Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile kilometrów macie do pracy od domu??

Łukasz789

Ile km dojeżdżacie do pracy??  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile km dojeżdżacie do pracy??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnio zacząłem się zastanawiać czy 30km z tego większość przejazdu po autostradzie to daleki dystans do pracy?? Dlatego zapytam Was drodzy forumowicze jak wy macie daleko do pracy.

Hmmm. A co bardziej was irytuje w dojazdach? Sposób podróżowania (komunikacja publiczna, prywatnie), poświęcany czas czy koszty dojazdów? A może lubicie dojeżdżać? :wink:

hmm, nie wiem czy się wypowiadać, bo ja dojeżdżam w porównaniu do Was bardzo daleko i długo... :-? Jednak blisko mnie nie ma ciekawej pracy (przynajmniej ja nie "zauważyłam" :lol: ), więc... dojeżdżam ok 60 km w jedną stronę i jeszcze część tego w korkach, więc długo. Czasem zastanawiam się czy nie zmienić na mniej ciekawą ( i płatną) ale bliżej, bo denerwuje mnie strata czasu na dojazdy.i

hmm, nie wiem czy się wypowiadać, bo ja dojeżdżam w porównaniu do Was bardzo daleko i długo... :-? Jednak blisko mnie nie ma ciekawej pracy (przynajmniej ja nie "zauważyłam" :lol: ), więc... dojeżdżam ok 60 km w jedną stronę i jeszcze część tego w korkach, więc długo. Czasem zastanawiam się czy nie zmienić na mniej ciekawą ( i płatną) ale bliżej, bo denerwuje mnie strata czasu na dojazdy.i

Pocieszylas mnie :lol: , bo myslalam, ze tylko ja dojezdzam 40 km w jedna strone :roll: .

To znaczy ja mam szanse na prace w zawodzie ale dojazd prawie 35km w jedną stronę od miejsca w którym chce budować dom (31 km od miejsca gdzie teraz mieszkam ) i się zastanawiam czy odrzucić prace czy zrezygnować z budowy domu w tym miejscu i budować się we wsi w której jest ta praca lub we wsi obok . Przy braku korków jestem w stanie ten dystans pokonać w ok. 20 min.

Tsię zastanawiam czy odrzucić prace czy zrezygnować z budowy domu w tym miejscu i budować się we wsi w której jest ta praca lub we wsi obok.

no, a jak za pare lat będziesz zmieniać pracę to przeprowadzka? tak po amerykańsku? ;-)

Policz jeszcze koszt dojazdu, bo czas - z tego co piszesz - nie wygląda najgorzej

My oboje mamy szczęście pracować w domu, wyjeżdżamy tylko na spotkania z klientami.