mektubek 20.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam, mam pytanie od ponad roku walczę z Gminną o odtworzenie drogi gminnej a mianowicie: wzdłuż zakupionej działki na którą gmina wydała warunki zabudowy oraz zgodę na włączenie się w drogę gminną i zjazd z niej przebiega na mapach droga gminna niestety w rzeczywistości przez dziesiąt lat doga w znikła prawdopodobnie po kawałku rolnicy zaorali Na moje pisma wraz z dokumentacją zdjęciową mądre głowy odpisały iż nie przewidują wymiany nawierzchni PO kolejnym pismie sugerującym iż nie potrafią czytać i że drogę trzeba na nowo zgodnie z mapami wytyczyć czego ja zrobić nie mogę ktoś jednak się pofatygował i stwierdził dnia 6.11.2009 r ze do konca roku zostanie okrslony przebieg drogi a do konca kwietnia 2010 r okresla możliwość wykonania tłuczniowej podbudowy. Efektjest taki że tak czy owak nadal ie ma zadnego dojazdu na działkę. Czy Czy istnieje jakiś ustawowy termin w jakim gmina powinna odtworzyć drogę gminną i zapewnić dojazd do nieruchomości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 22.02.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Czy istnieje jakiś ustawowy termin w jakim gmina powinna odtworzyć drogę gminną i zapewnić dojazd do nieruchomości?? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts