BCS 09.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 W listopadzie tynkować bez ciśnienia na czas, ja bym poczekał, dużo wilgoci, dużo grzania, a masz ocieplone poddasze, bez tego nie nagrzejesz mokrego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 10.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nie mam jeszcze ocieplenia poddasza, ale mógłbym zrobić. Problem w tym, że elektryk przyjdzie dopiero za 2 tygodnie. Hydraulika też jeszcze nie ruszona. Jedynie instalacje wod-kan są zrobione i ocieplenie elewacji. A nie chce robić wszystkich instalacji jeśli nie będzie tynków i wylewek, bo pewnie do wiosny nie dotrwają... Planuję alarm, ale to też nie daje żadnej pewności. Ogrzewanie pustego domu zimą też mi się średnio podoba, wiadomo spore koszty (chyba że się mylę). Fakt że w tym czasie, mając tynki i podłogi, mógłbym już powoli wykańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts