Gość 28.02.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Śmieszą mnie posty - typu mercedes w kotłowni - a inne formy tansze i lepsze - ale z opwiadan zasobnik 4850 PLN Brutto - kilka dni temu Jakich slabych serwisow W rzeszowie i na podkarpaciu to wlasnie Viessman ma slaby serwis Wiem cos bo widzialem jak wielkie problemy mieli wszyscy moi znajomi ktorzy kupili Viessmana Dopiero na koncu znalezli jedna firme ktora juz sie wycofala z sprzedazy Viessmana i oni im pomogli, ale to kosztowalo, oj kosztowalo Chcieli aby firma ktora im sprzedala zrefinansowala im to co musieli zaplacic , ale ci sie wypieli i co do sadu mieli dawac. Owszem teraz sa bardzo zadowoleni , ale co ich nerwow kosztowalo to nie chce myslec.Przerobki poprawki regulacja cos musieli dokupic. Dopiero teraz moga podliczyc ile naprawde ich to kosztuje. Okazalo sie ze to byl Napisz Gosciu ile to ich kosztowalo i kto im montowal i jaka to firma ktora im poprawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 28.02.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Kto ma viessmana lub buderusa 4lub 5 lat niech napisze ile go ten serwis kosztuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Śmieszą mnie posty - typu mercedes w kotłowni - a inne formy tansze i lepsze - ale z opwiadan zasobnik 4850 PLN Brutto - kilka dni temu Jakich slabych serwisow W rzeszowie i na podkarpaciu to wlasnie Viessman ma slaby serwis Wiem cos bo widzialem jak wielkie problemy mieli wszyscy moi znajomi ktorzy kupili Viessmana ] Napisz Gosciu ile to ich kosztowalo i kto im montowal i jaka to firma ktora im poprawila Gosciu Napisz jaka to firma prowadzxi serwis do Viessmannna bo ja juz mamdosc Ci co przyjada to nawet moja zona i moj pis czuja ze oni to tylko na pieniadzach , a nie na kotlach sie znaja jaka firma zrobila poprawki u twoicjh znajomych Jak ich znalezc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Śmieszą mnie posty - typu mercedes w kotłowni - a inne formy tansze i lepsze - ale z opwiadan zasobnik 4850 PLN Brutto - kilka dni temu Jakich slabych serwisow Napisz Gosciu ile to ich kosztowalo i kto im montowal i jaka to firma ktora im poprawila Gosciu Napisz jaka to firma prowadzxi serwis do Viessmannna bo ja juz mamdosc Ci co przyjada to nawet moja zona i moj pis czuja ze oni to tylko na pieniadzach , a nie na kotlach sie znaja jaka firma zrobila poprawki u twoicjh znajomych Jak ich znalezc???? Moi znajomi kupili w firmie Nowex Sprawdzali firme u viessmana i sprawdzenie wyszlo pozytywnie potem dopiero jak byly problemy to nikt nire chcial w obu z nimi rozmawiac Dopiero jak zadzwonili z innego telefonu to odbierali i rozmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts