Miriams 20.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Mam docieplony dom a teraz wiosną chcę położyć baranek 2 mm. Nie wiem jednak jaką wybrać firmę. W sklepach podano mi trzyz : Kreisler, Matrex i Astex. Pierwsza firma jest najdroższa, ale podobno najlepsza. Proszę o opinie i doświadczenia. Zależy mi na dobrej jakości, ale cena też żeby nie była wygurowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 20.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ja mam tynk firmy majsterpol czy jakoś tak i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 20.02.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Mam docieplony dom a teraz wiosną chcę położyć baranek 2 mm. Nie wiem jednak jaką wybrać firmę. W sklepach podano mi trzyz : Kreisler, Matrex i Astex. Pierwsza firma jest najdroższa, ale podobno najlepsza. Proszę o opinie i doświadczenia. Zależy mi na dobrej jakości, ale cena też żeby nie była wygurowana. Ja zastosowałem mineralny tynk strukturalny "BARANEK" 2mm firmy Izolbet. Minęło 3 lata i wszystko jest OK. Do dzisiaj jest niepomalowany i nadal jest biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Stały zestaw na tego typu pytania: Dryvit, Caparol, STO Matrex i Astex a co to za wynalazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paul997 20.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 U mnie na elewacji jest Kreisel Sisi tynk (silikatowo-silikonowy). Cena to 120 zł za wiaderko (ok. 8-10m2 elewacji), a jak nie będziesz szalał z kolorem, to +4 zł za kolor. My wzięliśmy pierwszą grupę kolorów, takie najbledsze, żeby nie było białego, a tylko lekki odcień koloru. To dopiero jego pierwsza zima, więc trudno mi tu coś więcej napisać o trwałości. Wiem, że łatwo się czyści - miejsce pochlapane błotem zamiotłem zwykła szczotką do podłóg i nie ma śladu. Majster też chwalił, że mu się dobrze kładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts