jajcarz77 20.02.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jestem po raz pierwszy na forum, więc witam wszystkich użytkowników.Mam pytanie być może banalne, ale ani na forum ani nigdzie indziej nie znalazłem na nie odpowiedzi, a mianowicie: jaka jest różnica między masą szpachlową, a masą gipsową. Korzystając z okazji proszę jeszcze o podpowiedź, jakiego materiału użyć do spoinowania płyt gk.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajcarz77 22.02.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 jaka jest różnica między masą szpachlową, a masą gipsową. masa szpachlowa może, ale nie musi byc na bazie gipsu. Np. Stabill jest na bazie dolomitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts