tombudowniczy 20.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Mam następujący problem. w ubiegłym roku wylałem stropy. Było gorąco i rozeszły się deski szalunkowe. Lanie wody na dechy nic nie dało. więc majster stwierdził że polozy folię . No i połozył tylko że ja mam teraz problem. Niedługo ma wejść ekipa tynkarska a ja za diabła nie wiem jak to cholerstwo od sufitu oderwać. Macie moze jakieś pomysły? A może miał ktoś podobny problem i wie jak to ugryźć?. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 20.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Spróbowałbym wiertarki ze szczotką stalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 20.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Moze palnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts