betib 08.08.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 już jest ? to lece oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.08.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 :jawdrop:Piękne Wasze wnętrza, piękne zdjęcia, cudna sesja, Ines, ale pięknie wyglądasz .Kurcze, jak ja bym chciała stworzyć taki klimat w moim domu. Tylko z moim mężem to czasami ciężko, niby czuje ten klimat, a czasami jakiś diabełek mu podpowiada coś innego ... i muszę go przekonywać, czasami bezskutecznie. Świeczniczki srebrzone (gdybym mogła się uśmiechnąć do Was) też chętnie przygarnęłabym dwa, bo wydaje mi się że też będą piękne. Szkoda że tych niebieskiech nie ma już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.08.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Diabełku dzięki Zaraz posyłam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Już chciałam pytać jak można wybielić wiklinę, a tu taki dokładny instruktaż znalazłam na Issuu Przepiękne zdjęcia!. Jestem zachwycona Jesteście wielką inspiracją dla mnie. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Drop in doszła paczuszka? Doszła, doszła i jestem absolutnie zachwycona zawartością! Bardzo Wam jeszcze raz dziękuję. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.08.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 przepiękna sesja, śliczne wnętrza - aż się chce zajechać na kawę Gratuluję ! - kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 16.08.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Diabełki, przecudowna sesja! Dom dzięki narzuconemu morskiemu tematowi zyskał nowy wymiar. Jest cudownie... Lampa nad stołem jest wynikiem Waszego geniuszu. Kłaniam się nisko przed takimi Artystami. Marzy mi się dokładnie taki domek. Gratuluje z całego serca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 25.08.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Gabs, dzięki, ale te słowa w naszą stronę są zbyt wygórowane. Co się dzieję na forum? Dawno nas tutaj nie było, oj dawno. Pewnie wszyscy gdzie pouciekali na jakieś wyjazdy wakacyjne, czy inne.Na plecach powoli zaczynamy czuć jesień, pojawiły się dynie, słychać co rusz o grzybach. Kwaity w ogrodzie też straciły swój urok, liście zmieniają barwy. już nam troszkę tęskno za ogniem w kominku, mgłami, i poranną rosą. Kiedyś pokazywałem wam surowe drzwiczki które miały zasłonić mała wnękę w naszej toalecie. Udalo się to skończyć już dość dawno, ale nie bylo kiedy tego pokazać co teraz czynię: http://www.occur.pl/images/0245c46c/8799230c/67ac21f0d8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.08.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 świetne,choć prawdę mówiąc założyłabym je chyba odwrotnie-pełną częścią w dół ale to pewnie dlatego,że nie cierpię patrzeć na górę srajtaśmy na półce a nie mam na razie innego schowka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 świetne drzwi pytanie odnosnie szarości na ścianach - z mieszalnika czy gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.08.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 noooooooooo nie śmiałam napisać ale skoro anita już wspomniałam to ja miałam podobne odczucie że drzwiczki są do góry nogami co i tak nie odbiera niczego temu miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 29.08.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Anitko, mugatko, taki był zamysł od samego początku na etapie projektowania już tych drzwiczek w naszych głowach, nawet nie było opcji aby to dać na dole, ale jak teraz napisałyście to to też byłoby nie łupie:).. Decydujący był fakt że tam mają być jeszcze półki, i tam na tej zakrytej części będzie własnie papier, jakiś detergent itp, coś co nie jest zbyt dekoracyjne, a być musi tam. Poniżej będą ręczniczki, i jakieś inne gadżety. kamilcia z mieszalnika Tikkurila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 29.08.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 no i wszystko jasne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.09.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 W końcu udało nam się znaleźć nowe łoże do sypialni. Nowe -stare będzie z drewna, z toczeniami, płycinami, będzie shabby, i mam nadzieję że będzie siew nim dobrze spało. Jutro zabieram się za szlifowanie i resztę prac. Pokaże wam wersję soute, i już po oczywiście, ale to jutro:) Jak u Was zaczyna się jesień? U nas jest pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Mnie się bardzo podoba ta szafeczka i jej ułożenie takie niestandardowe:)przez to jest taka intrygująca!1 Diabełku mam pytanie czy swiją cegłę na ogrodzeniu impregnowaliście?już się pogubiłam czy pytałam czy nie....a jeżeli nie to jak się zachowywała po zimie ,nic się nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.09.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dla mnie wersja odwrócona też super. Bardzo trafiony pomysł mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.09.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Beauty tak impregnowaliśmy, impregnatem do cegły, opryskiwaczem ją opryskałem dwukrotnie i tyle. Po zimie nic się nie działo, ani na ogrodzeniu ,ani na chodniku. Jest cała. Teraz stawialiśmy wędzarnie z cegły i teściu zaimpregnował ją zwykłym impregnatem z casto i powiem ci że troszkę się swieci, ale ma jakby powłokę po któtrej spływa woda. I jeszcze ogłoszenie parafialne: Mamy do opchnięcia nowe obicie na EKTORPA 3 osobowego rozkładanego. EKTORP PIXBO 601.684.40, kolor SVANBY BEIGE. Cena 450 plus koszt wysyłki. Nie ma oryginalnego opakowania. Kupiliśmy ją pomyłkowo i niestety nie mogliśmy jej zwrócić, bo koszt podróży do najbliższej IKEA byłby nie opłacalny. Edytowane 4 Września 2012 przez diabel200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dzięki wielkie za info...wolałam się zapytać ,niż by miał mi mróz rozsadzić mury obronne ,które wybudowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 diabełkij ak łoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 31.10.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 OMG piękniasty domek, jakże w moim stylu, normalnie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts