Diabełkowa 21.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 anitkamoże i ty masz galopujacą sklerozą za to ja mam zaj.....fajny refleks.Insiracja wianka zakodowana bo jest odlotowy, taki niby prosty a urzekajacy:) sznurkawitaj w naszych progach:):)bardzo nam miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.05.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Piękne doniczki, takie proste, niby zwykłe, a jakie urokliwe:) Pozdrowionka Diabełki:) P.S. abażur od Kasi u-r-o-c-z-y!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 22.05.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja nie mogę zaglądać do was bo potem mi się śni wasz dom po nocach ajajajjeszcze ten abazur chliiiip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Piękny abażur od Kasi! A donice cudne Jak ja Wam zazdroszczę tej bliskości niemieckiego Nanu Nana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 23.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 wzdycham do abażurka :] z wiankiem to hmmm wyszło dosyć ciekawie - święta w wakacje ale dobrych inspiracji nigdy za mało czekam na fotki co tam nowego zmajstrowaliście :] miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 23.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Wiecie dlaczego macie ogólnie bardzo fajnie i łatwo na świecie? Booooo.... nie musicie szukać czegoś co wam pasuje, tylko kupujecie co jest i sobie najzwyczajniej na świecie zaczarowujecie po swojemu! Dlaczego ja tak nie potrafię!!! A może trudnicie się dekoracją domów które są dopiero w planie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.05.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 kami1227, jesteś na takim etapie w którym możesz planować dosłownie wszystko co tylko dusza zapragnie, a jak już domek będzie stał, dojrzejesz do pewnych rzeczy, i wybierzesz te naj:):), oglądaj domy na blogach, na muratorze, w gazetach, oglądaj, oglądaj,oglądaj. To ty z rodziną będziesz tam mieszkać, i Wy macie się tam dobrze czuć, a my wiesz lubimy tak jak jest u nas, co nie znaczy że nie potrafimy się zachwycić czymś innym. Jedna postawowa zasada jest taka że coś ma nas zaczarować i tyle, jak na pierwsze mrugnięcie oka nas nie bierze to kaplica, nic z tego nie będzie. Ale jak zerkniemy i oboje zrobimy "łaaaał" to wiemy że to jest włąsnie to. Widzisz kiedyś u nas było tak że diablica bała się staroci, po prostu sie ich bała, jak przyniosłem kiedyś do mieszkania starą witrynkę, to musiałem ją spryskać wodą święconą dla spokoju jej ducha:):), a teraz jest tak że obok nowego przechodzi prawie obojętnie, a jak widzi jakąs staroć to się nią zachwyca, im bardziej sfatygowana tym lepiej. Anita zmajstrowałem wczoraj szafę do przyszłego nowego pokoju Amadeusza, ale fotka będzie może jutro. Wygląda już świetnie, a jak dojdzie jeszcze grafika to myslę że będzie jeszcze lepiej. W przyszłym roku będzie szedł do pierwszej klasy i zamienimy się pokojami, czyli on przejmie naszą obecna sypialnię, a my pójdziemy do niego, no i pokój chcemy zrobić już dla chłopca-ucznia, a nie dla chłpoca-dzieciaczka. Sypialnia jest większa i przede wszystkim jaśniejsza, stąd ta zamiana, w rachubę wchodzi jeszcze powiększenie okna u niego, ale to taki awaryjny plan.. Fotel już prawie gotowy, czekam aż diablica uszyje nowe obicie na siedzisko. http://www.occur.pl/images/0245c46c/518f88f7/e140838591.jpg pysiaczek, asuilkowo no fajnie mamy z nanu nana, choć w polskim też pewnie będą takie donice, a donice są świetne takie soute:), no a abażur to wiecie zdolne łapki Kachny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.05.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ale cuuuudo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Przepięknie wyszedł ten fotel Czekamy na obicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 24.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 fotel jest genialny! kurcze nie mam takiego oka,żeby w gracie zobaczyć łabędzia :/ nie mogę się doczekać waszej wersji pokoju ucznia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 U Was widziałam już wiele pięknych rzeczy, rzeczy które zachwycają i wprowadzają sielskość, ale ten fotel jest poprostu CUDNY, inna sprawa że i Twoje talenty fotograficzne są równie na wysokim poziomie co i gust, wyczucie i staranność wykończeń przerabianych mebli,w ostatnim czasie odkryłam czym się świetnie maluje doniczki ceramiczne: białą farbą do betonu- ta biel i efekt jest zdecydowanie dużo lepszy niż lakierami, lakiery do ceramiki raczej się nie nadają,... p.s. dziękuję, fotki za parę tygodni, narazie pracujemy nad tarasem....- oczywiście też bardzo w jasnych kolorach, i wielki jak lotnisko, ale mąż się uparł,..nie było siły ani argumentów na odwiedzenie go od tego planu.., teraz mi wielkość też się podoba, gorzej z wysokością, wyszło ok. 60- 70cm od gruntu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 14.06.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witajcie po przerwie, właściwie nadal by trwała gdyby nie to że od wczoraj nurtuje mnie zagwozdka, a mianowicie robal który łaził wczoraj nam po kostce. Wielkośc ok 5 cm, porusza się dość szybko i zwinnie, bardzo dobrze zagrzebuje się w ziemi. skrzydła jakby nie do końca rozwinięte, dlatego myślę że to młody okaz. Dwa spore kolce na odwłoku. Bardzo mnie intryguje bo mimo iż mam już parę latek, na wsi mieszkałem po lasach i łąkach ganiałem to nigdy wcześniej nie spotkałem czegoś podobnego. Zatem pytanie co to jest? http://www.occur.pl/images/0245c46c/518f88f7/01403a3a21.jpghttp://www.occur.pl/images/0245c46c/518f88f7/70ca1d2b93.jpghttp://www.occur.pl/images/0245c46c/518f88f7/7842ecf240.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 14.06.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Chyba to Turkuć podjadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 14.06.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzięki za info. Słyszałem o tym owadzie, ale go nigdy nie spotkałem, aż do wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 14.06.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja też w życiu dużo robali widziałam ale tego nigdy nie spotkałam go na żywo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.06.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 robal jak robal ale jakie foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 15.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ILekroć tu wchodzę jestem zachwycona ale nie tym razem robali nie znoszę nawet jeśli mają profesjonalne foty:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 niestety to turkuć....lubi żreć wszystko co znajdzie pod ziemią....w szczególności korzenie roslin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 17.06.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 No mam nadzieję że to jeden osobnik który zabłądził po drodze:):). Zastanawia mnie dlaczego te wszystkie "dziadygi" jak nornice, turkucie, ślimaki, i mszyce nie zżerają np. koniczyny w trawniku, albo innych chwastów. Ostatnio mieliśmy dzień malarza, przygotowujemy domek na pewną okazję, ale o tym wkrótce. Zmieniliśmy tacę IKEA, na naszą modłę, lustro zyskało też inną znaną Wam barwę z przecierkami, i takie tam. http://img811.imageshack.us/img811/2034/dsc1663l.jpg http://img39.imageshack.us/img39/4528/dsc1673v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 18.06.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Niesamowite, jak potraficie zmieniać banalne przedmioty w coś, co przyciąga wzrok! Ja niestety tak nie potrafię. Ech... Hehe... też bym chciała wiedzieć, czemu te wszystkie "dzikusy" nie przydają się do czegoś pożytecznego. A jest tego!! Kurcze, nie pamiętam, jaką macie kuchnię? Chcę pokazać facetowi, który będzie mi robił szafki na buty, takie fronty z bliska, żeby wiedział, o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts