Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt LK&159 pracownia LK PROJEKT

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

witam, rónież zastanawiam sie nad zakupem tegoż projektu, jednak nie mogę znaleźć w internecie jakichkolwiek informacji, lub opinii od inwestorów budujących 159ke.

Prawde mówiąc przejżeliśmy z żoną tysiące projektów i właśnie ten najbardziej przypadł nam do gustu, dlatego tym bardziej jesteśmy zdziwieni brakiem informacji na jego temat. Nie wiem ja Ty Ansyn, ale my planujemy zmiany na piętrze.

no my również dokonaliśmy zmian zarówno na parterze jak i poddaszu, zrezygnowaliśmy z piwnicy natomiast kotłownia została przeniesiona w miejsce dobudowanego wykuszu, jeżeli jesteście zainteresowani możemy wymienić się naszymi poprawkami pozdrawiam

• 1 month później...
no my również dokonaliśmy zmian zarówno na parterze jak i poddaszu, zrezygnowaliśmy z piwnicy natomiast kotłownia została przeniesiona w miejsce dobudowanego wykuszu, jeżeli jesteście zainteresowani możemy wymienić się naszymi poprawkami pozdrawiam

Witam!!! Czy rozpoczeliscie już budowe domu LK&159??? Mocno się zastanawiam nad tym projektem, ale chciałabym dorysować podwójny garaż do tego domku, myslicie ze dobrze będzie wyglądał???

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
witam niestety nie udało nam rozpocząć budowy w tym roku i już nam się to nie uda. Powód - nasz "deweloper" okazał się bardzo nieuczciwym człowiekiem wzwiązku z czym szukamy obecnie ekipy budowlanej. Co do garażu doklejonego do domu też mieliśmy taki pomysł lecz gdy nasz architekt zaprezentował nam szkic takiego domu z garażem odrazu nam przeszło ;) poprostu bardzo to nie pasuje. Natomiast jeżeli chodzi o zmiany to dokonaliśmy ich bardz dużo ;) np. góra praktycznie cała została zmieniona. wrazie zainteresowania mogę podać szczegóły. Jeżeli znacie jakieś firmy godne polecenie z okolic woj. Lubelskiego to będę wdzięczny za kontakt. pozdrawiam

• 2 months później...

Witam

Mi tez podoba sie ten projekt.

Ansyn i jak z twoja budowa? znalazłeś firme? jak nie to napisz do mnie pw to dam ci namiary :)

A tak w ogole to jakie zmiany dokonałeś?

Czy w projekcie znajduje sie wentylacja mechaniczna czy dodatkowo trzeba dokupic?

• 5 weeks później...
  • 8 months później...
  • 8 months później...
  • 3 weeks później...
  • 7 months później...