Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 U nas na pewno dzisiaj pryskali, bo mi nie chce Internet chodzić jak się należy No patrz a u mnie chodzi nawet nie kuśtyka. Przed chwilą pierdyknął drzwiami, włożył moje kamasze i poszedł na spacer. Ale na moje niebo nie wlatają, to i nie ma oprysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Hm.... megaloman? Może trochę go rozruszam Hmmm! Dziękuję Mirku za dobre chęci. Nawet żałuję, że taki porządny chłop jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chyba zostaje mi tylko też pójść na spacer (z tym, że w swoich kamaszach ze względu na niekompatybilny z innymi domownikami rozmiar obuwia ), albo walnąć się do wyra z książką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 albo walnąć się do wyra z książką No wiesz! To już nie masz z kim się walnąć? Ja bym tak z książką nie mógł, nawet gdyby miała obrazki i piękną zakładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 [ No wiesz! To już nie masz z kim się walnąć?Ja bym tak z książką nie mógł, nawet gdyby miała obrazki i piękną zakładkę. Chwilowo nie, Moja Większa Połowa jest na trzydniowym wyjeżdzie, wraca dopiero jutro wieczorem, więc co mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chwilowo nie, Moja Większa Połowa jest na trzydniowym wyjeżdzie, wraca dopiero jutro wieczorem, więc co mi zostało Ja bym Ci powiedział co Ci pozostało , ale to nie pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ja bym Ci powiedział co Ci pozostało , ale to nie pryska. Jeśli piwo, to właśnie je kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chwilowo nie, Moja Większa Połowa jest na trzydniowym wyjeżdzie, wraca dopiero jutro wieczorem, więc co mi zostało !!!!!!!!!!!!! Moja też na trzy dni wyjechała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Też szukasz porady? Oj, będą opryski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 U mnie dziś tak intensywnie pryskali, że mi się kot wziął i rozpłyną ....Szukałem pół dnia i nie znalazłem. No to musowo od tego pryskania szlag go trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Spryskaj próg walerianą, wróci z kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A czy ja napisałem, że chcę żeby wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 To po coś go szukał pół dnia ?No chyba żeby się upewnić , że go na pewno szlag trafił.To rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Po coś szukał, po coś szukał ....Jak ciemiężycielka wróci i zobaczy, że koteczka nie ma ..... Lepiej żeby sąsiedzi zeznali, że łaziłem po miedzach jak kretyn i szukałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chwilowo nie, Moja Większa Połowa jest na trzydniowym wyjeżdzie, wraca dopiero jutro wieczorem, więc co mi zostało !!!!!!!!!!!!! Moja też na trzy dni wyjechała .... Może razem balują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No toż właśnie sugeruję.A teges .... ten twój Mikołaj to taki bardziej święty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Po coś szukał, po coś szukał .... Jak ciemiężycielka wróci i zobaczy, że koteczka nie ma ..... Lepiej żeby sąsiedzi zeznali, że łaziłem po miedzach jak kretyn i szukałem.... No to czapka z głowy. Swoją drogą musisz mieć przesrane w domu. Ciesz się chwilą, tylko trzy dni masz na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No toż właśnie sugeruję. A teges .... ten twój Mikołaj to taki bardziej święty? Na bóle głowy się nie skarży, więc aureola go w głowę chyba nie ugniata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Swoją drogą musisz mieć przesrane w domu. Tak ostatecznie źle to nie jest. Jeść dostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Teraz rozumiem czemu się udzielasz w wątku kulinarnym.Jakieś zmiany szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts