duduś 18.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 19.02.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 duduś - wielka prośba o zaprzestanie procederu zaznaczania. Jest to wielce denerwujące i dezorientujące. Co będzie jak inni zaczną zaznaczać? Wątki z samymi "zaz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 zwłaszcza, ze można kliknąć na dole i zacząć śledzić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 19.02.2010 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 tak ,ale ja robię to po to żeby zaz - naczone posty mieć w swoich postach , a nie żeby za jakiś czs odszukiwać interesujących mnie tematów w gąszczu postów , każdy ma swoje metody na organizowanie życia , .A jednocześnie nie chcę zaznaczać postu poprzez pisanie np. jakiejś głupoty ( o czymś o czym nie mam nic do powiedzenia ). Także przykro mi ale na pewno dalej będą zaznaczć interesujące mnie tematy , soooorrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 19.02.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 duduś, a może znajdź sobie inny sposób zaznaczania aby nie denerwować innych forumowiczów. Czy nie możesz np. korzystać z zakładek Ulubione w przeglądarce i dodawać tam adresów interesujacych Cię wątków? Jest jeszcze wiele innych sposobów notowania (zależnie od używanej przegladarki). Jeżeli jednak Twoją rozrywką jest zaśmiecanie forum i denerwowanie innych osób (jako metody na organizowanie życia ), to nie widzę na to rady. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 19.02.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts