co ja jakoś doszedłem do siebie, to dziś Ineska ma 39 gorączki! Cholera z tą pogodą i choróbskami. Młody też jakoś średnio się czuje. Chciałem uniknąć lekarza, ale chyba jutro jednak pojadę bo moje gardło ponownie zaczyna szaleć ,zony też. Musimu uchronić przed sobą nasze dziecię, bo on też jeszcze na lekach jedzie! Wczoraj dojechała urokliwa witrynka do nas, mielismy ją początkowo sprzedać, ale panowie ją tak załatwili podczas składania że wymaga remontu generalnego, no i żona chce ją w sypialni. ZObaczymy czy wejdzie. Jutro jak dam radę wrzucę fotki jakieś. No i drzwi jutro wieszam w końcu:):), na początek będą wisiały stroną diablicy, a może na jakieś święta będę je wieszał moją stroną do ludzi. ZObaczymy. Dziś rano się budze, patrzę w okno, a tam śnieżna zawierucha, wszędzie biało, drogi jak lodowisko! jakiś koszmar, brrr. A jeszcze przedwczoraj czuliśmy już wiosnę Edytowane 21 Lutego 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 22.02.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) drzwi wiszą, obecnie stroną diabelkowej:), fajnie się prezentują, jeszcze tylko musimy zamskowac grzejniki i będzie cacy http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/91767c9f7e.jpg http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/a873f20546.jpg no i nasza bieliźniarka, już ją poszpachlowałem, jutro papier i matowienie. Później kombinowanie z umieszczeniem jej w sypialni. http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/894cdd161a.jpg http://www.occur.pl/images/0245c46c/69572ebc/4bada8aef7.jpg Edytowane 22 Lutego 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wow! Na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Diabeł ale Ty piękne zdjęcia robisz, drzwi wpisały się u Was cudnie, jakby zawsze tam były ciekawa jestem też Twojej strony, ale pewnie za jakiś czas ją zobaczymy a bieliźniarka urocza, mi się tylko te zdobne "filarki" po bokach nie za bardzo podobają, a poza tym bardzo urocza... i te boazeryjne deseczki z tyłu, miodzio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 22.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Drzwi pięknie wyglądają. Pasują idealnie u Was. Też tak kiedyś chciałabym u nas, ale nie wiem co na to mój mąż ... . Bieliźniarka też cudna. Skąd taką macie? jak nie będzie pasowała Wam, to ja zapisuję się w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 22.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ja przejrzałam wasz wątek jednym oddechempadłam po prostu i wstać nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 22.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 bieliźniarka obłędna!!!!!!!!!!!! a drzwi-no jakby od zawsze tam były ! cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ależ się pięknie drzwi wpasowały:rolleyes: Kupiłam i ja Country wreszcie, oglądam i co widzę Piękne z Was ludzie w cudownym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Miło widzieć te odrapańce w tak cudownym otoczeniu Koniecznie muszę pokazać zdjecia mojej mamie Bieliźniarka marzenie....idealna do Waszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ooo dopiero zauważyłam bieliźniarkę jest pięęęęękna a drzwi od Kasi prezentują się tak jakby tam wisiały od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 23.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Noooooo:):)piękne te kasiulowedrzwi ja od razu się w nich zakochałam:) kasiac79bielizniarka z naszego składziku koło Gryfina josiahwitaj w naszych progach i ciesze sie ze Ci sie u nas podoba:) madabardzo dziękujemy za tak miłe słowa:):)ja oczywiscie wnętrza twojego przecudnego poddasza znam od dawna i gazetkę tez posiadamy(Asia z g.c.pięknie przedstawiła to na fotografiach:) A co do naszej bielizniary to podoba mi sie cholerka jak nie wiem co,ale miejsca na te nasze "gratki"co raz mniej:(.My mamy z Diabełkiem tak ze najpierw cos kupimy a pózniej się drapiemy po łepetynach gdzie my to ulokujemy:)(ale nam po prostu żal przejsc obojętnie przy taj fajnych rzeczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 naciągnełam mamę na werandę country aż mój tato obejrzał z ciekawości ja powiedziałam im że do takiego domu to bym z miejsca się wprowadziła a mąż dodał ooo to twój styl jasno i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Diabełkowa doskonale Was rozumiem z tymi meblami trudno je zostawić na pastwę losu i nie przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.02.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jako zdeklarowana wielbicielka odrapańców i odłażącej farby, drzwiom od Kasi mówię zdecydowane tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Diabełki chwilę mnie nie było a u Was tyle się zmieniło Po pierwsze woreczek od Kasi cudny! Po drugie drzwi od Ksi obłędne! Po trzecie bieliźniarka ze składziku jak marzenie Kredens ze składziku jest świetny! I ta cena! Niestety ja go tym bardziej nie mam gdzie wcisnąć. Ciut za duży dla mnie Kurcze może w końcu namówię w sobotę męża na wyprawę do tego osławionego składziku, bo coraz to piękniejsze rzeczy z niego pokazujecie edit: Który składzik jest lepszy (Pniewo czy Gryfino)? Tzn. z którego te mebelki co pokazaliście powyżej? Bo nie wiem czy do obu da mi się męża zaciagnąć jakby co Edytowane 24 Lutego 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.02.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 pysiaczek w gryfinie już nie ma. zamknęli go bo coś tam źle im się działo, i zostawili tylko ten w Pniewie. Jak bedziesz to zerknij na ten kredens bo jest godny uwagi. Mają też kilka kredensów, z drewna egzotycznego, ale całkiem ciemny brąz, z szybami. Też fajne, ale w innym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Diable a kojarzysz może jak jutro będzie otwarty ten w Pniewie? Od 9 czy później? Bo, że do 15 to wiem, bo już mi pisaliście Wstępnie mąż wyraził zgodę na wycieczkę Edytowane 24 Lutego 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.02.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Diabły och jak u was pięknie! te zdjęcia salonu z drzwiami... patrzę i wzdycham... idealnie wyeksponowane! A o bieliźniarce nie wspomnę... marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts