Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze wiejskie zacisze :)

Recommended Posts

Gość Konto usunięte na żądanie
TTak,tak....pudełka z pepco:):):)u nas niedawno otworzyli w okolicy i wpadam tan tak często jak mogę:):)ostatnio zajupuliśmy fajne ramki ,tace,wieszaczki drewniane i mosiężne i różne takie:):),kurcze no fajne rzeczy tam czasami mają:):):)

W Pepco łowi sie takie perełki i to własnie lubię najbardziej, :), o rety, lampeczkę Arstid też posiadam (mam jeszcze stojącą i dwie miednice na sufcie) i bardzo ją lubię, bo światło nie razi po oczach.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bieliźniarka idealnie pasuje w Waszej sypialni :) nawet jak nie pisaliście gdzie będzie stała ja pomyślałam właśnie o Waszej sypiialni :D

Widzę, że rośnie Wam wybitny fotograf :) super że synek łapie za aparat ;)

U nas w pepco raczej biednie :( chociaż ostatnio kupiłam kalendarz ten z kostkami na całe życie ;) męzowi sie podoba i zmienia kostki codziennie :)

To ja też się przywitam :) Blog mam oczywiście w obserwowanych ;) Cudnie i klimatycznie u was. A poznałam was w Werandzie, którą kupiłam za wątkiem u Kasi :D Fajnie tak łańcuszkiem na tym forum trafiać do takich cudnych miejsc...

Czytałam gdzieś u was, że szukacie jakiejś stylowej kostki. Zobaczcie kostkę betonową o nazwie "starobruk" Jest na prawdę ciekawa. Ja absolutnie jestem "za" na naszej przyszłej "posiadłości" ;D Fajna jest jeszcze Lastra, bruk dolnośląski, czy ta płukana, co imituje granitową. Tak napisałam, bo teraz przeglądam w temacie ;D Na tej aukcji są wszystkie modele co wymieniłam. Może akurat coś wam wpadnie w oko.

http://allegro.pl/kostka-brukowa-gr-6cm-plukana-dolomit-granit-i2190489137.html

U nas w pepco raczej biednie :( chociaż ostatnio kupiłam kalendarz ten z kostkami na całe życie ;) męzowi sie podoba i zmienia kostki codziennie :)

Kasiu u mnie dokładnie to samo - też kupiłam i też mąż ma frajdę :lol2:

Diabełki cudna ta Wasza bieliźniarka! Marzę o takiej ale nie ma gdzie wcisnąć :(

To ja też się przywitam :) Blog mam oczywiście w obserwowanych ;) Cudnie i klimatycznie u was. A poznałam was w Werandzie, którą kupiłam za wątkiem u Kasi :D Fajnie tak łańcuszkiem na tym forum trafiać do takich cudnych miejsc...

Czytałam gdzieś u was, że szukacie jakiejś stylowej kostki. Zobaczcie kostkę betonową o nazwie "starobruk" Jest na prawdę ciekawa. Ja absolutnie jestem "za" na naszej przyszłej "posiadłości" ;D Fajna jest jeszcze Lastra, bruk dolnośląski, czy ta płukana, co imituje granitową. Tak napisałam, bo teraz przeglądam w temacie ;D Na tej aukcji są wszystkie modele co wymieniłam. Może akurat coś wam wpadnie w oko.

http://allegro.pl/kostka-brukowa-gr-6cm-plukana-dolomit-granit-i2190489137.html

Dzięki za linka, choć już po ptokach bo mamy już nostlaita czerwono czarnego. chcieliśmy barwy jesieni, ale u nas w pobliżu nigdzie nie mieli w normalnej cenie. Dopiero po rospoczeciu sezonu zaczną produkcje, a my już własnie kładziemy to od wczoraj.

Szkoda że wcześniej nie widziałem tej firmy, bo ceny mają atrakcyjną i kolory, oraz wzory też fajne. No nic, mamy nostalita. Granit w kolorze któy nam sie podobał był nie dostępny, a ściąganie go ze strzegomia z transportem było miazgą cenową.

drop inn u nas chyba jeszcze są kalendarze, jak chcesz to pisz możemy zerknąć. My odpuściliśmy go, mnie jakoś nie zauroczył ten kalendarz, a dodatkowo przekręcanie tych kosteczek, nie dla mnie.

Kasiu tak wyglądają drzwi po mojej stronie:)

http://www.occur.pl/images/7339d9fa/1179eaf4/4250a95376.jpg

Gość Konto usunięte na żądanie
Jutro będę koło pepco jakby co to żaden problem ,kalendarz całkiem fajny ,po prostu mego męża nie powalił. na łopaty :):)a juz to przekładanie ....to nie dla niego:):) kosztuje cos koło 25zł chyba bez złotówki

Nawet się nie zastanawiajcie, bo na all cena powala, a kalendarz prawie identyczny: http://allegro.pl/floran-design-stylowy-kalendarz-bialy-i2198745776.html

Diabełku drzwi w obu wersjach pięknie się u Was prezentują :)

w weekend mam zamiar przerobic moją komodę i pomyślałam, ze może na drzwiczkach zrobię jakąś ozdobę...bardzo podobają mi sie wieńce na Waszym kuchennym kredensie ;) jak je malowałeś ? przy pomocy szablonu ?

Tak kasiu.

znajdź w necie taki wzór, ja znalażłem poduszkę w arteego, tam ala ma taką z wieńcem, powiększyłem to na monitorze w przeglądarce, przyłożyłem kartkę do monitora, odrysowałem ołówkiem wzór, następnie nakleiłem wzór na stole, na to nakleiłem pcv z takiej sztywnej koszulki biurowej, są takie sztywniejsze. i skalpelem wyciałem wzór, a potem to już wiesz gąbeczka lub pedzel i wio.

Dzięki za linka, choć już po ptokach bo mamy już nostlaita czerwono czarnego. chcieliśmy barwy jesieni, ale u nas w pobliżu nigdzie nie mieli w normalnej cenie. Dopiero po rospoczeciu sezonu zaczną produkcje, a my już własnie kładziemy to od wczoraj.

Szkoda że wcześniej nie widziałem tej firmy, bo ceny mają atrakcyjną i kolory, oraz wzory też fajne. No nic, mamy nostalita. Granit w kolorze któy nam sie podobał był nie dostępny, a ściąganie go ze strzegomia z transportem było miazgą cenową.

drop inn u nas chyba jeszcze są kalendarze, jak chcesz to pisz możemy zerknąć. My odpuściliśmy go, mnie jakoś nie zauroczył ten kalendarz, a dodatkowo przekręcanie tych kosteczek, nie dla mnie.

Kasiu tak wyglądają drzwi po mojej stronie:)

http://www.occur.pl/images/7339d9fa/1179eaf4/4250a95376.jpg

Hej :)

A skad ten nostalit bierzecie i jeśli mogę wiedzieć to z robocizną czy bez, a jak by ceny były to super bo my właśnie na takim etapie jesteśmy. Szukamy kostki w jakiejś rozsądnej cenie bo błoto to samo do domu mi wchodzi.

drop_in kalendarz zakupiony :)

kami1227jeśli też masz ochotę na kalendarz to jutro rano przed pracą mogę zajechać. żaden problem mam po drodze i z tego co mi się. wydaje to jeszcze dwi sztuki zostały:)

madziamy basz starobru kupiliśmy w Pyrzycach(przy okazji pan bardzo profesjonalny i konkretny że aż miło:):)i wygląda całkiem fajnie ,myśleliśmy o kamieniu lub granicie ale przestaliśmy. marzyć i zeszlismy na ziemię :):)