franco103 21.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam! Długo nie mogłem zdecydować się na model POŚ. Architekt, który adoptował mi projekt ujął w/w oczyszczalnie. Po zapoznaniu się z nią myślę, że się nada! Czy ktoś z użytkowników forum korzysta z tego właśnie modelu? Jakie macie spostrzeżenia z jej użytkowania? Ile kosztuje montaż tej oczyszczalni? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 23.02.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Powtarzam pytanie. Naprawde nikt tego nie używa. Forumowicze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 24.02.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czy ktoś z użytkowników forum korzysta z tego właśnie modelu? Jakie macie spostrzeżenia z jej użytkowania? Myślę że to będzie pomocne: http://forum.muratordom.pl/search.php + hasło "poliplast" Ile kosztuje montaż tej oczyszczalni? A tutaj dzwoniłeś? 605-662-470, ze strony Poliplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts