ewazych 22.02.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam, /Mam pytanie czy ktoś ma drewnianą litą podłogę w przedpokoju, kuchni? Równocześnie podłoga była by oliwiona chemicznie, a nie lakierowana. Druga ważna informacja do przedpokoju, który jest na piętrze będą prowadziły schody, na których można umieścić wycieraczki, jak i garderoba będzie na półpiętrze. Co o tym myslicie? Czy lepiej dać te płytki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 22.02.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Widzialam u kilku znajomych podlogę drewnianą w przedpokoju,ale byla lakierowana.Rzeczywisci wygląda to ladniej niz plytki,ale myślę,ze plytki latwiej się dba.......ale jezeli podoba Ci się takie rozwiązanie to rob jak najbardziej podlogę z drewna bo pozniej będziesz zalowac tak jak ja,ze nie zrobiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts