Ala28 22.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witajcie, mam takie pytanie odnośnie komina systemowego (pustaki keramzytowe + rura ceramiczna). Wymyśliłam sobie że najlepiej byłoby gdyby wyczyska i kratka wentylacyjna znajdowały się na wysokości 1,40 od podłogi. I teraz pytanie czy jest to dopuszczalne? Dom w kalenicy ok. 5 mb. Jeżeli jest to możliwe to co dać miedzy chudziaka a początek komina - bloczki fundamentowe czy pustaki kominowe keramzytowe zalane w środku betonem? Pozdrowienia,ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 22.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nie piszesz, Ala, na jakiej wysokosci planujesz dac trójnik przyłaczeniowy, ato ważne, bo jeśli tak jak u mnie pod kocioł na 1,1m do raczej nie da rady, jezeli pod kominek na 1,8-2m to bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 22.02.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 zapomniałam to ma być komin pod kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts