ukashekk1982 25.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Skoro ma problemy z wykonaniem takiej płyty to zapewne łatwiej byłoby przerobić stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 26.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Flash lub autor wątku. Wrzucisz foto stelaża to zdiagnozujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 05.03.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sorry ze dopiero teraz ale bardzo malo czasu mam ostatnio i jak juz go troche mam to wole wykorzystac na zrobienie czegos.. teraz chwilke mam wiec wrzucam te fotki.Mam nadzieje, ze nie pojedziecie mnie ostro za lamanie zasad robienia zabudowy gk itp. Dodam ze jest to moja pierwsza zabudowa g-k nigdy wczesniej nie mialem w reku regipsow ani profili. No i do tego te łuki.. mam nadzieje ze wszystko bedzie git. Zdjecia sa sprzed kilku dni.. dzisiaj mam juz cala scianke zabudowana ponacinanymi plytami i zostalo mi nalozenie naroznikow, zalatanie dziuur i wyrownanie. jak bedize gotowe to wrzuce fotki - moze komus sie spodoba. Generalnie pomysl z nacinaniem jest OK - nie idzie to mega szybko ale idzie.. rowniez daloby sie to zrobic z plyty gotowej 12mm ponacinanej ale musialbym troche poprzerabiac - wolalem jednak zrobic z 6.5mm. Na zdjeciach stelaz nie jest w pelni skonczony - na wiekszosci lukow brakuje jeszcze pionowych poprzeczek. http://img94.imageshack.us/gal.php?g=pict7493.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 08.03.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dodatkowe pytanie - co dac na dół przy podłodze. Normalnie w salonie mam listwy przypodlogowe robione z desek sosnowych 10cm. No ale po takim łuku desek nie wygne - co byscie doradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 08.03.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Listwę z MDF próbować wygiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ukashekk1982 08.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 http://www.fnprofile.com/stuff/bilddatenbank/Biegbare_Massivholzleiste.jpg pytaj w Castoramie i OBI Są też listwy przypodłoowe do łuków wykonane z materiału "styropianopodobnego" przeznaczone do malowania ale tutaj nie uzyskasz efektu sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 17.03.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 kurde bylem juz wilku martketach i sklepach z podlogami i czegos takiego nie moge namierzyc i nikt nie wiedzial czegos podobnego.moze cos blizej na ten temat? co to jest, jaka firma, i kto dystrybuuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcyk 17.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 witam serdeczniemam ogromna do Was prośbe. Chce zrobic sobie taki sufit podwieszany w lazience cos w tym stylu http://politycznie.blox.pl/resource/sufit_salon.jpgniestety nie mam pojecia jak zrobic stelaż na łuku. jezeli ktos bylby uprzejmy i wrzucil zdjecia to bede mu bardzo wdzieczny. aha ma to byc nad kabina prysznicowa (stopnie co 10cm) czy plytak zielona karton gips bedzie do tego odpowiednia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcyk 18.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 kurde bylem juz wilku martketach i sklepach z podlogami i czegos takiego nie moge namierzyc i nikt nie wiedzial czegos podobnego. moze cos blizej na ten temat? co to jest, jaka firma, i kto dystrybuuje? o ile dobrze pamietam widzialem takie listwy w castoramie. pytaj na dziale z panelami podłogowymi o gietka listwe przypodlogowa. cena chyba 90zł za 2,5m lub zamow przez inetrnet http://www.tokir.pl/index.php?p496,fl1-flex-sztukateria-gietka-listwa-przypodlogowa-do-malowania-nmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igrek1 19.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam, My w salonie mielismy sporo lukow - lagodnych i mnie jalgodnych promienie od 230 do 35 cm. Wsytko poszlo bardzo fajnie plyte jakas tosowalismy do byla 6mm plyta z włóknem szklanym. Tak naprawde mozna nia wyginac esy florwsy Jak znajde sekunde to wrzuce jakas fotke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 19.03.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 o ile dobrze pamietam widzialem takie listwy w castoramie. pytaj na dziale z panelami podłogowymi o gietka listwe przypodlogowa. cena chyba 90zł za 2,5m lub zamow przez inetrnet http://www.tokir.pl/index.php?p496,fl1-flex-sztukateria-gietka-listwa-przypodlogowa-do-malowania-nmc no te listwy to widzialem.. w osttatecznosci je zakupie. nie podobaja mi sie bo nie maja zadnej faktury tylko trzeba malowac na jeden kolor.. no i troche drogie sa. szkoda ze tych z obrazka nikt w PL nie sprzedaje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcyk 22.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 witam ponowieostatnio bylem u znajomych i maja wlasnie w podobny sposob wykonczone okragle filary. tez ciezko im bylo znalez do tego wykonczenie ale ktos im poradzil zeby podjechali sobie do jakies firmy robiacej meble i kupili od nich okleine ktora sie okleja ranty mebli (cos w tym stylu tylko ze grubsza http://www.linuxpl.com/~acid19/diy/galeria/okleina.jpg). wyglada to naprawde bardzo podobnie ;] wystarczy tylko troche kleju i efekt naprawde fascynujacy;] i co najawazniejsze sa rozne kolory i wzorypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts