Nefer 22.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Rozwaliłabym maks ścian. Oddzieliła "lewy bok elki" ścianką (żadnych drzwi). To za małe mieszkanie, żeby ściany stawiać. Ale ja lubię powietrze Jeśli te proporcje są chociaż zblizone, to ten przedpokój to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 22.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja też myślałam o takim rozwiązaniu jakie zaproponowała Maartaa-dlaczego nie jest ono dobre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.02.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dlatego prosiłam Autorkę o uczciwy plan. Moim zdaniem nieporozumieniem jest wydzielanie w tak małym mieszkaniu pomieszczeń zamykanych drzwiami - poza łazienką oczywiście Ściana oddzielająca przedpokój od pokoju L aż się prosi o kontakt z młotem, wejście do kuchni natychmiast przesunęłabym w stronę łazienki dziwne te urwane ścianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 23.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nie takie rozwiązanie nie wchodzi w grę bo nie będzie przestrzeni w ogóle w tym mieszkaniu. A co do tego pomporozdrabniacza to duże to urządzenie??? No i mniej więcej pamiętasz ile kosztowało? hmmm - ja osobiscie wolałabym więcej przestrzeni w pokoju, niż w przedpokoju. poza tym Nefer i joliska też mają rację - rozwalić jak najwięcej ścian, to i przestrzeni wizualnie będzie więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja84 23.02.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dziękuję wszystkim za rady i pomoc. Tak jak juz pisałam przedpokój jest nieco węższy więc nie ma potrzeby rozwalania ścian. Pokoik zaznaczony na żółto sprawiłby, że 2 pokój byłby długi i wąski, czego nie chcę, bo zrobiłyby się 2 klitki a nie fajne mieszkanko . Pozostaję przy moim pierwszym projekcie zdaje się , że powinno być wszystko ok. Muszę tylko znaleźć fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Alicja naprawdę jakbyś narysowała szkic bardziej odpowiedni realiom, z wymiarami, z oknami, ścianami działowymi i nośnymi byłoby dużo prościej i zapewniam cię pomoc by się znalazła, bo teraz to nawet jak ktoś coś podpowie to nawet nie wiadomo czy w rzeczywistości jest to do zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja84 23.02.2010 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzięki jeszcze raz zobaczę co powie pan , który przyjdzie pojutrze ocenić co i jak. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarabi 23.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 pomporozrabniacz kosztowal mnie 1070 zl.jest to niewielkie pdelko montowane tuz za wc..muszla..to jest glowne przylacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts