psiaku 22.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zamierzam wkomponować w pokój belki rustykalne. Rozglądałem się już trochę ale nie umię znależc kto by mógł mi coś takiego zrobic.Czy orientujecie się gdzie na górnym śląsku wykonują coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarabi 22.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 leroy merlin..castorama.praktiker.....tam mozna kupic......qale sa cholernie drogie!!!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 24.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 leroy merlin..castorama.praktiker.....tam mozna kupic......qale sa cholernie drogie!!!!!...Drogie i do tego"trochę sztuczne"(jeśli chodzi o materiał z którego są wykonane.U znajomych widziałam efekt pracy stolarza "zapaleńca".Belki wyglądają jakby miały z200lat i do tego leżały jakiś czas w wodzie.Sekret wykonania polega na wielokrotnym szczotkowaniu drewna przy użyciu szczotek metalowych i różnego rodzaju tarcz.Efekt znakomity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarabi 24.02.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 podpowiadam tylko gdzie widzialam.....niektore sa dosc ciekawe.tzn..kolorek ladnie imituje staroc ...a i pomarszczone sa nieco...hihiihih.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chiromancja 24.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 leroy merlin..castorama.praktiker.....tam mozna kupic......qale sa cholernie drogie!!!!!... z wymienionych punktów tylko castorama ma coś takiego. Rzeczywiście te belki nie są tanie. Wykonane są z poliuretanu i pobejcowane w 2 kolorach. Niesamowity bajer, nie do rozpoznania, że to tworzywo. Nawet stolarze się nabierają. Są bardzo lekkie długość belek 2,3 lub 4 metry.Profile 6x9, 12x12, 20x13, 19x17. Na marketach się nie kończy oferta. Mogę podać gdzie na Śląsku taniej kupisz i uzyskasz fachową poradę. Napisz wiadomość na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 25.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witamprostym sposobem na beleczki rustykalne jest kupno zwykłych belek podpięcie ich do samochodu i przeciągnięcie po drodze szutrowej następnie jak ktoś wyżej napisał druciak i szczotkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwyra 25.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 muj znajomy tak zrobił i nie wyszło mu to za fajnie,może coś spaprał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts