e-Mandzia 16.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 "teorie spiskowe" - czy to stwierdzenie, to jedyny Wasz argument ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 U mnie pryskali wczoraj.Dziś mnie cholernie głowa boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 16.03.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 "teorie spiskowe" - czy to stwierdzenie, to jedyny Wasz argument ? Mój drugi argument jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/post4073469.htm#4073469 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 "teorie spiskowe" - czy to stwierdzenie, to jedyny Wasz argument ? Mój drugi argument jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/post4073469.htm#4073469 . Już myślałam, że to pierwszy argument (bo przecież samo stwierdzenie "teoria spiskowa" argumentem nazwać nie można), ale niestety, tekst z parą wodną jest dla mnie mało przekonujący - ale ja to taka dociekliwa jestem Zanim czemuś zaprzeczę lub zaliczę do tych przysłowiowych teorii, lubię zapoznać się z tematem, najprościej jest jednak tego nie robić Temat mnie interesuje, jakby coś konkretniejszego, to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 17.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Zanim czemuś zaprzeczę lub zaliczę do tych przysłowiowych teorii, lubię zapoznać się z tematem, najprościej jest jednak tego nie robić Tyle, że ten temat należy do tych, z którymi nie warto się zapoznawać, bo to kompletna bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ale niestety, tekst z parą wodną jest dla mnie mało przekonujący Moje dziecię się właśnie zaśmiewa "powiedz tej pani by poczytała o smudze kondensacyjnej" Madziu mówię - siedmiolatek radzi poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 17.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Już myślałam, że to pierwszy argument (bo przecież samo stwierdzenie "teoria spiskowa" argumentem nazwać nie można), ale niestety, tekst z parą wodną jest dla mnie mało przekonujący - ale ja to taka dociekliwa jestem Spal sobie litr nafty lotniczej w temperaturze -50*C i ciśnieniu rzędu 0,2 atmosfery, to się sama przekonasz, to się przekonasz. Zanim czemuś zaprzeczę lub zaliczę do tych przysłowiowych teorii, lubię zapoznać się z tematem, najprościej jest jednak tego nie robić Ja też lubię, jeśli nie mam o nim pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kiedyś to stonkę zrzucali... A w ogóle to czemu w wewontku jeszcze nie ma WlodkaW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kiedyś to stonkę zrzucali... A w ogóle to czemu w wewontku jeszcze nie ma WlodkaW? mocno zastanawiające moze na to nie ma żadnego cudnego ziółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 17.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Pozwolę się nie zgodzić z Waszymi teoriami. Dla mnie sprawa jest prosta i zawiera się w odpowiedziach na kilka prostych pytań: 1. czy są w samolotach kibelki ? - są 2. czy pojemność zbiorników ma skończoną objętość - tak 3. co można zrobić z nadmiarem towaru - wypuścić. A tak poza tym ostatnio nośny temat pt. psie kupy a może one nie są psie i nikt dlatego tego nie zbiera bo ich pochodzenie jest niebiańskie ? Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 17.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szałwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Szałwia? Chyba nie Albo wypróbuję i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku A ja wie-em, wiem co ma cieszynianka w avatarku..... To właśnie jest cieszyniaka ...wiosenna ... taki prawie endemit ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ale niestety, tekst z parą wodną jest dla mnie mało przekonujący Moje dziecię się właśnie zaśmiewa "powiedz tej pani by poczytała o smudze kondensacyjnej" Madziu mówię - siedmiolatek radzi poczytać No właśnie czytałam, widzę, obserwuję i się zastanawiam - smugi kondensacyjne to, to nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Spal sobie litr nafty lotniczej w temperaturze -50*C i ciśnieniu rzędu 0,2 atmosfery, to się sama przekonasz, to się przekonasz. Tylko że pas kondensacyjny znika po 20 sekundach do 2 minut, a nie utrzymuje się w powietrzu godzinami i na ten temat szukam odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) Proszę o konkrety - gdzie rośnie ta szałwia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 18.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No właśnie czytałam, widzę, obserwuję i się zastanawiam - smugi kondensacyjne to, to nie są. Nom..to na pewno jakiś świństwo, które na nas zrzucają z cywilnych samolotów..a wszystko to finansują z własnej kieszeni tanie linie lotnicze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No właśnie czytałam, widzę, obserwuję i się zastanawiam - smugi kondensacyjne to, to nie są. Nom..to na pewno jakiś świństwo, które na nas zrzucają z cywilnych samolotów..a wszystko to finansują z własnej kieszeni tanie linie lotnicze.. też się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts