iza mama gabora 01.03.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jaka odwilż-znowu pada te białe ścierwo Na szczęście już nie ma tyle siły bo wiatr to to przepędza Ale przyznam-widok nieciekawy.A wczoraj...wyszliśmy na taras w piżamach,eh...Słoneczko świeciło aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jaka odwilż-znowu pada te białe ścierwo Na szczęście już nie ma tyle siły bo wiatr to to przepędza Ale przyznam-widok nieciekawy.A wczoraj...wyszliśmy na taras w piżamach,eh...Słoneczko świeciło aż miło Macie odwagę, albo eskimoskie korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 01.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ojejku, Gosiek- jaki piekny!!!!!!, Twój widok!!! czemuz niezadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.03.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki - nieszczelne wloty do szamba lub nawet całe szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jaka odwilż-znowu pada te białe ścierwo Na szczęście już nie ma tyle siły bo wiatr to to przepędza Ale przyznam-widok nieciekawy.A wczoraj...wyszliśmy na taras w piżamach,eh...Słoneczko świeciło aż miło Macie odwagę, albo eskimoskie korzenie Hehe Mamy taras przy domu w kształcie litery L.Taras wychodzi na ścianę lasu i jest tam pewien mikroklimat.W marcu zeszłego roku,siedząc co prawda na kołdrze,opalałam się w kostiumie Szkoda,że nie mogę pokazać min pewnych spacerowiczów,którzy ujrzeli mnie,wracając ze spaceru po lesie (oni byli w zimowych kurtkach) Dziś nie odważyłabym się wyjść nawet w szafie-tak wieje i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto w " " i bez " " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ojejku, Gosiek- jaki piekny!!!!!!, Twój widok!!! czemuz niezadowolona? Widok piękny faktycznie, szczególnie jak słonko świeci, ale ta woda już pod parkan podeszła i tylko dzięki temu, że teren jakieś15 cm podwyższony, to jeszcze się nie wdarła do ogrodu... jeszcze Woda w korycie rzeki normalnie nie jest widoczna balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja się nie cieszę, bo znów widać pobudowlany burdel w ogrodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja się nie cieszę, bo znów widać pobudowlany burdel w ogrodzie ... A było się grodzić. Większość syfu w ostatnich dniach wywiało mi z działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto Wystarczy się przyzwyczaić, że zamiast czerwonego auta mamy szare. U mnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto Wystarczy się przyzwyczaić, że zamiast czerwonego auta mamy szare. U mnie to działa. Ja to nazywam jazdą na jeepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto Wystarczy się przyzwyczaić, że zamiast czerwonego auta mamy szare. U mnie to działa. Ja to nazywam jazdą na jeepa woda się podnosi to umyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 02.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zastanawiam się, czy lepiej zakopać się w zaspie (samochodem), czy w błocie?? Nie cierpię zimy , bo wku..mnie te czapy, buciory, rajtuzy .. Ale jeszcze bardziej nie znoszę przedwiośnia..błocko, piździ tak, że mało łba nie urwie, cały pozimowy bród wyłazi na wierzch..szczególnie rozpaćkane psie gó.. ,,yyygghhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja się cieszę z odwilży ... bo to znak , że wiosna niedaleko ..... a wiosnę wolę zdecydowanie bardziej niż zimę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 02.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ojejku, Gosiek- jaki piekny!!!!!!, Twój widok!!! czemuz niezadowolona? Widok piękny faktycznie, szczególnie jak słonko świeci, ale ta woda już pod parkan podeszła i tylko dzięki temu, że teren jakieś15 cm podwyższony, to jeszcze się nie wdarła do ogrodu... jeszcze Woda w korycie rzeki normalnie nie jest widoczna balkonu a ja myslałam, ze masz za parkanem urzekający staw wiecie, ale generalnie z odwilzy sie raduje cichutko, niech se będzie, bo za nią idzie wiosna!!!i NIC jej nie zatrzyma własnie, własnie daggulka z psimi odchodami nie mam kontaktu, bo...maż je zakopał , sporo ich nasza suczka zostawiła w ogrodzie, nie zawsze latałam z nią do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Kto się cieszy z odwilży??? - na pewno ci którzy maja gruntowe dojazdówki To ja!! To jaaa!! Samochód mam tak upierdzielony tym gównem, że szok. I nawet się na myjnię nie wybieram, bo to wyrzucenie kasy w błoto Wystarczy się przyzwyczaić, że zamiast czerwonego auta mamy szare. U mnie to działa. Ja w oryginale mam właśnie szare, grafitowe właściwie, ale to błocko to tak nieciekawie wygląda na nim... A na dodatek u nas dzisiaj słoneczko, więc tragicznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć co za oknem robi ta śnieżyca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 03.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ciiiiii...właśnie wyjrzałam przez okno ,przestało sypać i oby to był ostatni śnieg tej zimy,pliiiiiissss tam na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W marcu jak w garncu sypało - słońce wyszło i pięknie było - za chwilę znowu sypało - teraz znowu słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts