maciekf_ne 22.02.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam, poszukuję pilnie wzoru umowy przedwstepnej. W necie jest tego bardzo dużo, nie mniej jednak chciałbym, by była ona sprawdzona w praktyce.Bardzo proszę o pomoc, wysłanie takiego wzoru na meila : maciekf_ne2wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 02.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czego ma dotyczyć umowa - samej działki czy też np. drogi ? Czy jest tam jakas służebnośc lub wpisana hipoteka ? Potrzebuje więcej info . Postaram Ci się pomóc , mam kilka dobrych i sprawdzonych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekf_ne 03.03.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzięki !!! Znalazłem w necie już mam podpisaną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 03.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ups... za późno zobaczyłam Twojego posta ale fajnie ,że juz masz umowę . życzę szybkiej finalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts