miacasa 20.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich. Jesteśmy zainteresowani budową domu APS96. Prosimy o wszelkie sugestie dotyczące budowy, jak i o zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 21.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj na forum Wątek o projekcie APS 96 już był, aczkolwiek trochę podupadł Wklejam Ci link do tematu, było tam trochę zdjęć naszych APS-ów http://forum.muratordom.pl/aps96,t34167.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miacasa 23.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam Tak, wiem, ze juz taki wątek się pojawił, ale to było kilka lat temu,dlatego szukam kogoś kto teraz buduje tego apsa. Ale super, ze jesteś, bo masz juz budowę za sobą i wiesz na co trzeba zwrócic uwagę. Mam masę pytań. Zastanawia mnie ten kominek w rogu, czy nie trzeba przesunąc drzwi do kuchni........ My mamy zamiar *poszerzyc łazienke na dole kosztem wiatrołapu *wyrównac salon do bryły domu *likwidacja przejcia do garażu, a w to miejsce zrobic mała spiżarke /jeśli sie zmieści/ *no i największa zmiana, a mianowicie likwidujemy z przodu domu lewą lukarnie, a na głównej chcemy zrobic mały balkonik, jak ma aps 161. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miacasa 23.02.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 haha....włąśnie sie doczytałam, że miałaś te same dylematy..haha...czy salon nie za mały i czy kominek się zmieści... W ostatnim poście pisałaś, ze ten kominkowy kącik to nie było dobre rozwiązanie? Jeśli masz jakieś fotki z wnętrza, to byłabym baaardzo wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miacasa 25.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy ktoś buduje APSa 96?http://www.archiprojekt.com.pl/projekt.php?id=96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 27.02.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nie wiem, czy widziałaś - wysłałam Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts