Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sułtan 2G, czyli Lila i Tomek budują dom - komentarze

Recommended Posts

Aylin no to wy macie to już za sobą :p U nas i budowa domu i przygotowania ślubne :) Ogolnie ślub cywilny był w czerwcu '09 ze względów na papiery na dom i przepisanie działki na mnie i męża :) A kościelny planujemy od 2008 roku, bo tyle czeka się na sale.. Na szczęście już bliżej niż dalej :D

Tak tak dołączym do was :) Odrazu 'spotkałam' tam wpis znajomej J&J M. :D Budują się od nas około 7 km, także będziemy mogły sie wspierac i zaglądać do siebie na budowy :p

• 1 month później...
Aylin doskonale Cię rozumiem. My zaczęliśmy w poniedziałek z fundamentami i wczoraj już skończyliśmy zalewanie. Pogoda nam sie super udała przez całe 4 dni, nawet chwilami aż za bardzo. Nam teraz na rękę, że będzie padać, bo nie będziemy musieli polewać fundamentów. Jednak trzymam kciuki za pogodę pod Rzeszowem i mam nadzieje, że jak najszybciej ruszycie ze wszystkim :) Edytowane przez Liluś

• 2 weeks później...

Aylin dzisiaj piękna pogoda więc przynajmniej trawe skosiliśmy :) Wkońcu widać prawdziwą działkę :p A wy coś ruszyliście dzisiaj z drogą? Mam nadzieje, że niedługo zaczniecie i założysz dziennik. Powiem Ci szczerze, że nastawiałam się na to, że to Wy pierwsi ruszycie.

A przygotowania do ślubu pełną parą :) Całe szczęście, że robimy wesele w Dworku i nic mnie nie obchodzi oprócz alkoholu, bo takto to ciężko by było :( Dokładnie za 6 tygodni będziemy się bawić na swoim weselu :p