JurekM 20.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam!Mam zamiar uderzyć do tartaku w celu zakupienia desek na zbicie "kibelka" w czasie budowy.Ile powinienem max za top zapłacić (z 1 m3)?Chcę pojechać i od razu się dogadać, więc muszę wiedzieć na czym stoję.Więźbę kupowałem po 600 netto, a to powinno kosztować znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesław1978 20.02.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 kup gotowy, myślę że będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 21.02.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 kup gotowy, myślę że będzie taniej. A gdzie można kupić i ile może kosztować?? Ja planuję wykorzystać drzewka wycięte do konstrukcji i kupić odpadowe deski a następnie to wszystko zbić i mam nadzieję, że nie będzie to mnie kosztowało więcej niż 100-200 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts