KrzysztofLis2 18.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tylko że pas kondensacyjny znika po 20 sekundach do 2 minut, a nie utrzymuje się w powietrzu godzinami i na ten temat szukam odpowiedzi. Podpowiedź: cirrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku A ja wie-em, wiem co ma cieszynianka w avatarku..... To właśnie jest cieszyniaka ...wiosenna ... taki prawie endemit ..... Dokładnie endemit, rożnie tylko w okolicach Cieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku A ja wie-em, wiem co ma cieszynianka w avatarku..... To właśnie jest cieszyniaka ...wiosenna ... taki prawie endemit ..... Dokładnie endemit, rożnie tylko w okolicach Cieszyna http://rosliny.onv.pl/Cieszynianka_wiosenna/ relikt wędrujący ..ale ja to wygrzebałem w necie, nic się na tym nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku A ja wie-em, wiem co ma cieszynianka w avatarku..... To właśnie jest cieszyniaka ...wiosenna ... taki prawie endemit ..... Dokładnie endemit, rożnie tylko w okolicach Cieszyna http://rosliny.onv.pl/Cieszynianka_wiosenna/ relikt wędrujący ..ale ja to wygrzebałem w necie, nic się na tym nie znam.... Hacquetia epipactis Neck, pieknie się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.03.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Podobno jest takie ziele, po którym świat staje się piękniejszy (przynajmniej na jakiś czas) jessssssssssuuuuu, co Ty masz w avatarku A ja wie-em, wiem co ma cieszynianka w avatarku..... To właśnie jest cieszyniaka ...wiosenna ... taki prawie endemit ..... Dokładnie endemit, rożnie tylko w okolicach Cieszyna http://rosliny.onv.pl/Cieszynianka_wiosenna/ relikt wędrujący ..ale ja to wygrzebałem w necie, nic się na tym nie znam.... Hacquetia epipactis Neck, pieknie się zwie Nie wiedziałam, że ją aż pod Kraków zaniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.03.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Sorry cieszynianka! Nie gniewaj się proszę , ale nie wytrzymałem i muszę Ci to powiedzieć.Masz okropna manierę, która starym usenet-owcom podnosi solidnie ciśnienie.Cytujesz cytowane cytaty po czym wstawiasz nic nie wnoszące zdanie a często tylko zwykły równoważnik, za co kiedyś dostawało się potężnego plonka i lądowało w killfilach na dłuuugi czas.Wybacz, ale nawet na czacie zbiera się bany za taki flood a to forum nie ma filtrów.Bez urazy , naruszasz jednak netykietę a czasem chciałoby się poczytać, co masz do powiedzenia w temacie.pozdrawiam z serca Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Sorry cieszynianka! Nie gniewaj się proszę , ale nie wytrzymałem i muszę Ci to powiedzieć. Masz okropna manierę, która starym usenet-owcom podnosi solidnie ciśnienie. Cytujesz cytowane cytaty po czym wstawiasz nic nie wnoszące zdanie a często tylko zwykły równoważnik, za co kiedyś dostawało się potężnego plonka i lądowało w killfilach na dłuuugi czas. Wybacz, ale nawet na czacie zbiera się bany za taki flood a to forum nie ma filtrów. Bez urazy , naruszasz jednak netykietę a czasem chciałoby się poczytać, co masz do powiedzenia w temacie. pozdrawiam z serca Gumy Się nie gniewam, ciśnienia nie miałam zamiaru podnosić nikomu (poza tymi, którzy mają je za niskie) Ze wsi jestem, to się na netykietach wielkiego świata nie znam, po czatach ani innych forach się nie szlajam (FM to moje jedyne ) więc doświadczenia w tej materii nie posiadam. Za utrudnienia i wszelakie zamięszanie przeze mnie czynione grzecznie przepraszam i zmykam Również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Absolutnie nie miałem na celu przeganiania Cię czy dokuczenia i nie zrobiłem tego złośliwie, ale przy takiej szybkiej wymianie emocji się po prostu lepiej czyta bez replaya całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Nie odebrałam tego jako dokuczanie czy złośliwość, ale jako zwrócenie uwagi A przegonić się nie dam Idę, bo i tak za chwilę znowu Forum odmówi współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.03.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 jaaaapieeerniczeeeee ..... Pepeg .... co Ty wczoraj jarałeś że Ci tak pazurki stępiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Aaa... jakieś takie rozchwianie emocjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hm ..... a może Ty wychodzisz z wprawy .... wiesz .... nie ma Twoich love .... nie masz na kim ćwiczyć .... ja niestety nie posłużę .... bardzo źle znoszę krytykę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Qurka jak człowiek kulturalnie się zwróci do adwerarza, to mu dowalają, że najarany Tak żle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.03.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak muyślę, że może wiosna... jakieś osłabienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hm ... osłabienie? wiosną? nie wiem jak inni , ale ja wiosną to mogę góry przenosić ..... słońce zdecydowanie dobrze na mnie wpływa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak muyślę, że może wiosna... jakieś osłabienie? Mozart nie żyje, Einstein zszedł, ja też się jakoś kiepsko czuję ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 kurrrrde .... depresja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ... a może ... "nie daj boże" ... "spryskali" (cholera wi czym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 U nas na pewno dzisiaj pryskali, bo mi nie chce Internet chodzić jak się należy Każde okno otwiera się w zabójczym tempie (zdążę kilka linijek w gazecie przeczytać w czasie oczekiwania ) Choć odpukać, dzisiaj mi jeszcze nie pozamykało wszystkich otwartych okienek Może za mało spryskali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak muyślę, że może wiosna... jakieś osłabienie? Mozart nie żyje, Einstein zszedł, ja też się jakoś kiepsko czuję ostatnio. Hm.... megaloman? Może trochę go rozruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts