Ansyn 21.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam czy ktoś buduje dom LK&159 z pracowni LK & Projekt LESZEK KALANDYK ? na wiosnę ruszam z budową, może ktoś ma jakieś sugestie, pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansyn 03.03.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witam ponownie i ponawiam pytanie, czy nikt nie buduje w/w domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterenator 28.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam, rónież zastanawiam sie nad zakupem tegoż projektu, jednak nie mogę znaleźć w internecie jakichkolwiek informacji, lub opinii od inwestorów budujących 159ke.Prawde mówiąc przejżeliśmy z żoną tysiące projektów i właśnie ten najbardziej przypadł nam do gustu, dlatego tym bardziej jesteśmy zdziwieni brakiem informacji na jego temat. Nie wiem ja Ty Ansyn, ale my planujemy zmiany na piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansyn 04.04.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 no my również dokonaliśmy zmian zarówno na parterze jak i poddaszu, zrezygnowaliśmy z piwnicy natomiast kotłownia została przeniesiona w miejsce dobudowanego wykuszu, jeżeli jesteście zainteresowani możemy wymienić się naszymi poprawkami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reneee25 20.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 no my również dokonaliśmy zmian zarówno na parterze jak i poddaszu, zrezygnowaliśmy z piwnicy natomiast kotłownia została przeniesiona w miejsce dobudowanego wykuszu, jeżeli jesteście zainteresowani możemy wymienić się naszymi poprawkami pozdrawiam Witam!!! Czy rozpoczeliscie już budowe domu LK&159??? Mocno się zastanawiam nad tym projektem, ale chciałabym dorysować podwójny garaż do tego domku, myslicie ze dobrze będzie wyglądał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka1988_88 01.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam osoby którym podoba się ten piękny domek. Napiszcie proszę jakie zmiany dokonaliście w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dockers 07.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam, mi też podoba się ten dom. Zastanawiam się czy zmieściłbym sie między 450-500 tyś. pod klucz bez piwnicy ?Co myślicie ? Jest szansa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dockers 07.08.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Poza tym planuję trochę zmienić rozkład sypialni na górze. To znaczy aby okna nie były dzielone. Tym samym przenieść łazienkę w miejsce garderoby. Nie wiem tylko czy można ruszyć tą nośną ścianę pomiędzy łazienką a sypialnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansyn 08.08.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 witam niestety nie udało nam rozpocząć budowy w tym roku i już nam się to nie uda. Powód - nasz "deweloper" okazał się bardzo nieuczciwym człowiekiem wzwiązku z czym szukamy obecnie ekipy budowlanej. Co do garażu doklejonego do domu też mieliśmy taki pomysł lecz gdy nasz architekt zaprezentował nam szkic takiego domu z garażem odrazu nam przeszło poprostu bardzo to nie pasuje. Natomiast jeżeli chodzi o zmiany to dokonaliśmy ich bardz dużo np. góra praktycznie cała została zmieniona. wrazie zainteresowania mogę podać szczegóły. Jeżeli znacie jakieś firmy godne polecenie z okolic woj. Lubelskiego to będę wdzięczny za kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czernyszka 22.10.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam Mi tez podoba sie ten projekt. Ansyn i jak z twoja budowa? znalazłeś firme? jak nie to napisz do mnie pw to dam ci namiary A tak w ogole to jakie zmiany dokonałeś? Czy w projekcie znajduje sie wentylacja mechaniczna czy dodatkowo trzeba dokupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka1988_88 20.11.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Na szczęście są informację w projekcie o wentylacji mechanicznej, przy tej cenie projektu powinno być wszystko dokładnie wyszczególnione. Czy ktoś może więcej opisać o zmianach lub może jakieś zdjęcia budowy tego domu pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 18.08.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich budujących domy z tego pięknego projektu czy prowadzicie gdzieś dziennik budowy w którym dokumentujecie swoje dokonania?Macie jakieś zdjęcia? Może propozycje szkice propozycji zmian?Pozdrawiam SerdeczniePrzemysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka1988_88 19.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Zdjęcia oraz trochę informacji na forum znajdziesz na stronie extradom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 14.05.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Podnoszę temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokosek7074 03.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam Was wsystkich serdecznie zacząłem budowę domu LK&159. Zmian dokonaliśmy tylko w piwnicach tzn powiększyliśmy piwnicę i dodaliśmy jedno okno w piwnicy. Reszta nam odpowiada wszystko jest tak jak ma być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansyn 14.01.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, my już mieszkamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts