diabel200 03.07.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Oj jak dawno tu nas nie było, ale to dlatego że i w ogrodzie pracy sporo, a i sesję przygotowywałem. Ale jesteśmy, i nasz bialusieńki fotel z nowym obiciem, to zasługa żonki:), maszyna nie chciała współpracować, ale w końcu się udało, nawet na uszycie abażura starczyło nici:) http://www.occur.pl/images/7339d9fa/995cb7dd/10a6e848ca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 03.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 genialny ten fotel! nigdy takiego nie widziałam-a nie twierdzę,ze widziałam dużo wiecie co to za "model'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 05.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Anitko nie mam pojęcia co to za model. Nam się tak po prostu podobał, a w tym kolorze jest jeszcze ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.07.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 fotel ekstra i drobiazgi po metamorfozie cudneeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.07.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Cudny kącik metamorfoza fotela super, abażur uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 06.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 a mogę spytać- materiał z którego są poduchy na fotelu -skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.07.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Te poszewki był gotowe, zwyklaki takie. Ale spodobała nam się ich surowość i prostota właśnie. Jakbyś miała ochotę możemy zerknąć przy najbliższej okazji czy to jeszcze mają, bo to taki sklepik stacjonarny. Chyba 18 zł szt kosztowała. Szukamy jakiejś fajnej noclegowni w Karpaczu,, macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii i mogłybyście coś polecić. Chcielibyśmy najlepiej jakąś typowo "tamtejszą" architekturę, nie jakiś denny hotel robiony dla mas. Kiedyś spędzaliśmy wakacje w Bukowinie Tatrzańskiej, i tam mieliśmy właśnie pokój w takiej typowo góralskiej chatce, z rodowitymi mieszkańcami Bukowiny. Moglismy pojeść świeżego sera z rana, mogliśmy poprzymierzać ich stroje, posłuchać jak rozmawiają gwarą. Świetne było. W tym roku planujemy jakiś krótki wypoczynek którego nie mieliśmy od lat, a do tego to w sumie pierwsze takie wakacje z młodym więc czegoś takiego szukamy w Karpaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Te poszewki był gotowe, zwyklaki takie. Ale spodobała nam się ich surowość i prostota właśnie. Jakbyś miała ochotę możemy zerknąć przy najbliższej okazji czy to jeszcze mają, bo to taki sklepik stacjonarny. Chyba 18 zł szt kosztowała. Szukamy jakiejś fajnej noclegowni w Karpaczu,, macie może jakieś doświadczenia w tej kwestii i mogłybyście coś polecić. Chcielibyśmy najlepiej jakąś typowo "tamtejszą" architekturę, nie jakiś denny hotel robiony dla mas. Kiedyś spędzaliśmy wakacje w Bukowinie Tatrzańskiej, i tam mieliśmy właśnie pokój w takiej typowo góralskiej chatce, z rodowitymi mieszkańcami Bukowiny. Moglismy pojeść świeżego sera z rana, mogliśmy poprzymierzać ich stroje, posłuchać jak rozmawiają gwarą. Świetne było. W tym roku planujemy jakiś krótki wypoczynek którego nie mieliśmy od lat, a do tego to w sumie pierwsze takie wakacje z młodym więc czegoś takiego szukamy w Karpaczu. Mojej mamy siostra często jezdzi do schroniska "Samotnia" http://www.samotnia.com.pl/?d=2 zakumplowała się z właścicielami (mają synka w podobnym wieku co Amadeusz) i zawsze miło spędza tam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 08.07.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 jeśli to nie kłopot poproszę dwie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.07.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Becia dzięki za namiar, miejsce jak dla mnie kapitalne. Muszę pokazać Ines, ciekawe co ona na to. musze poczytać ile trzeba tam iść piechotką, żeby jakoś psychę nastawić, i nogi młodego:). Tak żeby nie tylko góry bo dla młodego za pierwszym razem i w tym wieku raczej nie będzie za ciekawe, mimo iż lubi przyrodę. Anita kolor jak u nas? czy dwie takie same, jak tak to które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Becia dzięki za namiar, miejsce jak dla mnie kapitalne. Muszę pokazać Ines, ciekawe co ona na to. musze poczytać ile trzeba tam iść piechotką, żeby jakoś psychę nastawić, i nogi młodego:). Tak żeby nie tylko góry bo dla młodego za pierwszym razem i w tym wieku raczej nie będzie za ciekawe, mimo iż lubi przyrodę. Anita kolor jak u nas? czy dwie takie same, jak tak to które? Diable on spokojnie da radę trasa nie jest cięzka a to juz duży chłopak ja byłam z Kuba gdy mial 5 lat i dużo po gorach chodziliśmy i dawał rade powiem Ci ze jak sobie weszłam na stronke schorniska to tez mi się zachciało tam jechac.nawet zadalam zapytanie o wolne terminy może warunki nie są rewelacyjne ale klimacik jest a o to chodzi w/g mnie lepsze to niż kwatery prywatne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 08.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 one mają odcienie niebieskiego różne? ta z lewej ciemniejsza czy to cień? żeby nie robić problemu-" identyko" mogą być - ja uwielbiam surowiznę,a jak z niebieskim w duecie to już bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 09.07.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Diabełku zobacz tu, inny kierunek ale też warto pojechac no i ta cena http://gruper.pl/x.php/1,24246/Podroze-Vital-House-5-dniowy-rodzinny-pobyt-para-z-dzieckiem-.html?utm_source=newsletter-podroze-2012-07-09&utm_medium=e-mail&utm_term=podroze&utm_campaign=30fcbaa5742f49e6f8fa1df2d23b26ce&grid=13246798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Betib świetna oferta Diabły fotel-cały kącik urzekający... pięknie jak zawsze... a co w waszym ogrodzie? pochwalicie się jakimiś fotkami z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 09.07.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Tak one są rózne, jedne są jasniejsze te drugie ciemniejsze. weźmiemy którę będą ok. I jedne i drugie są ładne, ale jak masz jakieś życzenie co do odcienia to pisz. Becia dzięki za namiar, kurcze ta oferta jest naprawdę kusząca.:) martaibartek moze jutro zrobie pare fotek z ogrodu i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 10.07.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Becia dzięki za namiar, miejsce jak dla mnie kapitalne. Muszę pokazać Ines, ciekawe co ona na to. musze poczytać ile trzeba tam iść piechotką, żeby jakoś psychę nastawić, i nogi młodego:). Tak żeby nie tylko góry bo dla młodego za pierwszym razem i w tym wieku raczej nie będzie za ciekawe, mimo iż lubi przyrodę. Anita kolor jak u nas? czy dwie takie same, jak tak to które? Do samotni weszła moja Tosia zupełnie sama na własnych nóżkach w wieku 2,5 lat Tak, że spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 10.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 weźcie co będzie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A czy ja mogłabym się podpiąć pod tę poszewkową prośbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 10.07.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Rety, gdzie ja byłam kiedy mnie tu nie było - czytam od rana, obiad - bez szans - jestem pełna zachwytu. WSZYSTKO mi sie podoba - gratuluję konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.07.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Magda witaj:) Dropinko pisz ile kami, wiesz jesteśmy troszkę przewrażliwieni na jego punkcie, znaczy się mamy niezłego fioła:): na punkcie naszego szkraba ( jak większość rodziców pewnie:) ), stąd nasze obawy czy da radę, choć od rana do wieczora gania na dworze:), więc kondycję powinien mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts