Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indywidualny- z wjazdem od zachodu

Recommended Posts

No hej!

Kuchnię robię w Kędzierzynie-Koźlu w http://www.meble-bialy.pl/gk1.html Tam też zrobili mi projekt, wizualizacje i projekt instalacji dla elektryka.

Wycenili ją na 20 tyś z montażem, bumami itp. bez: sprzętu i zlewu. Niestety wycena jest w macie, a ja bym chciała przynajmniej wieżę w połysku, ale.. cena i tak jest porażająca. W każdym razie też wyceniałam kuchnię w innych studiach i póki co, nie było lepszej oferty. Swoją drogą na każdych targach spotykam tą firmę i zawsze dostają jakąś nagrodę ;->

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Defro Duo Uni 15 - do spalania ekogroszku, miału i peletów a dodatkowo w razie potrzeby na ruszcie innych śmieci. Moc 8-24 kW, system gaszenia jeśli nastąpi zapłon w zasobniku opału no i nowy typ paleniska - rynnowe zamiast obrotowej retorty. Ponoć nowość w ofercie Defro bo te obrotowe elementy z żeliwa miały tendencję do pękania. Kociołek najmniejszy z serii ale w kotłowni wygląda na ogromny. Problem był z rurą wychodzącą od kotła do komina bo ma przekrój 16cm, a w sklepach typowe wymiary to 15, 18 i 20. Na szczęście znaleźliśmy odpowiednie elementy.

A ja pytałam w firmach kamieniarskich i bez problemu - wykonują blaty. Też w cenach mniej więcej 900 zł, ale stwierdziłam, że przy moich 8 m blatu to ja dziękuję. Chcę kiedyś pojechać na wakacje :)

Ola.U i znalazłaś kogoś tańszego? Wycenił Ci taniej kuchnię? Ja wciąż się zastanawiam, gdzie nie pójdę to ceny porównywane.

No i widziałam sesja ślubna w Mosznej? Ty z tych rejonów? Bo ja tak!

• 1 year później...